جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کره بادام زمینی
ذخیره در پروفایل

کره بادام زمینی

زمان:45 دقیقه
تعداد:3 نفر
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کره بادام زمینی:

برای عزیزان کدبانو طرز تهیه کره بادام زمینی را که خود تجربه کرده ام مینوسیم تهیه کره بادام زمینی سه مرحله بیشتر ندارد و بقدری آسان و راحت است که شما را از این به بعد بی نیاز از خرید کره بادام زمینی کارخانه ای خواهد کرد . من سعی کرده ام جزء به جزء تهیه کره بادام زمینی را برای شما بنویسم و هم اینکه در انتها به خواص بادام زمینی هم اشاره کوتاهی خواهم کرد

معمولا ما کره بادام زمینی را بصورت آماده تهیه میکنیم ولی اگر مراحل آماده سازی را مشاهده فرمایید متوجه خواهید شد که چقدر آماده سازی این صبحانه و یا میان وعده غنی آسان و راحت خواهد بود .

1- ابتدا ما برای تهیه این کره احتیاج به بادام زمینی های برشته شده و به اصطلاح بو و تفت داده شده داریم .برای برشته کردن بادام زمینی چند روش مرسوم و متداول وجود دارد که البته من برای برشته کردن بادام زمینی ها از روغن استفاده نمیکنم چون روغن داخل در این دانه با ارزش برای تهیه کره بادام زمینی کفایت میکند

روش اول برای برشته کردن بادامها : یک تابه که مناسب با حجم بادام زمینی ها باشد انتخاب میکنیم ترجیحا" تابه های فلزی یا چدنی ارجحیت دارد . تابه را با حرارت ملایم  روی اجاق گذاشته تا خوب داغ شود

 سپس  مدام تابه را تکان داده تا بادامها زیر و رو شوند و بطور کامل  بو داده شوند برای این کار ده دقیقه زمان کافی ست از نشانه های برشته شدن بادامها علاوه بر تغییر رنگ صدای ترق تروق بادامها و بلند شدن عطر برشتگی در فضاست

روش دوم برای برشته کردن بادامها : فر را از قبل با حرارت 175 درجه سانتی گراد و یا 350 درجه فارنهایت گرم کرده سپس داخل سینی فر بادام زمینی ها را ریخته و سینی را داخل فر بمدت 10 الی 15 دقیقه  گذاشته تا کاملا برشته شوند .البته خاطر نشان میکنم که درجه حرارت و قدرت گرمای هر فر با دیگری متفاوت است

 پس  در طول مدت زمان گفته شده دقت شود تا بادام ها زیادی تغییر رنگ پیدا نکنند  چون بادام زمینی در صورتی که زیادی برشته شود و به اصطلاح قهوه ای تیره شود مزه بادام به تلخی میزند و باعث میشود طعم کره ما به تلخی مایل شود  و این خوشایند نخواهد بود

2- بعد از اینکه بادام ها برشته شدن آن ها را داخل ظرفی ریخته و با چند حرکت دورانی کف دست تمامی پوسته های روی بادام زمینی ها را جدا میکنیم . چون برای تهیه  کره بادام زمینی احتیاج به بادام های بدون پوست داریم البته که اگر بادام زمینی برشته شده و پوست کنده خریداری کرده باشیم دیگر احتیاج به این مراحل نیست

پس تا این مرحله ما تهیه بادام برشته را مرور کردیم که دو نکته مهم در تهیه ان وجود دارد اول اینکه بادامها زیادی برشته نشوند دوم اینکه بادامها را هنگام برشته کردن مقداری نمک زده تا بادام زمینی نمکی داشته باشیم  چون اگر بادام زمینی بدون نمک باشد کره ما بی مزه میشود و اثر منفی در کیفیت بادام زمینی ما خواهد داشت

 نکته: می توان از بادام زمینی با پوست هم استفاده کرد با این تفاوت که رنگ کره بادام زمینی ما دیگر روشن نیست و به تیرگی مایل میشود و به اصطلاح مانند رنگ کره های بادام زمینی کارخانه ای نخواهد شد

در هر صورت انتخاب با شماست که بخواهید از پوست بادام زمینی ها که حاوی مقادیری  از ویتامین هاست بهره برید و یا کره بادام زمینی به شکل متعارف و معمول آن داشته باشید

 3- سپس بادام زمینی ها را داخل میکسر یا مخلوط کن  و یا هر وسیله ای مشابه میکسر که در منزل دارید ریخته و شروع به میکس کردن بادام زمینی ها میکنیم

 4- میکس را در چند مرحله انجام میدهیم چون میکسر در حین خمیری کردن بادام زمینی ها داغ میکند پس بهتر است در هر مرحله استراحت کوتاهی به میکسر دهیم البته که قدرت هر دستگاه با دستگاه دیگر متفاوت است

 در میکسرها با توان و قدرت بالا در دو مرحله  کره بادام زمینی آماده خواهد شد ولی معمولا در دستگاه های میکسر با توان پایین ابتدا بادام زمینی ها خرد سپس به شکل خمیر و سپس به شکل کره مایع در خواهند امد

5- وقتی بادام زمینی ها در دستگاه بشکل روان ( کره و روغن بادام زمینی ) درامد در این مرحله نوبت به اضافه کردن عسل میرسد البته که در صورت نداشتن عسل میتوانیم از پودر قند هم استفاده کنیم

 6- سپس دوباره میکسر را روشن کرده و به خوبی میکس میکنیم  و وقتی هر دو باهم میکس شدن  از میکسر خارج و داخل شیشه و یا ظرف مورد نظر وارد میکنیم استفاده از عسل باعث میشود تا هم رنگ و هم میزان سفتی  کره بادام زمینی ما به شکل  متعارف و کارخانه ای آن شود

نکته : در صورت تمایل میتوانیم از شیره انگور و یا شیره خرما هم استفاده کرد ولی کره بادام زمینی ما به غلظت و سفتی کره های بیرون نخواهد شد و هم اینکه رنگ کره بادام زمینی ما تیره خواهد شد اما در صورت تمایل به غنی شدن کره بادام زمینیتان میتوانید از شیره ها هم استفاده کرد و البته طعم خیلی مطبوعی خواهد گرفت

7- در انتها شیشه کره بادام زمینی را در یخچال به مدت  دوساعت گذاشته تا کره بادام زمینی ما سفت شود امیدوارم از تهییه این کره بادام زمینی که  به همین راحتی آماده خواهد شد غفلت نفرمایید گوارای وجودتان

استفاده از کره بادام زمینی علاوه بر اینکه به عنوان یک ماده غذایی ارزشمند استفاده میشود صبحانه و میان وعده بسیار مناسبی مخصوصا" برای روزهای سرد سال است  همچنین در درمان بسیاری از بیماریها و پیشگیری از آنها کمک شایانی به بدن ما میکند از جمله به پیشگیری از  افسردگی ، یائسگی ، تغییرات هورمونی سلامت قلب  و چون یک آنتی اکسدان قوی ست برای زیبایی پوست نیز مفید است .

از اثرات و فواید شگفت انگیز عسل هم همگی بخوبی آشنا هستیم  تا جایی که ابن سینا هم در کتاب قانون خود از عسل و فوایدش یاد میکنند .

عسل تاثیرات مفید اثبات شده ای بر معده ، قلب ، عروق ، پوست ، اعصاب ، تقویت حافظه ، بهبود خواب ، سرطان  اکنه و کاهش اسهال و  بسیاری از بیماریها دارد .

درست کردن کره بادام زمینی فوق العاده راحت و آسان است و چقدر زیباست که خودمان برای کوچولوهای نازنینمان و عزیزانمان این کره مغذی و مقوی را درست کرده تا هم از اصالت و هم از سلامت آن صد دردصد خاطر جمع باشیم .

پشنهاد من به خوانندگان نازنینم : مقداری از این کره بادام زمینی خوشمزه و دست ساز خودتان را  روی نان تست  مالیده و نان تست دیگری را روی آن گذاشته و به عنوان یک تغذیه کامل و مغذی داخل کیف فرزندانتان  یا همسر مهربانتان قرار دهید .  در صورت  در دسترس نبودن نان تست از نان های دیگر و یا بیسکوئیت پتی پور هم میتوانید استفاده کنید .

 

کره بادام زمینی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید