جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

ژله هندوانه
ذخیره در پروفایل

ژله هندوانه

زمان:20 دقیقه
تعداد:8 عدد
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد ژله هندوانه:

قطعا همه شما یک بار هم که شما بسته های پودر ژله آماده رو از بیرون گرفتید و طبق دستور روش با آب مخلوط کردید و بعد از بسته شدن ژله نوش جان کردید. متاسفانه این پودرهای ژله چون همش اسانسه طعم جالبی نداره و شما هر طعمش رو که امتحان کنید تفاوتی با بقیه طعم هاش نداره. به خاطر همین امروز میخوام آموزش ژله هندوانه خونگی رو بهتون بدم که اگه این ژله رو درست کنید تازه میفهمید ژله یعنی چی.

تهیه این ژله طبیعی بسیار آسونه و فقط کافیه آب هندوانه رو طبق دستوری که نوشتم با ژلاتین مخلوط کنید. علاوه بر اون این ژله چون طبیعی هس بسیار پرخاصیته . به همین علت توصیه میکنم در فصل تابستان امتحان کنید

مراحل پخت ژله هندوانه

1

لیموها را بشورید و آن ها را از قسمت طول از وسط نصف کنید.

ژله هندوانه
2

داخل لیموترش ها را خالی کنید و در ظرفی بریزید و خوب فشار دهید تا آب آن کاملا گرفته شود.

ژله هندوانه
3

پوست های لیمو ترش را هم کناری بگذارید تا در مرحله آخر از آن استفاده کنید

ژله هندوانه
4

هندوانه و آب لیمو را در مخلوط کن بریزید تا میکس شوند

5

آب هندوانه را از صافی رد کنید تا پرزهای آن جداشود

ژله هندوانه
6

ژلاتین را در آب داغ بریزید تا حل شود

7

ژلاتین را به آب هندوانه اضافه کنید و هم بزنید. در این هنگام یک کفی روی آن ایجاد میشود که باید با قاشق از روی آب هندوانه این کف را بردارید و دور بریزید

ژله هندوانه
8

پوست های لیمو را از آب هندوانه پر کنید و بگذارید در یخچال تا ببندد

ژله هندوانه
9

پس از اینکه ژله هندوانه بست آن را از وسط نصف کنید و روی آن را با چیپس شکلات تزئین کنید

ژله هندوانه
فیلم آموزشی ژله هندوانه

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید