جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه نان محلی اگردک
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه نان محلی اگردک

زمان:۳۰ دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۲۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه نان محلی اگردک:

نان محلی اگردک یا اگرده جز نانهای محلی و سنتی همدان است البته در زنجان و ساوه نیز این نان محلی پخت میشود که فوق العاده لذیذ و خوش طعمی است . البته که در برخی شهرها با اندکی تغییر این نان محلی طبخ میشود این نان فوق العاده نقوی و مغذی است و چه زیباست که برای وعده های صبحانه و یا عصرانه از هنر دست خودمان نان طبخ کنیم و برای خود و عزیزانمان سلامتی هر چه بیشتر را تضمین کنیم .

مراحل پخت طرز تهیه نان محلی اگردک

1

ابتدا طبق معمول اضافه کردن خمیر مایه ها , شیر را گرم کرده البته گرمای شیر باید به حدی باشد که دست داغ نشود در واقع ولرم باید باشد , سپس مقداری شکر به شیر اضافه کرده و خمی مایه را اضافه کرده و یک ربع اجازه می دهیم تا خمیر مایه داخل به عمل بیاید .

2

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و هم میزنیم سپس شکر و روغن را اضافه کرده و خوب هم زده تا کاملا مخلوط گردند

3

سپس خمیر مایه به عمل آمده را به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کرده و در این مرحله آرد را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب هم زده تا خمیر یک دست و یک نواختی بدست آید .

4

سپس خمیر حاصل شده را در ظرفی در یک محیط نسبتا گرم با روکش گذاشته به مدت دو ساعت اجازه استراحت داده تا خمیر پف کند و به اصطلاح عمل آید .

5

بعد از اینکه خمیر بعمل آمد دست را چرب کرده و یک گلوله از خمیر را برداشته و رو یک سطح به اندازه نیم سانت باز کرده و یا میتوانیم مانند کتلت روی کف دست باز کرده .

6

سپس تابه ای را روغن ریخته و خمیرهای باز شده و سیاه دانه پاشیده را داخل تابه سرخ میکنیم .

7

نانهای سرخ شده را روی دستمال روغن گیر پهن کرده و اجازه میدهیم تا روغن اضافی نانها خارج شود .

8

نان محلی اگردک ما آماده سرو است نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید