جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه نان شیر مال
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه نان شیر مال

زمان:۲۰ دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه نان شیر مال:

نان شیرمال از آن دسته نان های پر طرفدار خوشمزه است که برای وعده صبحانه با کره و عسل و خامه فوق العاده لذیذ و خوشمزه خواهد,بود . حتی برای یک وعده عصرانه نیز میتوان از شیر مال های خوشمزه استفاده کرد . صبحانه بویژه برای کودکان و بچه هایی که به مدرسه میروند حایز اهمیت فوق العاده ای است و چه نیکوست که با طبخ نان هایی با هنر دست خودمان این وعده مهم را با سلامت از مواد اولیه استفاده شده و یک نان مقوی و مغذی کامل است امیدوارم از طرز تهیه نان شیرمال و طبخ آت تهیه آن نهایت لذت را ببرید .

شیرمال
شیرمال
شیرمال

مراحل پخت طرز تهیه نان شیر مال

1

ابتدا باید خمیر مایه را به عمل آوریم به این نحو که نصفی از شیر را گرم کرده گرمای,شیر باید در حدی باشد که دست نسوزد سپس نیمی از شیر را در ظرفی ریخته به همراه کمی شکر و خمیر مایه را اضافه کرده و در ظرف را گذاشته و به مدت ده دقیقه اجازه میدهیم تا خمیر مایه به عمل آید .

2

سپس در ظرفی دیگر تخم مرغ را هم زده و شکر و شیر ولرم را اضافه کرده و خوب هم میزنیم سپس روغن و زردچوبه و زعفران را اضافه کرده و خوب هم میزنیم.

3

سپس خمیر مایه آماده شده را به مواد,اضافه کرده وآرد را کم کم به مواد اضافه کرده تا جاییکه خمیر نرم و لطیف و یکدستی حاصل شود .همیشهآرد در کیک ها و نان ها به صورت تقریبی گفته میشود و تا جاییکه خمیر یک دستی ایجاد,شود آرد را اضافه میکنیم .

4

خمیر آماده شده را در ظرفی گذاشته و در ظرف را میگذاریم و در محیط نسبتا گرم به مدت ۲ ساعت اجازه استراحت به خمیر میدهیم تا خمیر پف کند و به اصطلاح عمل آید .

5

فر رااز قبل در درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت نیم ساعت گرم میکنیم.

6

در سینی فر یک کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه چانه های ۱۰۰ گرمی برداشته و داخل سینی فر با فاصله میچینیم با دست و نوک انگشتات روی چانه ها حفره ایجاد میکنیم .

7

یک تخم مرغ کوچک را هم زده و یه اضافه دو قاشق شیر پر چرب و یک قاشق چای خوری زعفران دم کرده باهم مخلوط کرده و از این مخلوط به عنوان رو مال نانها استفاده میکنیم . سپس روی نانها را کنجد پاشیده .

8

در فر در درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت تقریبا ۲۰ دقیقه نان های شیر مال ما آماده میشوند . البته توجه داشته باشیم ۲۰ دقیقه زمان تقریبی ما بنا به قدرت هر فر متفاوت است . و به محض برشته شدن روی شیر مال ها نان های ما آماده سرو است .

9

نوش جان و گوارای وجودتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید