حتما پاستای آلفردو زیاد به گوشتون خورده و احتمالا یه بار طعم اونو چشیدید اگه نه که میتونید از اینجا طرز تهیه پنه آلفردو رو مطالعه کنید.
کلا آلفردو یه سس ایتالیایی کرمی هست که با شیر و خامه درست میشه و ازش تو پاستا و پیتزا استفاده میشه و چون خیلی خوشمزس نه تنها در ایتالیا بلکه در سراسر دنیا طرفدارای پر و پا قرصی داره . برای مطالعه طرز تهیه سس آلفردو و مشاهده فیلم آموزشی آن ، اینجا را کلیک کنید اگه شما تا حالا این پیتزا رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و به کمپین طرفداران پاستا و پیتزای آلفردو بپیوندید.
اگر شما طرفدار غذاهایی با کربوهیدرات پایین هستید پیتزای چیکن آلفردو میتونه انتخاب مناسبی برای شما باشه.
در این پیتزا از خمیر استفاده نمیشه و خود مرغ رو به عنوان خمیر پیتزا استفاده میکنیم . از مرغ به دو حالت میشه استفاده کرد یا مرغ رو چرخش کنید و یا آب پزش کنید و سپس ریش ریش کنیدش.
من مدل دوم رو ترجیح میدم چون هم راحت تره هم خوشمزه تر.
شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه پیتزای چیکن آلفردو که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.