جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کیک اسفناج
ذخیره در پروفایل

کیک اسفناج

زمان:1 ساعت
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:روزبه یگانه

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کیک اسفناج:

کیک اسفناج یک کیک خوشرنگ و خوشگل که با پوره ی اسفناج درست میشه و برای یلدا خیلیمناسبه و یک کیک همه پند خوشکل،و خوشمزه است.

این کیک علاوه بر رنگ زیبا ،بافت نرم و جالبی هم داره و اصلا طعم و بوی اسفناج نمیده. حتی اگر به تا به حال آن را تست نکرده باشد، فکر میکند که  کیک پسته است.

نکات مهم:

بهتر است ابتدا تخم مرغ ها را برای مدت کوتاهی بیرون از یخچال بگذارید تا دمای آن با محیط یکسان بشود.

برای پختن این کیک بهتر است از اسفناج تازه استفاده کنید تا کیک شما طعم و بافت بسیار بهتری داشته باشد.

برای تزیین کیک از خامه میتوانید استفاده کنید اما چنانچه تمایل ندارید میتوانید از مواد دیگری همچون ژله یا انار استفاده نماییید.

میتونید براي فيلينگ یا تزیین از تركيب خامه قنادي و پنير خامه اي (نسبت دو به يك،یعنی خامه دو برابر پنیر)استفاده كنيد و روشو با یکم کیک پودر شده و دونه هاي انار تزئین کنید.

فواید و خواص اسفناج:

1. سلامت قلب :

اسفناج فواید دلگرم کننده ای برای سلامت قلبی دارد که به طور مستقیم طول عمر را افزایش می دهد. نشان داده شده است که اسفناج اسیده ای چرب امگا 3 است که برای سلامت قلبی عالی هستند.علاوه بر این، مقدار اسید فولیک زیاد اسفناج موجب کاهش سطح هموسیستئین می شود که به طور مستقیم خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.

2. اسفناج برای پیش گیری از آکنه:

خاصیت قلیایی اسفناج، از جمله مقدار غنی کلروفیل آن در مبارزه با باکتری ها موثر هستند که باعث آکنه می شوند.اسفناج همچنین غنی از ویتامین A است که برای کمک به پوست به هر نوع روشی، از جمله جلوگیری از سلول های مرده پوست که باعث مسدود کردن منافذ می شود و کاهش میزان چربی پوست ما و کمک به سلامت کلی به طور کلی، نشان داده شده است.

3. اسفناج برای رفع سوزش سر دل :

اسفناج برای کمک به پیش گیری از برگشت اسید معده معروف است. داشتن سوزش سر دل بیش از دو بار در هفته نشان دهنده بیماری رفلکس اسیدی معده است، و البته اسفناج می تواند به شما در این مورد کمک کند.

متخصصان در این بیماری توصیه می کنند که اسفناج را خام بخورید، یا به سبکی پخته شده بدون افزودنی های چربی بالا بخورید.

اسفناج برای سوزش دل

رفع سوزش سر دل با اسفناج

4. اسفناج باری درمان یبوست ؛

چنانچه در این بخش از سلامت نمناک میخوانید از آنجا که اسفناج فیبر بالایی دارد، برای کمک به نظم روده مفید است. اگر شما از یبوست رنج می برید، اسفناج می تواند راه حلتان باشد.اسفناج خام، بهترین مواد آلی را برای تمیز کردن، بازسازی و احیا بخش روده را دارد. آب اسفناج خام - 100 میلی لیتر، و مخلوط کردنش با مقدار مشابه آب و مصرف دو بار در روز، شایع ترین موارد یبوست را ظرف چند روز درمان خواهد کرد.

5. اسفناج برای رشد مو:

یکی از فواید شگفت انگیز اسفناج این است که به رشد مو کمک می کند.پروتئین بالا، ویتامین A و مقدار ویتامین C موجود در اسفناج به بدن اجازه می دهد تا به درستی چربی پوست سر را تنظیم کند و کمک به جلوگیری از ریزش مو می کند.این عوامل همچنین به مو کمک می کنند تا سریع تر رشد کنند. این یک معامله بزرگ برای افرادی است که سابقه ریزش مو در خانواده شان را دارند. برای این که این کار را برای خودتان انجام دهید، یک دستور غذای خوب این است که یک فنجان اسفناج را بردارید، آن را با یک قاشق سوپ خوری عسل، روغن زیتون، روغن نارگیل، یا روغن کرچک مخلوط کنید، و سپس مخلوط را به پوست سر خود بمالید و آن را برای سی تا شصت دقیقه نگه دارید.

6. اسفناج برای تنظیم خواب و کمک به درمان بی خوابی:

به خاطر تعداد بالای ویتامین آن، اسفناج برای این مورد هم مفید است. البته اسفناج نیز دارای ویتامین B6، و منیزیم است. B6 به ما کمک می کند سروتونین را تولید کنیم، هورمونی که ما را آرام می کند و به تنظیم خواب و چرخه های بیدار کمک می کند.

درمان بی خوابی

اسفناج برای کمک به درمان بی خوابی

7. اسفناج برای وزن کم کردن:

تقریباً هر فنجان از اسفناج 7 کالری دارد، پس اسفناج یک روش عالی برای کاهش وزن است.

8.خواص ضد سرطانی اسفناج:

اسفناج خواص آنتی اکسیدانی ضد سرطان و ضد التهاب دارد. یک کوه تحقیق وجود دارد که نشان می دهد اسفناج چگونه به مقابله با سرطان کمک می کند. اسفناج نسبت به حفاظت از DNA عمل می کند.

فولات بالای موجود در اسفناج از طرح ژنتیکی ما در برابر تغییر در طول تقسیم سلول محافظت می کند، خطری که می تواند منجر به سرطان و ظهور زودرس پیری به شیوه های دیگر شود.

مراحل پخت کیک اسفناج

1

ابتدا زرده و سفیده رو از هم جدا کرده ابتدا سفیده را خوب بزنید تا پف کند .

2

بعد شکر را اضافه کرده به همزدن ادامه دهید تا شکر در سفیده حل شود .

3

زرده ها و وانیل را افزوده با همزن خوب بزنید.

4

برای تهیه ی پوره اسفناج لطفا از اسفناجهای ریزتر مثل بیبی اسفناج استفاده کنید و ابتدا با چاقو خوب خردشون کنید و داخل میکسر یا با گوشت کوب برقی خوب پوره اشون کنید اگر خوب پوره نشدند یکمی شیر می تونید بهشون اضافه کنید.

5

به مواد بالا پوره ی اسفناج خام و روغن رو افزوده همبزنید بعد همزن رو کنار گذاشته ، آرد و بکینگ پودر الک شده را در دو مرحله اضافه کرده آروم با قاشق همبزنید و داخل قالب بیست سانتی که کاغذ روغنی پهن کردید بریزید و بزارید داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه کیکتون آروم آروم بپزه .

6

بعد از خنک شدن یک لایه ی بالای کیکتون رو برش بزنید و بزارید کنار تا بافت داخل کیکتون که سبزِ خوشرنگیه نمایان بشه و بعد کیکتون رو به چهار قسمت مساوی برش بزنید و هر برش رو مثل عکس زیر مقداری کیک از وسطِ برش مثلثی خارج کنید

کیک اسفناج
7

داخل آن را با خامه ی صورتی یا قرمز پر کنید و در صورت تمایل سه تا دونه شکلات چیپسی روش قرار بدید و کیکهاتون رو به حالت ایستاده داخل ظرف بچینید .

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید