جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

کاپ میگو
ذخیره در پروفایل

کاپ میگو

زمان:20 دقیقه
تعداد:12 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد کاپ میگو:

کاپ میگو یه فینگر فوده که خیلی راحت میتونید درستش کنید و برای مهمانی ها بسیار مناسب و مجلسی هس.

این فینگرفود ارزش غذایی بالایی داره چون میگو سرشار از کلسیم، ید و پروتئین هس و به دلیل وجود املاح ضروری مثل آهن و فسفر برای بچه های در سن رشد و خانم های باردار بسیار مفیده.

برای درست کردن کاپ میگو از خمیر فیلو یا همون خمیر یوفکا باید استفاده کنید. خمیر یوفکا رو از سوپرمارکت ها میتونید بخرید که مدل های مختلف دایره ای، مستطیلی و مثلثی داره و برای کاپ میگو باید مدل مستطیلی رو تهیه کنید و مستطیل های بزرگ رو برش بدید تا اندازه قالب مافین بشه.

خمیر یوفکا رو داخل فریزر نگهداری میکنن و برای استفاده باید یکی دوساعت بذاریدش بیرون تا یخش باز بشه وگرنه موقع استفاده میشکنه. ضمنا وقتی که گذاشتید بیرون تا یخ خمیر یوفکا باز شه نباید درش رو کاملا باز کنید فقط با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید.

مراحل پخت کاپ میگو

1

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ، میگوها را بشویید و تمیز کنید.

2

مقداری از پوست لیمو ترش را رنده کنید و همراه با میگو ، روغن زیتون ، فلفل و کمی نمک داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید

3

میگوها را داخل سینی فر بگذارید و 5 دقیقه در فر قرار دهید تا کباب شوند.

4

در این فاصله کاپ ها را آماده کنید ، خمیر فیلو را به 12 مربع یک اندازه برش بزنید ، روی خمیر ها مقداری روغن مایع بزنید و داخل قالب کاپ کیک قرار دهید سپس قالب را 10 دقیقه در فر قرار دهید تا لبه نان ها طلایی شود.

کاپ میگو
5

پس از آماده شدن کاپ ها ، مقداری خامه ترش داخل هر کاپ بریزید و روی آن چند برگ جعفری و 1 میگوی کباب شده قرار دهید ، روی میگوها کمی آب لیمو ترش بریزید و سرو کنید.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید