جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

پنه مرغ و بیکن
ذخیره در پروفایل

پنه مرغ و بیکن

زمان:30دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد پنه مرغ و بیکن:

پنه مرغ و بیکن یه غذای مفصل و مقویه که شما میتونید تو یه بشقاب چند تا طعم متفاوت رو تجربه کنید. بیکن و مرغ در کنار اسفناج طعم فوق العاده ای پیدا میکنند و در کل پنه مرغ و بیکن میتونه هر سلیقه ای رو پوشش بده و به خودش جذب کنه.

بیکن یه فرآورده گوشتی مثل سوسیس کالباس هس که از گوشت گوساله و مرغ یا بوقلمون درست میشه بیکن رو میتونید از مغازه های پروتئینی که سوسیس و کالباس میفروشند تهیه کنید.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه پنه مرغ و بیکن که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت پنه مرغ و بیکن

1

پاستا پنه را در آب جوش بریزید و حدود پانزده دقیقه صبر کنید تا کاملا نرم شود.

2

بیکن را خرد میکنیم و داخل قابلمه که روغن ریخته ایم تفت میدهیم.

3

پس از 5 دقیقه سینه مرغ خرد شده را اضافه میکنیم.

4

صبر میکنیم تا دو طرف مرغ کاملا سرخ و پخته شود.

5

مرغ ها را که پخته شده از قابلمه در بیاورید ولی بیکن ها همچنان نیاز به پخت دارند.

6

اسفناج، سیر رنده شده و نمک و فلفل را به بیکن اضافه کنید.

7

حدود10 دقیقه مواد را خوب با هم تفت دهید تا اسفناج و بیکن کاملا پخته شوند.

8

مرغ ها را دوباره به قابلمه برگردانید وروی مواد شیر را اضافه کنید.

9

چند دقیقه صبر کنید تا شیر کمی به جوش بیاید سپس پنه را اضافه کنید و مواد را خوب بزنید تا شیر کاملا با پنه مخلوط شود.

10

پنیر پارمزان را اضافه کنید و چند دقیقه صبر کنید تا پنیر آب شود. پنه مرغ و بیکن شما آماده است و میتوانید آن را در ظرف سرو بکشید.

فیلم آموزشی پنه مرغ و بیکن

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید