جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کباب برگ
ذخیره در پروفایل

کباب برگ

زمان:30 دقیقه
تعداد:4 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:زیاد

سر آشپز:مهسا موسوی

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کباب برگ:

کباب برگ یکی از کباب های خوشمزه و پرطرفدار هس که خیلی از افراد برای میل کردنش ترجیح میدن به رستوران برن. درست کردن این کباب در منزل کار سختی نیس اما باید یک سری فوت و فن ها رو بدونید و یه سری نکات رو رعایت کنید تا بتونید یه کباب رستورانی داشته باشید.

1- اولین نکته برای داشتن یه کباب برگ خوشمزه داشتن وقت به اندازه کافی هس. یعنی حتما گوشت باید بین 10 تا 24 ساعت تو مواد خوابونده بشه تا هم ترد بشه و هم مزه دار . بعضی ها از گردهای نرم کننده گوشت استفاده میکنن تا زوتر به نتیجه برسن ولی اگه با پیاز گوشت رو نرم کنید کباب برگ با کیفیت تری دارید.

2- گوشتی که برای کباب برگ استفاده میکنید باید حتما راسته گوساله یا گوسفند باشه.

3- برای تهیه یک کباب برگ سلطانی مجلسی خوشمزه و ترد باید از گوشت بیات شده استفاده کنید. منظور از گوشت بیات گوشتی هس که حداقل سه روز از کشتار دام گذشته باشه ، در این‌صورت شما یک کباب برگ لطیف و نرم خواهید داشت. اگر گوشتی که در اختیار دارید تازس اون رو تو یخچال بذارید و دو تا سه روز صبر کنید تا حسابی بیات و رسیده بشه.

4- نمک رو هیچ وقت از اول کار روی گوشت نریزید چون باعث سفت و خشک شدن گوشت میشه . برای آبدار شدن کباب برگ نمک رو اواسط کباب شدن به گوشت اضافه کنید.

5- کباب برگ رو هیچ وقت لای نان نذارید چون آب کباب به خرد نان میره و کبابتون خشک میشه. در کنار کباب برگ بهتره برنج زعفرونی درست کنید.

طرز سیخ کشیدن کباب ها در ویدیوی پایین صفحه نشون داده شده.

مراحل پخت کباب برگ

1

گوشت رو روی سطح صافی بذارید و با استیک کوب روش رو بکوبید تا ضخامت اون نیم سانتیمتر بشه.

2

پس از اینکه گوشت به ضخامت نیم سانتیمتر رسید اون را با چاقو طوری خرد کنید که پهنای اون 4 انگشت بشه.

3

پیاز ها رو درشت خلالی کنید.

4

گوشت رو به همراه پیاز ، زعفران ساییده ، روغن و فلفل داخل ظرف در داری بریزید و به مدت 10 تا یک شبانه روز داخل یخچال بذارید.

5

بعد از گذشت زمان لازم ، گوشت ها رو از یخچال خارج کنید و روی سطح صافی بذارید. گوشت رو با فشار دست نگه دارید و سیخ رو به آرومی از بین گوشت رد کنید. ( نحوه سیخ زدن کباب برگ رستورانی در ویدئوی پایین صفحه نشون داده شده)

کباب برگ
6

بعد از سیخ گرفتن کباب ها با کارد یکم روی گوشت بکوبید.

7

سیخ ها رو روی زغال یا کباب پز بذارید و مدام سیخ ها رو برگردونید تا دو طرف کباب بشه.

8

کره رو آب کنید و یکم زعفرون آسیاب شده بهش اضافه کنید و در بین پخت چندبار به روی کباب ها بمالید تا کباب برگ آبداری داشته باشید.

9

در اواسط پخت روی کباب ها نمک بپاشید.

فیلم آموزشی کباب برگ

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید