جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه خورشت به آلو
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه خورشت به آلو

زمان:۱/۵
تعداد:۴ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۸ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه خورشت به آلو:

خورشت به آلو یکی از خورشت های تقریبا فراموش شده است که کمتر خانواده ای از آن استقبال میکند اما باید گفته شود میوه به بقدری دارای خواص فوق العاده ای است که کنار گذاشتن آن در بین میوه ها و استفاده نکردنش در غذاها به نوعی اجحاف در حق خودمان خواهد بود . به سرشار از ویتامین آ , ب , سی بوده . و به دلیل مقدار بالای ویتامین سی به افزایش ایمنی بدن و بسیاری از بیماری های التهابی بدن کمک کرده و خواص ضد آلرژی داشته و بدلیل ترکیبات پلی فنولیک خواص آنتی اکسیدانی داشته و به جلوگیری از بسیاری از بیماری های قلبی و عروقی و سکته های مغزی کمک کرده همچنین به حذف سموم در بدن کمک میکند میوه به غنی از خواص ضد ویروسی است و برای سرما خوردگی و بیماری های ویروسی مفید است همچنین به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک کرده .
امیدوارم با طرز تهیه خورشت به آلو موافق باشید و از خواص فوق العاده این میوه اعجاب انگیز بهره مند گردید

نکات مربوط به خورشت آلو به..!؟

خورشت آلو به میبایست با گوشت خورشتی گوسفندی یا گوساله یا به عبارتی با گوشت قرمز تهیه بشود.اما چنانچه به علت منع مصرف یا هزینه بالایی آن میتوانید از مرغ یا حتی گوشت بوقلمون نیز تهییه کنید ولی توصیه میشود برای طعم هرچه بهتر و لذیذتر شدن آن از گوشت خورشتی استفاده  نمایید

دقت نمایید قطعات گوشت میبایست طوری باشد که اولا قابل خوردن باشد ثانیا در زمان مناسبی پخته بشود پس میتوانید گوشت ها را به قطعات ریز تقسیم نمایید زیرا سریع تر میپزد.

نکته دیگه ای که لازم است اینجا ذکر بشود این است که خورشت آلو به هم به صورت شیرین و هم به صورت ملس(ترش و شیرین) درست میشود.

برای ترش شدن خورشت میتوانید کمی آبلیمو به آن اضافه نمایید.البته این کاملا به ذائقه شخصی شما بر میگردد.اما بهترین زمان برای اضافه کردن آبلیمو به خورشت 5 دیقه قبل از خاموش کردن شعله است.پس آبلیمو به میزان مورد نظرتون اضافه نمایید و سپس آن را بچشید و هم بزنید و بعد از 5 تا 10 دقیقه شعله کاز را خاموش نمایید

در صورت تمایل میتوانید از لیموی عمانی هم برای ترش مزه تر شدن و هرچه بهتر شدن آن استفاده نمایید.برای اینکار بهتره از لیموی عمانی تیره برای این خورشت استفاده بشه و سوراخ هایی بر روی آن برای مزه بهتر تعبیه بشه.اما اگه میخواهید باعث تلخی خورش نشه مدتی لیمو های سوراخ شده را داخل آب ولرم قرار دهید.

رنگ خورشت یک عامل بسیار مهم و کلیدیست.یکی از چیزهایی که بسیار به رنگ غذا کمک میکنه و خانم های ایرانی زیاد ازش استفاده میکنن رب گوجه فرنگیه.البته توصیه ما این است که از رب گوجه فرنگی در این خورشت استفاده نکنید.اما اگر رنگ خورشت را دوست نداشتید.1 یا 2 قاشق رب گوجه فرنگی را ابتدا 5 دقیقه تفت دهید سپس در مرحله پایانی به آن اضافه نمایید و هم زده و 5 دقیقه اجازه دهید روی شعله باقی بماند

چرا خورشت آلو به..!؟

اولین دلیلی که نمیشه واقعا ازش گذشت اینه که یک خورشت فوق العاده خوشمزه است.

خورشت آلو به واقعا برای سلامتی مفیده.و یک غذای بسیار سالم میباشد که میتونه تو برنامه غذایی خانواده ها بخاطر سلامت خانواده قرار بگیره

خورشت آلو به
خورشت آلو به

خواص میوه به

از میوه به هرچقدر صحبت نماییم حق مطلب رو ادا نمیکنه اما چندتا از مهمترین آنها رو میخواهم بخوام بگم 

  1. بسیار مفید برای التهاب به دلیل داشتن ویتامین c بالا
  2. این میوه یک میوه ضد آلرژی نیز است
  3. دارای خواص لاغری و کاهش وزن است
  4. در درمان زخم معده بسیار مفید است
  5. برای بیماری هموروئید بسیار مهم است
  6. دارای خواص آنتی اکسیدان است
  7. کاهش فشار خون
  8. و ...
میوه به

خواص آلو برقان

آلو برقان یه میوه فوق آلعاده عالی برای سلامتیه و بینهایت برای بدن مفیده چندتا از خواص اون میشه به شرح زیر هستند

  1. پیشگیری از سرطان
  2. پایین نگه داشتن کلسترول
  3. درمان چاقی
  4. برطرف کردن خستگی مفرط
  5. حفظ سلامت قلب و عروق
  6. تنظیم سیستم گوارشی
  7. تقویت سیستم ایمنی بدن
  8. و...
آلو برقان

مراحل پخت طرز تهیه خورشت به آلو

1

ابتدا پیاز را رنده درشت کرده و در تابه ریخته و نقداری که سبک و کاراملی رنگ شد گوشت را به آن اضافه کرده و به همراه مقدار کمی فلفل اجازه میدهیم تا گوشت خوب بپزد .

2

سپس به را برش زده میتوانیم به ها را قالب هم بزنیم . و به ها را بهمراه مقدار کمی کره و زعفران تفت داده .

3

آلو ها را هم از یک ربع قبل داخل آب خیس میکنیم . نیم ساعت مانده که پخت گوشت کامل شود به و آلو را به خورشت اضافه میکنیم تا طعم مواد به خرد هم برود به در این خورشت نباید خیلی نرم شود .

4

در انتها نمک و فلفل و در صورت تمایل میتوانید از آبلیمو هم به عنوان چاشنی استفاده نمایید و روی خورشت را با خلال پسته تزیین میکنیم.

5

من این خورشت را با زیره پلو طبخ میکنم که به نوعی مصلح سردی خورشت هم میشود . به این ترتیب که بعد از آبکش کردن برنج لابه لای برنج را مقدار کمی زیره سیاه میرزم . و اجازه میدهم تا برنج دم بکشد .

6

امیدوارم از طرز تهیه خورشت به آلو لذت کافی ببرید و گرما بخش سفرهای رنگینتان باشد نوش جان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید