جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کیک نارنگی
ذخیره در پروفایل

کیک نارنگی

زمان:1 ساعت
تعداد:4نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کیک نارنگی:

فصل پاییز علاوه بر حال و هوای خاصش که دلرباس و به عبارتی فصل عاشقی نامیده میشه از نظر خوراکی ها و میوه های این فصل هم دلرباس و همه عاشق میوه های فصل پاییز هستن.

یکی از این میوه های خوشمزه نارنگی هس که مزه و بوش هوش رو از سر همه میبره و مخصوصا بچه ها طرفدار پر و پا قرص این میوه هستن. حالا امروز میخوایم با این میوه خوشمزه یه کیک خوشمزه خونگی که همون کیک نارنگی هس درست کنیم. این کیک جزء کیک های راحت محسوب میشه که نیاز به فوت و فن خاصی نداره و کلا خیلی کم دردسره ولی هم خوشمزس و هم چون رنگ نارنجی داره میتونید با یه کم برگ پاییزی و چیزای نارنجی یه تزیین شیک با تم پاییزی داشته باشید.

خب حالا که انقد از مزه و شکل کیک نارنگی براتون تعریف کردم بهتره بدونید که نارنگی دارای خواص شگفت انگیز زیادی هس که خوردنش باعث سلامتی میشه. البته چون من در اینجا قصد آوردن تمامی خواص و نوشتن مطلب پزشکی ندارم فقط به طور خلاصه چند تا از خاصیت هاش رو گفتم تا بدونید کیک نارنگی که دارید میپزید علاوه بر عطر و طعم فوق العادش چه خاصیت هایی داره.

کیک نارنگی

خواص نارنگی و کیک نارنگی:

1- نارنگی مسکن اعصابه. اگر میخواید شب ها راحت بخوابید کیک نارنگی درست کنید و شب با شیر میل کنید.

2- نارنگی منبع غنی بتاکاروتن و ویتامین A هس و در پیشگیری از سرطان موثره.

3- ویتامین C موجود در نارنگی سیستم ایمنی بدن رو تقویت میکنه و از ابتلا به سرماخوردگی ، آنفلوانزا و تب جلوگیری میکنه. پس اگه میخواین تو فصل سرما مریض نشید نارنگی بخورید و هرازگاهی برای تنوع کیک نارنگی هم درست کنید.

4- نارنگی منبع خوبی از ویتامین های گروه B هس.خوردن کیک نارنگی به عنوان عصرونه باعث وزن گیری جنین میشه.

5- نارنگی باعث شفاف شدن پوست میشه و از پیری زودرس پوست جلوگیری میکنه.

6- نارنگی در جلوگیری از ریزش مو ، سفید شدن مو و نازک شدن تارهای مو موثره

کیک نارنگی
کیک نارنگی

نکات عمومی پخت کیک

خب همونطور که گفتم کیک نارنگی جزء کیک های راحت هس و نیاز به فوت و فن خاصی نداره ولی به طور کلی یه سری نکات هس که شما برای پخت هر کیکی باید رعایت کنید تا بتونید کیک بی عیب و نقصی داشته باشید . در واقع نکاتی که نوشتم برای این هس که شما بتونید هر کیکی رو به صورت حرفه ای بپزید و در پخت هر کیکی مسائلی که باعث به وجود اومدن مشکل میشه رو بدونید.

چطور کیک رو از قالب به راحتی جدا کنیم؟

به دو روش میتونید کیک هاتون رو خیلی راحت از قالب در بیارید. قالبتون رو با کمی ارده چرب کنید زیاد نریزید با برس دور تا دور و کف قالب رو ارده بمالید در این صورت وقتی کیک اماده شد بعد از پنج دقیقه یا اصلا همون لحظه بی عیب و نقص کیک برمیگرده؛ ارده یعنی کنجد اسیاب شده همونی که با شیره خورده میشه، یه روش دیگه هم هست که بینهایت عالیه و حسابی جواب میده برای زمانی که ارده در دسترس نبود. کافیه یک قاشق مربا خوری کره یا روغن جامد رو به همراه یک قاشق غذا خوری روغن مایع و یک قاشق مربا خوری آرد سفید این سه تا رو با قاشق حسابی هم بزن یه مواد رقیق به ما میده کافیه کف و دور قالب رو را برس از این مواد بمالید و مواد کیک رو بریزید عین آب خوردن کیک جدا میشه . به روش دوم روغن جداکننده میگن. یعنی اگه تو دستورهای دیگه دیدید نوشته به قالب روغن جداکننده بمالید یعنی از همین روش دوم استفاده کنید.

کیک نارنگی

چند دلیلی که باعث میشه کیک شما به اندازه کافی پف نکنه:

1- اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است)

2- میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است.

3- دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است.

4- هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب افزودن آنها رعایت نشده است.

5- کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده است.

6- بکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه بوده است.

7-میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده است.

8- اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده است.

9- قبل از اینکه مخلوط کیک آماده در فر قرار بگیرد فاصله زمانی زیادی داده شده است.

 

چند دلیلی که باعث میشه کیک نارنگی شما حالت خیس داشته باشه:

1- کیک قبل از پخت کامل از فر خارج شده است.

2-کیک به موقع از قالب خارج نشده و داخل قالب سرد شده است.

3- نسبت مواد مورد استفاده درست نبوده ، زیاد بودن شکر ، مایعات و چربی می تواند باعث این حالت شود.

 

چند دلیلی که باعث میشه کیک دارای منافذ و سوراخهای متعدد و بزرگی باشه:

1- دمای فر بسیار بالا بوده است.

2- مواد اولیه به اندازه کافی مخلوط نشده است. (مخلوط کردن کم و زیاد هر دو باعث این حالت می شود)

3- میزان بکینگ پودر مورد استفاده زیاد بوده است.

 

چند دلیلی که باعث میشه کیک ظاهری چروکیده و جمع شده داشته باشه:

1-قالب نسبت به مواد کیک بزرگ بوده است.

2- قالب بیش از حد چرب شده است.

 3- مواد بیش از حد مخلوط شده است.

4- مقدار مایعات زیاد بوده است.

5- کیک بیش از حد پخته است .(به دلیل بالا بودن دمای فر یا طولانی بودن مدت طبخ)

 

چند دلیل که باعث میشه پف کیک شما بخوابه:

1-هوادهی مواد به درستی انجام نشده و میزان هوای حبس شده درکیک خیلی کم یا خیلی زیاد بوده است.

2- پخت کیک کافی نبوده است. (دمای فر پائین یا طول طبخ ناکافی)

3- میزان شکر مورد استفاده زیاد و یا مقدار

4-مایعات نامتناسب بوده است.

5- قالب مورد استفاده نسبت به مواد کوچک است.

6- کیک در هنگام پخت تکان داده شده یا ضربه خورده است.

7- در فر قبل از پخت باز شده است.

8- دمای فر کم بوده است.

9-مقدار بیکینگ پودر یا جوش شیرین مورد استفاده زیاد بوده است.(معمولا به ازای هر پیمانه آرد یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر نظر گرفته میشود)

مراحل پخت کیک نارنگی

1

فر رو روشن کنید و روی دمای 178 درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم بشه.

2

تخم مرغ،شکر و وانیل را 5دقیقه میزنیم،بعد روغن و آب نارنگی را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن بهم میزنیم.

3

آرد سفید را با بیکینگ پودر مخلوط کرده و 3مرتبه الک میکنیم، به مواد اضافه میکنیم،مخلوط کرده تا یکدست شود.

4

کف قالب مورد نظر را با اَرده یا روغن جدا کننده که در بالا توضیح دادم چرب میکنیم .

5

مواد را درون قالب مورد نظر میریزیم و در فری که از قبل گرم شده با دمای 175الی180 درجه سانتی گراد به مدت 40دقیقه قرار بدید.

6

برای تهیه سس تمام مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا وقتی که غلظت آن مانند فرنی شود و بعد که کیک خنک شد روی کیک می ریزیم و به دلخواه تریین میکنیم. دقت کنید که کیک باید خنک شده باشه و بعد سس نارنگی را روی کیک بریزیم.

7

اگر خواستید میتونید سس نارنگی درست نکنید و فقط روی کیک رو با نارنگی و پودر قند تزیین کنید.

کیک نارنگی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید