جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شوکو خرما
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شوکو خرما

زمان:۲۰ دقیقه
تعداد:۵ نفر
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شوکو خرما:

طرز تهیه شوکو خرما فوق العاده راحت و آسان بوده ضمن اینکه یک میان وعده و یا دسر بی نهایت مقوی و مغزی به دلیل داشتن خرما و مغزها میباشد .
خرما هزاران سال بوده که غذای اصلی کشورهای مختلف بخصوص کشورهای خاورمیانه و هندوستان بوده است . و خواص خرما در سلامت و تقویت عمومی بدن بر همگان آشکار بوده است . خرما برای سلامت و بهبود قلب مفید بوده و دارای آنتی اکسیدان بوده و منبع غنی از مس , منیزیم , سلنیوم , منگنز می باشد . همچنین به سوخت و ساز بدن کمک کرده و به کاهش آلزایمر هم کمک میکند و به جلوگیری از التهاب مغز کمک و به کاهش سرعت آلزایمر نیز کمک میکند . خرما همچنین به سلامت روده کمک کرده و به دلیل دارا بودن ویتامین آ به بینایی و مبارزه با شب کوری کمک میکند . این مختصری از خواص خرما بود .

شوکو خرما یک دسر بسیار مناسب برای ماه مبارک رمضان است .و برای عزیزان روزه دار یک جایگزین بسیار مناسب و عالی برای انواع شیرینیجات  است و به سرعت و به راحتی قند و مواد مورد نیاز بدن را تامین میکند.و در ضیافت افطار بسیار مورد پسند است

اگه دنبال یک دسر خوشمزه و عالی کم دردسر که به راحتی از بتوانید از  پسش بر بیاید که برای یک مجلس مهمانی عالی و بینظیره یا اینکه دنبال یه عصرونه عالی و بی نظیر برای خانواده میگردید.یا اگه در منزلتون فرزندی دارید که سلایق خاص غذایی داره عالیه و حتی میتونه به عنوان یک میان وعده جذاب و عالی در برنامه غذایی قرار بگیره پس این مقاله را از دست ندهید و برای متفاوت بودن دست به کار بشید.

به امید اینکه از طرز تهیه شوکو خرما نهایت لذت را ببرید و کامتان را با این دسر ساده اما مقوی و مغذی شیرین و شیرین تر کنید .

شوکو خرما
شوکو خرما

مراحل پخت طرز تهیه شوکو خرما

1

ابتدا خرما ها را داخل آب جوش انداخته و پوست و هسته آنها را جدا کرده سپس خرما ها را داخل یک ظرف گود ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و کره را اضافه میکنیم تا کره آب شود .

2

سپس شکلات با هر طعم دلخواه را اضافه کرده و هم میزنیم تا همه مواد باهم مخلوط شود در انتها پودر هل و پودر دارچین را اضافه کرده و حرارت را خاموش و اجازه میدهیم تا مواد از دما بیفتد .

3

سپس بیسکویت ساده مانند بیسکویت پتی پور را آسیاب میکنیم و یا با یک وسیله مانند گوشکوب آنها را خوب خرد میکنیم و به مواد اضافه میکنیم . بیسکویت را کم کم اضافه میکنیم تا غلظت مواد به اندازه یک خمیر منسجم درآید .

4

اما اگر ناخواسته خمیر ما سفت شد نگران نباشید و مقدار خیلی کمی گلاب به مواد اضافه نماید . اگر هم که خمیر شل بود مقداری بیسکویت اضافه میکنیم .

5

شوکو خرما ها را میتوانیم با مواد مختلفی تزیین و رنگارنگ کنیم . من در یک ظرف مقداری پودر نارگیل در ظرف دیگر مغزها را خرد کرده و از خمیر به اندازه یک گردو برداشته و داخل پودر نارگیل و برخی را داخل مغزهای مختلف مانند پسته , بادام , گردو , فندق زده . و خمیر را به مغزهای مختلف آغشته میکنیم .

6

در انتها شوکو خرما ها را داخل کپسول های کاغذی گذاشته و چهار تا پنج ساعت در یخچال اجازه میدهیم تا خوب مواد خودش را بگیرد .

7

البته که در صورت تمایل و بنا بر ذایقه میتوانید از هر نوع مغز و یا پودری مانند پودر قهوه , پودر نسکافه , ترافل های رنگی هم استفاده نمایید

8

لحظات و کامتان شیرین باد . نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید