جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کرپ ژامبون
ذخیره در پروفایل

کرپ ژامبون

زمان:20 دقیقه
تعداد:4 عدد
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کرپ ژامبون:

کرپ ژامبون یه فینگر فوده که توی همه مهمونیا و تولدا میشه ازش استفاده کرد چون از بچه ها گرفته تا بزرگترا بهش علاقه دارن. همچنین به دلیل اینکه میتونید تنوع رنگ بهش بدید هم میتونید با رنگ ظرفاتون ست کنید یا اینکه کرپ ژامبون رو تو چندتا رنگ درست کنید که خیلی به میزتون جلوه میده برای اینکار کافیه چندتا رنگ خوراکی بگیرید و کرپ هاتون رو بعد از درست کردن توش چند قطره رنگ بریزید.

دستور تهیه کرپ هم شبیه همون پنکیکه که برای صبحانه درست میکنید و خیلی آسونه ولی اگه خیلی عجله دارید میتونید از سوپرمارکت پودر آماده کرپ رو هم بخرید.

کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک می‌باشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه می‌گردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.

کرپ با ریختن خمیر رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست میشود.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه کرپ ژامبون که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت کرپ ژامبون

1

تمامی مواد خمیر کرپ را در ظرفی ریخته و خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود.

2

در صورت تمایل رنگ خوراکی دلخواه را به آن اضافه کنید.

3

کف تابه را با برس کمی چرب کنید و همه مواد را در تابه بریزید، دقت کنید مواد در همه قسمت ها به یک اندازه ریخته شود.

4

اجازه دهید یک سمت کرپ با شعله ملایم برای چند دقیقه بپزد ، سپس به آرامی آنرا برگردانید تا طرف دیگر نیز بپزد.دقت کنید کرپ به سمت برشته شدن تغییر رنگ ندهد.ترجیحا از تابه دو طرفه استفاده کنید که برای برگرداندن راحت باشید.

5

بعد از پخت ، کرپ را در سینی گذاشته و برای 5 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.

6

کرپ ژامبون را از یخچال خارج کرده و روی کرپ کمی مایونز بمالید و ورقه های ژامبون را طوری روی کرپ بچینید که تمام سطح کرپ پوشیده شود، روی ژامبون ها کمی مایونز بمالید و ورقه های پنیر گودا را بچینید، روی پنیر کمی مایونز مالیده و به آرامی شروع به رول کردن کرپ کنید.

7

کرپ را یک تا دو ساعت در یخچال قرار دهید سپس با چاقوی تیز برش های مساوی بزنید و به دلخواه تزیین و سرو کنید.

فیلم آموزشی کرپ ژامبون

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید