جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کاپ کیک پیتزا
ذخیره در پروفایل

کاپ کیک پیتزا

زمان:35 دقیقه
تعداد:6
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کاپ کیک پیتزا:

میلیون ها نفر اطراف این دنیای بزرگ به خوردن پیتزا علاقه مندند اما آیا میدانید که این غذای لذیذ چگونه و توسط چه کسی برای اولین بار ساخته شده؟ این پیتزایی که این روزها میخورید بسیار با پیتزای اولیه فرق دارد. هرچند این پیتزای اولیه بیش از ۳۰۰ سال عمر دارد.این پیتزا در طول این سال ها تکامل یافته و بسیار متنوع شده و با مواد متنوعی مخلوط میشود. پیتزا یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایتالیایی است که در واقع یک لایه خمیر است که روی آن را با سس گوجه، پنیر و دیگر مواد غذایی می‌پوشانند و آن را در فر قرار می‌دهند تا پخته شود. این مواد می‌تواند شامل سبزیجات، گوشت و هرچیز دیگری طبق سلیقه شما باشد. قدمت این غذا به قرن دهم میلادی برمی‌گردد. شواهد نشان می‌دهد که این غذا در لاتزیو شهری در جنوب ایتالیا اختراع شد و نمونه مدرن آن کار نپال بوده است و بعد از آن‌ها انواع بسیاری از آن در جاهای مختلف جهان به وجود آمد و طرفدارهای زیادی پیدا کرد. در سال ۲۰۰۹، پس از درخواست ایتالیا، پیتزای ناپولیتس در اتحادیه اروپا به عنوان یک غذای تضمین شده با تخصص سنتی ثبت شد.

یک افسانه معاصر معروف، داستان عجیب وغریب پیتزا مارگریتا است که در سال ۱۸۸۹ اختراع شد، زمانی که کاخ سلطنتی کاپادیمونت، به افتخار کوئین مارگریتا سه مدل مختلف از این غذا را برای او درست کردند و ملکه به شدت ترجیح داد آن در رنگ‌های پرچم ایتالیا که قرمز (گوجه فرنگی)، سبز (ریحان) و سفید (موزارلا) باشد. ظاهرا، این نوع پیتزا پس از ملکه نام‌گذاری شد.

کاپ کیک پیتزا چیست ؟

ما قبلا آموزش فینگر فود پیتزا به شکل رولی رو خدمتتون آموزش دادیم. کاپ کیک پیتزا هم یه مدل دیگه از فینگر فود پیتزا هس که امروزه در بین فینگر فودها طرفدار پیدا کرده. کاپ کیک پیتزا را برای مهمونی های دورهمی و تولد ها میتونید حاضر کنید. هم شکل و ظاهر قشنگی داره و هم اینکه مزه خیلی خوبی داره. موادی که من داخل این کاپ کیک پیتزا ریختم کالباس و قارچ و فلفل دلمه ای هس که مواد پیتزا مخلوطه ولی شما میتونید مواد اولیه اش رو به دلخواه خودتون تغییر بدید. مثلا از قارچ و گوشت چرخ کرده استفاده کنید ، فقط حواستون باشه که باید گوشت چرخ کرده رو قبلش با پیاز داخل ماهیتابه تفت بدید بعد داخل کاپ کیک ها بریزید. یا اینکه اگر خودتون یا مهمون هاتون گیاه خوار هستن از ذرت و گوجه و فلفل دلمه ای استفاده کنید.

کاپ کیک پیتزا

قالب کاپ کیک پیتزا

قالب های کاپ کیک از جنس تفلون یا سیلیکون هستند و خیلی هم فرقی نمیکنه که کدوم مدل رو تهیه کنید. این قالب ها گرد و کوچک هستند و در تعداد های 6 ،12 یا 24 تایی در یک قالب مستطیل قرار دارند. عموما داخل این قالب ها کپسول های کاغذی یا مقوایی قرار میگیرد.

كاپ کيک هويج و گردو
کاپ کیک پیتزا

همچنین به جای قالب میتونید از کپسول های کاغذی نسوز یک بار مصرف هم استفاده کنید. این کپسول ها دیگه نیازی به قالب ندارن و میتونید اون ها رو داخل سینی فر بچینید و داخلش مواد کاپ کیک رو بریزید. این کپسول ها رو از لوازم قنادی فروشی ها میتونید تهیه کنید.

كاپ کيک هويج و گردو
کاپ کیک پیتزا

مراحل پخت کاپ کیک پیتزا

1

تخم مرغ‌ها را با چنگال خوب بزنید و سپس روغن مایع را اضافه کنید.

2

شیر و ماست را هم اضافه کنید و دوباره تمام مواد را هم بزنید.

3

سپس آرد را به تدریج اضافه کنید، دقت کنید که نمی‌خواهیم موادمان کاملا سفت شود و باید کمی شل باشد.

4

ادویه‌ها شامل نمک، فلفل سیاه و آویشن را اضافه کنید.

5

کالباس‌ها را مکعبی خرد کنید و داخل خمیر بریزید.

6

قارچ ها را خرد کنید و با کره یا روغن کمی تفت بدید تا آبش کشیده شود. قارچ ها رو در ظرفی بریزید تا خنک شود و بعد آن ها را داخل خمیر بریزید.

7

فلفل دلمه‌ای‌های رنگی را هم نگینی خرد کنید ( مقداری از آن را برای روی پیتزا نگه دارید)

8

مواد را با هم بزنید تا با هم مخلوط شوند.

9

قالب مافین را چرب کنید ( می‌توانید از قالب‌های تک نفره تارت استفاده کنید)

10

مواد را داخل قالب‌ها بریزید. دقت کنید که قالب ها را از مواد خیلی پر نکنید که بعد از پخت پیتزا از قالب بیرون نریزد.

11

مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید

12

قالب را درون فر 180درجه از پیش گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بگذارید.

13

کاپ کیک پیتزا را از قالب خارج کنید و روی آن را با مواد دلخواه مثل گوجه و زیتون تزیین کنید.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید