جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

ژله خرده شیشه
ذخیره در پروفایل

ژله خرده شیشه

زمان:2 ساعت
تعداد:1 ظرف
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد ژله خرده شیشه:

ژله خرده شیشه ژله ای هس که از برش های رنگی ژله داخل ژله آلوورا و شیر درست میشه.

توجه کنید که طبق دستور روی بسته ژله باید اون رو در یک لیوان آب جوش حل کرده و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنیم. اما در ژله خرده شیشه چون میخوایم ژله سفت تری داشته باشیم از نصف لیوان آب سرد و نصف لیوان آب جوش استفاده میکنیم. اگر ژله های رنگی رو یک بسته کامل استفاده میکنید چون حجم ژله نهاییتون زیاد میشه هم باید یه ظرف بزرگ انتخاب کنید و هم اینکه دو بسته ژله آلوورا استفاده کنید تا روی ژله ها رو بگیره ولی اگر اندازه ظرفتون متوسطه بهتره از نصف بسته پودر ژله رنگی استفاده کنید.

ابعاد و شکل ظرفی هم که میخواین ژله های رنگی رو توش بریزید خیلی مهم نیس چون میخواین در نهایت ژله ها رو خرد کنین فقط اگر ظرفتون کوچیک بود و قطر ژلتون زیاد شده موقع برش زدن از سمت قطر هم ژله رو برش بدید که یکم نازک تر بشه.

مراحل پخت ژله خرده شیشه

1

ژله توت فرنگی را در نصف لیوان آب جوش حل کنید و سپس نصف لیوان هم آب سرد به آن اضافه کنید.

ژله خرده شیشه
2

ژله انگور ، ژله موز و ژله طالبی را هم به همین شیوه آماده کنید.

ژله خرده شیشه
3

هر ژله را در یک ظرف مستطیلی مناسب ریخته و 4 ظرف را در یخچال قرار دهید تا ببندد.

4

پس از بسته شدن ژله ها آن ها را از ظرف خارج کنید و به شکل مربع های کوچک برش دهید

5

برش های رنگی را در ظرفی که میخواهید ژله نهایی را در آن درست کنید بریزید. ژله های برش خرده را منظم داخل ظرف نچینید و طوری که به طور نامنظم در ظرف پخش شوند و روی هم بیفتند تا در نهایت ژله زیباتری داشته باشید.

ژله خرده شیشه
6

ژله آلوورا را در دو لیوان آب جوش حل کنید و صبر کنید تا خنک شود ، سپس دو لیوان شیر سرد به آن اضافه کنید.

7

ژله آلوورا را روی ژله های رنگی بریزید و در یخچال قرار دهید تا ببندد

ژله خرده شیشه
فیلم آموزشی ژله خرده شیشه

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید