کرپ ژامبون یه فینگر فوده که توی همه مهمونیا و تولدا میشه ازش استفاده کرد چون از بچه ها گرفته تا بزرگترا بهش علاقه دارن. همچنین به دلیل اینکه میتونید تنوع رنگ بهش بدید هم میتونید با رنگ ظرفاتون ست کنید یا اینکه کرپ ژامبون رو تو چندتا رنگ درست کنید که خیلی به میزتون جلوه میده برای اینکار کافیه چندتا رنگ خوراکی بگیرید و کرپ هاتون رو بعد از درست کردن توش چند قطره رنگ بریزید.
دستور تهیه کرپ هم شبیه همون پنکیکه که برای صبحانه درست میکنید و خیلی آسونه ولی اگه خیلی عجله دارید میتونید از سوپرمارکت پودر آماده کرپ رو هم بخرید.
کرِپ یا کرِیپ یک نوع بسیار نازک پنکیک میباشد که معمولاً از آرد گندم یا آرد گندم سیاه (گالته) تهیه میگردد و کلمهٔ کرپ به فرانسوی از ریشهٔ لاتین crispa به معنی «پیچاندن» گرفته شده است.
کرپ با ریختن خمیر رقیق بر روی یک ماهیتابهٔ داغ که معمولاً با کره چرب شده است، درست میشود.
شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه کرپ ژامبون که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.