جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

دسر پاناکوتا
ذخیره در پروفایل

دسر پاناکوتا

زمان:15 دقیقه
تعداد:2 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۷۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد دسر پاناکوتا:

پاناکوتا یه دسر ایتالیایی هس که امروزه توی ایران خیلی طرفدار پیدا کرده و در بیشتر مهمونیا میبینید که پاناکوتا رو به عنوان دسر برای پذیرایی انتخاب میکنن که این محبوبیت چند تا دلیل داره : اولیش اینه که درست کردن پاناکوتا خیلی راحت و سریعه و موادش به راحتی قابل تهیه اس، دومیش اینه که دسر پاناکوتا نسبت به دسرهای ژله ای جدیدتره ، سومیش که از همه مهمتره اینه که پاناکوتا طعم خیلی خوبی داره و تقریبا همه طعمش رو دوس دارن.

انواع پاناکوتا

به طور کلی دسرپاناکوتا از ترکیب شیر و شکر و خامه و ژلاتین به دست میاد و بعد از اون میتونید هر بلایی که خواستین سرش بیارین. اگه وانیل بزنید میشه  کلاسیک ، پودر کاکائو بزنید میشه پاناکوتای شکلاتی و ... همچنین میتونید یه پاناکوتای کلاسیک درست کنید و بهش رنگ های مختلف خوراکی بزنید که یه مدلش رو من در پاناکوتای شب یلدا آموزش دادم. در این آموزش هم براتون یه دسر پاناکوتای سه رنگ با طعم کلاسیک و کاکائو و نسکافه انتخاب کردم تا چند تا مدل رو در یک آموزش یاد بگیرید و حسابی حرفه ای شید.

محاسبه مقدار مواد برای قالب

مقدار موادی که من در این دستور نوشتم برای اینه که شما نسبت ها رو بدونید. بنابراین قبل از آماده سازی موادتون حجم قالبتون رو با آب اندازه بگیرید. مثلا اگه قالبتون 4 تا لیوان آب میگیره ، به جای 2 لیوان شیر که من نوشتم از 4 لیوان شیر استفاده کنید و به همین ترتیب بقیه موادتون رو هم دو برابر کنید.

مراحل پخت دسر پاناکوتا

1

شیر و شکر رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت ملایم اجاق تا شکر حل بشه.

2

پودر ژلاتین رو بریزین روی آب سرد و بذارین اسفنجی شه بعد بذارینش روی بخار آب کتری تا ژلاتین کاملا حل شه و یکدست و زلال بشه .

3

خامه رو هم بذارین رو کتری هم بزنین تا رقیق بشه.

4

چند قاشق از شیر داغ رو بریزین تو خامه هم بزنین تا کاملا رقیق بشه و خامه رو به بقیه شیر اضافه کنین، آخر هم ژلاتینو به شیر اضافه کنین.

5

حالا میتونین مواد شیری که درست کردین رو به ۳ قسمت تقسیم کنین، برای پاناکوتا وانیلی مقداری وانیل یا اسانس وانیل اضافه کنین

6

برای پاناکوتا شکلاتی برای هر لیوان شیر ۱ قاشق مربا خوری پودر کاکائو و یک تکه شکلات تخته ای اضافه کنین

7

برای پاناکوتا نسکافه ای به ازای هر لیوان شیر دو قاشق پودر نسکافه یا کافی میکس بریزید.

8

لایه وانیلی رو داخل قالب بریزید و بذارید یخچال تا نیم بند شه ولی کامل خودشو نگیره ، بعد از یخچال بیرون بیارید لایه بعدی رو بریزید دوباره نیم بند شد لایه سوم رو بریزید و بذارید یخچال 7 تا 8 ساعت بمونه کامل خودشو بگیره.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای داده شده
    اطلاع از
    Yazdan
    مهمان
    Yazdan

    اگه این دسر رو تو قالب پلاستیکی بریزیم خودش در میاد یا باید چربش کنیم؟؟

    Leili
    مهمان
    Leili

    سلام ممنون از اموزش خوبتون
    چند دقیقه میتونیم مواد اماده رو قبل از بستن بیرون یخچال نگه داشت تا پاناکوتایی که در قالب ریختیم و گذاشتیم در یخچال نیم بند بشه؟

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید