کباب ترش یکی از کباب های معروف شمالیه که تو استان های مازندران و گیلان خیلی رواج داره . گوشتی که واسه کباب ترش استفاده میشه گوشت راسته گوسفند یا گوساله هس که با رب انار ، گردو ، پیاز و سبزی محلی مزه دار میشه. این کباب مثل بقیه غذاهای شمالی بسیار خوشمزه و خوش طعم هس که میتونید با رعایت یه سری از نکات ، یه کباب ترش خونگی عالی رعایت کنید.
1- سبزی محلی که برای کباب ترش استفاده میشه در مناطق مختلف شمال کشور فرق داره ولی سبزی اصلی برای تهیه این کباب چوقاق هس. چوچاق یه سبزی محلی شمالیه که میتونید از تازش یا چوقاق خشک شده استفاده کنید اما در صورتیکه چوچاق در دسترستون نبود میتونید ترکیب نعناع، جعفری و گشنیز رو استفاده کنید.
2- رب اناری که برای کباب ترش انتخاب میکنید بستگی به سلیقه خودتون داره. اگر میخواید کباب ترش تری داشته باشید از رب انار ترش ، و اگر به ترشی زیاد علاقه ندارید از رب انار ملس استفاده کنید.
3- مثل طرز تهیه بقیه کباب ها ، وقتی که میخواین گوشت رو طعم دار کنید نباید بهش نمک بزنید چون اینکار باعث سفت و خشک شدن کباب ترش میشه. بهتره نمک رو در اواسط پخت به کباب بزنید.