جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کوفته برنجی
ذخیره در پروفایل

کوفته برنجی

زمان:۴۵ دقیقه
تعداد:۵ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کوفته برنجی:

کوفته برنجی از غذاهای معروف و قدیمی ست که در زمانهای قبل تر اکثر زمانها میهمان سفره های مادر بزرگ ها بود البته که طرز تهیه کوفته برنجی از شهری به شهر دیگر متفاوت است من امروز بنا به تجربه و طبق دستور مادر بزرگ نازنینم طرز پخت کوفته برنجی استثنایی و فوق العاده خوش عطر و طعم را با شما عزیزانم به اشتراک خواهم گذاشت . اما قبل از آن چند سطری از خواص لپه که شاید خیلی از ما از خواص شگفت انگیز آن غافل باشیم برایتان می نویسم . طبق تحقیقات لپه دارای خواصی عالی برای بدن است از جمله جلوگیری از کم خونی کمک به ایمنی بدن افزایش انرژی و همچنین لپه سرشار از کربوهیدراتها قند و فیبر رژیمی و پروتین می باشد لپه حاوی ویتامین های گروه ب , نیاسین , پتاسیم , منیزیم و مقادیر زیادی اسید فولیک می باشد و به دلیل داشتن فیبر رژیمی برای طولانی مدت حس سیری در فرد ایجاد کرده که به کاهش وزن کمک خواهد کرد .

کوفته برنجی

مراحل پخت کوفته برنجی

1

ابتدا لپه را از شب قبل یعنی ۲۴ساعت در آب خیس میکنیم و در طول روز چندین بار آب لپه را عوض کرده و آب تازه به آن اضافه میکتیم

2

برنج را به همراه نمک ۲ ساعت خیس کرده و سپس آب را جوش آورده و برنج را به آب جوش اضافه کرده و بعد از اینکه چند جوش زد و به اصطلاح برنج نیم پز شد آب کش کرده و کنار میگذاریم . البته برنج نیم دانه هم نیتوان استفاده کرد

3

سبزی کوفته که شامل جعفری . تره . گشنیز . شنبلیله است هر کدام ۵۰ گرم و مرزه و ترخون هر کدام ۲۰ گرم و نعناع ۱۰ گرم خوب ریز میکنیم و در تابه که مقدار خیلی کمی روغن ریخته خوب تفت میدهیم تا آب سبزی گرفته شود

4

در قابلمه ای بزرگ نیمی از پیاز را رنده کرده و خوب سرخ میکنیم سپس زردچوبه و نمک و فلفل را اضافه و تفت داده و رب را هم اضافه میکتیم تا بوی خامی رب گرفته شود

5

سپس ظرف را تا نیمه آب میریزیم یعنی آب باید تا حدی باشد که روی کوفته ها را بگیرد

6

حالا سراغ درست کردن کوفته برنجی میرویم . در یک ظرف لپه ها را ریخته برنج و گوشت را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم . نیم دیگر پیاز را که پیاز داغ کرده ایم بدون روغن آن داخل مواد ریخته و بهمراه سبزی ها و ادویه ها شروع به ورز دادن میکنیم .

7

سپس کف دستمان را با مقداری روغن چرب کرده و یا یک ظرف آب کنار دستمان گذاشته و مقداری از مواد را برداشته و آن را گرد میکنیم و از آو های برغان که دو ساعتی در آب گرم خیسانده ایم و زرشک و مغز گردو خرد شده گذاشته و دوباره به حالت گرد در می آوریم به همین نحو تا آخر مواد را به صورت گرد گرد کرده

8

سپس کوفته برنجی ها را داخل ظرفی که از قبل آماده کرده بودیم به آرامی قرار میدهیم نکته خیلی خیلی مهم این که حتما آب در حال جوشیدن باشد و کوفته برنجی ها روی هم سوار نشوند

9

بعد از بیست دقیقه کوفته برنجی ها با عطر فوق العاده ای که در فضا پیچیده است گویای آماده بودن برای نوش جان کردن هستند

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید