جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کباب کوبیده
ذخیره در پروفایل

کباب کوبیده

زمان:5 ساعت
تعداد:4 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کباب کوبیده:

کباب کوبیده یکی از اصیل و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است. غیر ممکن است که ایرانی باشید و حدأقل یکبار در زندگی کباب کوبیده نخورده باشید. اما آیا تا به حال با خودتان فکر کرده اید که این غذای خوشمزه، برای اولین بار، چه زمانی و توسط چه کسی ابداع شد؟

به آشپز ناصرالدین شاه خبر دادند که اعلاحضرت هوس  کباب برگ کرده اند، اما دندان‌هایشان دردناک است و آرواره‌هایشان تاب جویدن ندارد. آشپز باشی‌ کمی‌ اندیشید و راه حلی به مخیله ش رسید، بدین ترتیب که گوشت را در هاون کوبید( آن زمان حتماً چرخ گوشت های دستی وجود نداشت ) وبا مقداری پیاز کوبیده شده و نمک بخوبی درآمیخت وبا مهارت به سیخ کشید وروی آتش ، کبابی فراهم کرد که مزه اش بسیار شبیه به مزه ی " کباب برگ" بود وبدینگونه بود که "کباب کوبیده" که فقط از "گوشت وپیاز ونمک " تشکیل می شد ، اختراع شد.

طرفداران این کباب، تنها به ایران محدود نمیشوند. تا جایی که پای کباب کوبیده به اروپا نیز باز شده است. البته سالیان زیادی است که چلو کبابی هایی در اروپا تأسیس شده است که خیلی از صاحبان این رستوران ها هم ایرانیان مقیم خارج از کشور هستند. جواد فریفته آشپز مخصوص احمد شاه، اولین شخصی بود که به ارائه این نوع غذا در خارج از کشور پرداخت. وی آن زمان در پاریس اقامت گرفته بود و چلوکباب فریفته را تاسیس کرد. یکی دیگر از ایرانیان که در آلمان اقامت داشت یک رستوران تاسیس کرد و نام هیتلر را بر آن گذاشت. این رستوران در زمان نازی ها به وجود آمد و تنها کسانی حق ورود به این رستوران را داشتند که از طرفداران هیتلر و نازی بودند.

چلوکبابی نایب یکی دیگر از چلوکبابی ها می باشد که در شهر لس آنجلس آمریکا قرار دارد و اغلب مشتریان آن، ایرانیان مقیم آمریکا هستند.

اما اگر از همه اینها بگذریم، میرسیم به یک آشپز ایتالیایی که بعد از خوردن کباب کوبیده در ایران، حسابی شیفته این غذای اصیل ایرانی شد و از آن پیتزایی ساخت به نام پیتزای چلوکباب.

مراحل پخت کباب کوبیده

1

پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید.

2

روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

3

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید . سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید. سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود.

4

پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

5

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید. دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید. در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

6

پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید .

7

بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید. سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید . آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست .

8

در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود .

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید