جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

پاناکوتا شب یلدا
ذخیره در پروفایل

پاناکوتا شب یلدا

زمان:15 دقیقه
تعداد:2 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:fahime

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد پاناکوتا شب یلدا:

امروز میخوام پاناکوتا شب یلدا رو بهتون آموزش بدم که یه دسر ایتالیایی هس و امروزه توی ایران خیلی طرفدار پیدا کرده و در بیشتر مهمونیا میبینید که پاناکوتا رو به عنوان دسر برای پذیرایی انتخاب میکنن که این محبوبیت پاناکوتا چند تا دلیل داره : اولیش اینه که درست کردن پاناکوتا خیلی راحت و سریعه و موادش به راحتی قابل تهیه اس، دومیش اینه که دسر پاناکوتا نسبت به دسرهای ژله ای جدیدتره ، سومیش که از همه مهمتره اینه که پاناکوتا طعم خیلی خوبی داره و تقریبا همه طعمش رو دوس دارن.

به طور کلی پاناکوتا از ترکیب شیر و شکر و خامه و ژلاتین به دست میاد و بعد از اون میتونید هر بلایی که خواستین سرش بیارین. اگه وانیل بزنید میشه پاناکوتای کلاسیک ، پودر کاکائو بزنید میشه پاناکوتای شکلاتی و ...

برای درست کردن پاناکوتا شب یلدا باید یه پاناکوتای کلاسیک یا همون وانیلی درست کنید و با رنگ خوراکی بهش تم هندوانه بدید.پس کلا شما نیاز دارید که یه مدل پاناکوتا درست کنید. اگه تمایل دارید طرز تهیه پاناکوتاهای سه رنگ دیگه رو هم بدونید اینجا کلیک کنید.

مقدار موادی که من در این دستور نوشتم برای اینه که شما نسبت ها رو بدونید. بنابراین قبل از آماده سازی موادتون حجم قالبتون رو با آب اندازه بگیرید. مثلا اگه قالبتون 4 تا لیوان آب میگیره ، به جای 2 لیوان شیر که من نوشتم از 4 لیوان شیر استفاده کنید و به همین ترتیب بقیه موادتون رو هم دو برابر کنید.

مراحل پخت پاناکوتا شب یلدا

1

شیر و شکر و وانیل رو با هم مخلوط کنین و بذارین روی حرارت ملایم اجاق تا شکر حل بشه.

2

پودر ژلاتین رو بریزین روی آب سرد و بذارین اسفنجی شه بعد بذارینش روی بخار آب کتری تا ژلاتین کاملا حل شه و یکدست و زلال بشه .

3

خامه رو هم بذارین رو کتری هم بزنین تا رقیق بشه.

4

چند قاشق از شیر داغ رو بریزین تو خامه هم بزنین تا کاملا رقیق بشه و خامه رو به بقیه شیر اضافه کنین، آخر هم ژلاتینو به شیر اضافه کنین.

5

مقداری از مواد رو چند قطره رنگ سبز بزنید ، بریزید کف قالب و بذارید داخل یخچال تا نیم بند بشه. بعد از یخچال خارج کنید و یک لایه مواد سفید رو بریزید و بعد از نیم بند شدن به بقیه پاناکوتا رنگ قرمز بزنید و بریزید داخل قالب.

6

قالب رو برای مدت 8 ساعت تو یخچال بذارید تا کاملا سفت بشه.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید