جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

توپ چیز برگر
ذخیره در پروفایل

توپ چیز برگر

زمان:30 دقیقه
تعداد:8 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد توپ چیز برگر:

چیز برگر یه فست فود محبوب آمریکایی هست که روی گوشت مزه دار شده یا همون همبرگر پنیر قرار میدن. این پنیر میتونه پنیر گودا، پنیر پارمزان، پنیر چدار یا پنیرهای پرورده دیگه ای باشه.

اگر  برای تولدها و سایر مهمونی ها تصمیم دارید که فینگر فود درست کنید تا حالت مدرن تری داشته باشه میتونید چیز برگر رو به صورت فینگر فود هم درست کنید که به اون توپ چیز برگر گفته میشه.

این فینگر فود که خیلی خوشمزه و پرطرفداره نحوه سروش هم متفاوته. یعنی اینکه به جای نان همبرگر توی  پوره سیب زمینی گذاشته میشه و خلاصه اینکه خیلی خاصه.

برای توپ چیز برگر باید گوشت رو با پنیر پارمزان و جعفری خرد شده و ادویه ها مزه دار کرد و تخم مرغ هم برای ایجاد حالت چسبندگی و جلوگیری از وارفتن توپ ها استفاده شده.

حتما امتحانش کنید برای تولد و مهمونیا عالیه.

شما دوستان عزیز میتونید برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه توپ چیز برگر ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت توپ چیز برگر

1

گوشت چرخ کرده را با تخم مرغ ، پنیر پارمزان، جعفری، نمک و فلفل مخلوط میکنیم.

2

دو قاشق از مخلوط گوشتی را بر میداریم و کمی پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا لای آن میگذاریم و آن را به شکل توپ کوچک گرد میکنیم.برای تمام گوشت همین کار را تکرار میکنیم

3

توپ های گوشتی را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت) به مدت 15 دقیقه قرار دهید یا اینکه در تابه در دار با شعله ملایم قرار دهید تا کاملا پخته شوند

4

پس از پختن توپ های گوشتی دور تا دور آن را با سیب زمینی پخته بپوشانید یعنی توپ بزرگتری درست شود

توپ چیز برگر
5

توپ چیز برگر را داخل آرد یا آرد سوخاری بغلتانید و داخل روغن داغ سرخ کنید.

توپ چیز برگر
6

توپ چیز برگر شما آماده است

توپ چیز برگر
فیلم آموزشی توپ چیز برگر

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید