جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کیک مرغ
ذخیره در پروفایل

کیک مرغ

زمان:1 ساعت
تعداد:2 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کیک مرغ:

خب امروز میخوام یه پیش غذای شیک و با کلاس یادتون بدم که حسابی به میزهای مهمونی تون رونق بده. اسم این پیش غذا کیک مرغ هس که البته به دلیل اینکه خیلی کامله اگه واسه خودتون خواستید درستش کنید میتونید به عنوان وعده اصلی هم سرو کنید.

کیک مرغ بر خلاف اسمش مثل کیک های دیگه نیس که نیاز به پخت و پز و فر داشته باشه و در واقع جزء پیش غذاهای سرد محسوب میشه ولی به خاطر شکل ظاهریش که میتونید به شکل کیک دربیاریدش بهش کیک مرغ میگن. پس بریم سراغ مواد لازم و طرز تهیه اش...

کیک مرغ

نحوه سرو کیک مرغ به دو صورته : اولیش اینه که به صورت فینگر فود درستش کنید و دومین مدلش اینه که به شکل یک کیک درستش کنید. من در اینجا هر دو مدلش رو توضیح میدم تا هر کدوم رو دوس داشتید تهیه کنید. مرحله اول و دوم برای هر دو مشابه هس و در مرحله سوم میتونید انتخاب کنید که کیک بزرگ درست کنید یا فینگر فود.

مرحله اول: پخت مرغ

پیاز رو از وسط نصف کنید و به همراه مرغ داخل یک قابلمه بریزید. مقداری آب در قابلمه بریزید تا جایی که روی مرغ رو آب بگیره. کمی نمک و فلفل سیاه هم داخل آب بریزید. در قابلمه رو ببندید و بذارید حدود یک ساعت مرغ کاملا بپزه و نرم بشه.

بعد از پخت مرغ ، مرغ رو از قابلمه خارج کنید و چند دقیقه صبر کنید تا یکم خنک شه. بعد از خنک شدن مرغ رو ریش ریش یا رنده کنید.

کیک مرغ

مرحله دوم : تهیه مواد میانی

گردوها رو با دست فشار بدید تا خیلی ریز بشن. گردوها رو نباید خیلی ریز کنید و باید طوری باشه که زیر دندان حس بشه.

جعفری ها رو با چاقو ساطوری کنید تا کاملا ریز بشه.

پیازچه و خیارشور رو هم به صورت نگینی خیلی ریز خرد کنید.

حالا تمام مواد شامل مرغ ریش ریش شده ، گردو ، خیارشور، جعفری ، پیازچه ، سس مایونز ، پنیرخامه ای ، ماست چکیده  و نمک و فلفل رو داخل ظرف گودی بریزید و خوب با هم مخلوط کنید.

نکته 1 : مقدار این مواد رو به دلخواه خودتون میتونید کم و زیاد کنید.

نکته 2 : بعضی ها در مواد میانی کیک مرغ سیب زمینی آب پز و هویج پخته رنده شده هم میریزن که البته در دستور اصلی طرز تهیه کیک مرغ نیس.

نکته 3 : چون هم موقع پخت مرغ بهش نمک زدید و هم پنیر خامه ای نمک داره در اضافه کردن نمک دقت کنید.

مرحله سوم (حالت اول ): تهیه فینگر فود کیک مرغ و تزیین نهایی

در اینجا من دو مدل تزیین فینگر فود کیک مرغ به شما آموزش میدم که تفاوت این دو مدل در نوع برش زدن نون تست و تزیین روی فینگر فود هس. اگر اولین بارتون هس که میخواید کیک مرغ درست کنید همین مدل اول رو درست کنید و بعد از اینکه یه بار مدل ساده رو درست کردید دفعه بعدی مدل دوم رو که یکم سخت تر هس تهیه کنید.

کیک مرغ

مدل اول تزیین فینگر فود کیک مرغ: 

درست کردن این مدل فینگر فود خیلی راحته. برای تهیه این فینگر فود به یک عدد نان تست نیاز دارید یعنی با مقدار موادی که نوشتم میتونید 12 تا فینگر فود تهیه کنید. برای اینکار کناره های نون تست رو با چاقو برش میزنیم و سپس نون تست رو از وسط به شکل مثلث برش میزنیم. مواد را روی یکی از مثلثها قرار میدیم و خوب پهن میکنیم و مثلث بعدی رو روش قرار میدیم. کناره هاشو مخلوط سس میزنیم و با جعفری خرد شده و هویج رنده شده تزئین میکنیم.

کیک مرغ

مدل دوم تزیین فینگر فود کیک مرغ:

برای تهیه این مدل،  هر فینگر فود کیک مرغ به 2 نان تست احتیاج دارد یعنی با این مقدار موادی که نوشتم 6 عدد فینگر فود میتونید تهیه کنید.

برای اینکار نان تست اول رو با کاتر دلخواه قالب بزنید و از کاتر جدا کنید.نان تست دوم را قالب بزنید اما از کاتر جدا نکنید و با مواد میانی روی نانی که داخل قالب قرار گرفته رو پر کنید و با پشت قاشق فشار بدید تا فضای خالی باقی نمونه ، وقتی تا ارتفاع دلخواه قالب رو پر کردید ، نان تست دوم رو روی اولی قرار بدید و با دست به آرومی فشار بدید تا بچسبه و سپس آهسته قالب رو بیرون بیارید.

کیک مرغ

اضافه های نان تست رو با رنده ی ریز ، رنده کنید و کنار بذارید ، حالا اطراف کیک رو کمی سس مایونز یا ماست چکیده بمالید و با چاقو یا پالت اطراف کیک رو صاف کنید ، تمام فضاهای خالی رو با سس پر کنید و لبه های بالای کیک رو نیز با سس بپوشانید. خرده های نان رو اطراف و روی لبه ها بپاشید تا بچسبه.

برای رنگ صورتی که در شکل میبینید یک قاشق غذاخوری سس مایونز رو با یک قطره رنگ خوراکی قرمز مخلوط کنید.

همچنین برای درست کردن رنگ زرد داخل یک پیاله کوچک دو قاشق غذاخوری پنیر خامه ای بریزید و یک قطره رنگ خوراکی زرد یا زعفران بهش اضافه کنید. با قاشق خوب هم بزنید تا رنگ پنیر خامه ای کاملا یکنواخت و زرد بشه

کیک مرغ

مرحله آخر تزیین فینگر فود با یک قاشق چایخوری مقداری از سس رنگ شده رو روی فینگر فود بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا سس شکل گرد شده به خودش بگیره.

برای زدن شکوفه روی فینگر فود ، انتهای قیف یک بار مصرف رو برش کوچکی بزنید ، ماسوره ی شکوفه رو داخل قیف قرار بدید و قیف رو داخل لیوان بذارید ، پنیر خامه ای زرد رنگ را داخل قیف بریزید و روی کیک شکوفه بزنید.

کیک مرغ
کیک مرغ

مرحله سوم (حالت دوم ): تهیه کیک مرغ بزرگ و تزیین نهایی

حالا اگر نخواستید کیک مرغ رو به شکل فینگر فود سرو کنید میتونید به شکل یک کیک بزرگ آماده اش کنید.

کیک مرغ

برای اینکار ابتدا دور نان های تست رو ببرید و در یک سینی نان ها رو مطابق شکل بچینید.

کیک مرغ

روی نان ها رو کمی سس بزنید

کیک مرغ

مواد میانی رو که در مرحله دو تهیه کردید روی نان ها بریزید.

دوباره روی مواد میانی نان های تست رو بچینید.و روی نان ها رو سس بزنید.

اضافه های نان تست رو که بریده بودید دور کیک بچینید.

روی کیک مرغتون رو میتونید با هویج و گوجه تزیین کنید.

همچنان میتونید روی لایه آخر علاوه بر سس ، نان تست رنده شده هم برای تزیین بریزید.

نکته 1: اگر خواستید ارتفاع کیکتون بیشتر باشه یک لایه دیگر هم به کیکتون اضافه کنید. یعنی لایه دوم که نان تست گذاشتید دوباره روی نان ها مواد میانی رو بریزید و نان تست قرار بدید . بنابراین به جای 12 نان تست به 18 نان تست نیاز دارید.

نکته 2: میتونید به جای اینکه نان ها رو 2 در 3 بچینید ، 2 در 2 بچینید تا کیک به شکل مربع دربیاد.

اینم چند مدل تزیین کیک مرغ بزرگ که میتونید ازشون ایده بگیرید.

کیک مرغ
کیک مرغ
کیک مرغ
فیلم آموزشی کیک مرغ

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید