جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

پیتزای چیکن آلفردو
ذخیره در پروفایل

پیتزای چیکن آلفردو

زمان:30 دقیقه
تعداد:1
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد پیتزای چیکن آلفردو:

حتما پاستای آلفردو زیاد به گوشتون خورده و احتمالا یه بار طعم اونو چشیدید اگه نه که میتونید از اینجا طرز تهیه پنه آلفردو رو مطالعه کنید.

کلا آلفردو یه سس ایتالیایی کرمی هست که با شیر و خامه درست میشه و ازش تو پاستا و پیتزا استفاده میشه و چون خیلی خوشمزس نه تنها در ایتالیا بلکه در سراسر دنیا طرفدارای پر و پا قرصی داره . برای مطالعه طرز تهیه سس آلفردو و مشاهده فیلم آموزشی آن ، اینجا را کلیک کنید اگه شما تا حالا این پیتزا رو امتحان نکردید پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و به کمپین طرفداران پاستا و پیتزای آلفردو بپیوندید.

اگر شما طرفدار غذاهایی با کربوهیدرات پایین هستید پیتزای چیکن آلفردو میتونه انتخاب مناسبی برای شما باشه.

در این پیتزا از خمیر استفاده نمیشه و خود مرغ رو به عنوان خمیر پیتزا استفاده میکنیم . از مرغ به دو حالت میشه استفاده کرد یا مرغ رو چرخش کنید و یا آب پزش کنید و سپس ریش ریش کنیدش.

من مدل دوم رو ترجیح میدم چون هم راحت تره هم خوشمزه تر.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه پیتزای چیکن آلفردو که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت پیتزای چیکن آلفردو

1

فر را از ابتدا روشن کنید و در درجه 400 درجه فارنهایت ( یا 204 درجه سانتی گراد) تنظیم کنید تا گرم شود.

2

مرغ را به روش معمولی آب پز کنید. ( در یک ظرف آب جوش بریزید و مرغ را به همراه یک پیاز و مقداری نمک و فلفل حدود یک ساعت بگذارید تا بپزد.)

3

پس از آب پز شدن مرغ آن را ریش ریش کنید و به آن پنیر پارمزان ، سیر خرد شده و نمک را اضافه کنید و با یکدیگر مخلوط کنید.

4

تخم مرغ ها را در ظرفی جدا بشکانید و هم بزنید ، سپس به مخلوط مرغ اضافه کنید و خوب با یکدیگر هم بزنید.

5

پس از اینکه مخلوط مواد مرغی و تخم مرغ ها را با یکدیگر خوب هم زدید آن را به شکل دایره پهن کنید تا به عنوان خمیر پیتزا از آن استفاده کنید.

پیتزای چیکن آلفردو
6

خمیر پیتزا (همان مخلوط مرغ و تخم مرغ) را به مدت 10 دقیقه در فر با همان دمای گفته شده قرار دهید تا روی آن طلایی شود.

7

پس از آنکه خمیر پیتزا را درآوردید اجازه دهید تا 10 دقیقه استراحت کنید.

8

سس آلفردو را کاملا روی خمیر پخش کنید.

پیتزای چیکن آلفردو
9

پیاز خلال شده و پنیر موزارلا را روی سس آلفردو بریزید و دوباره در فر به مدت 15دقیقه بگذارید تا پنیر کاملا آب شود.

پیتزای چیکن آلفردو
فیلم آموزشی پیتزای چیکن آلفردو

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید