امروز میخوام پاناکوتا شب یلدا رو بهتون آموزش بدم که یه دسر ایتالیایی هس و امروزه توی ایران خیلی طرفدار پیدا کرده و در بیشتر مهمونیا میبینید که پاناکوتا رو به عنوان دسر برای پذیرایی انتخاب میکنن که این محبوبیت پاناکوتا چند تا دلیل داره : اولیش اینه که درست کردن پاناکوتا خیلی راحت و سریعه و موادش به راحتی قابل تهیه اس، دومیش اینه که دسر پاناکوتا نسبت به دسرهای ژله ای جدیدتره ، سومیش که از همه مهمتره اینه که پاناکوتا طعم خیلی خوبی داره و تقریبا همه طعمش رو دوس دارن.
به طور کلی پاناکوتا از ترکیب شیر و شکر و خامه و ژلاتین به دست میاد و بعد از اون میتونید هر بلایی که خواستین سرش بیارین. اگه وانیل بزنید میشه پاناکوتای کلاسیک ، پودر کاکائو بزنید میشه پاناکوتای شکلاتی و ...
برای درست کردن پاناکوتا شب یلدا باید یه پاناکوتای کلاسیک یا همون وانیلی درست کنید و با رنگ خوراکی بهش تم هندوانه بدید.پس کلا شما نیاز دارید که یه مدل پاناکوتا درست کنید. اگه تمایل دارید طرز تهیه پاناکوتاهای سه رنگ دیگه رو هم بدونید اینجا کلیک کنید.
مقدار موادی که من در این دستور نوشتم برای اینه که شما نسبت ها رو بدونید. بنابراین قبل از آماده سازی موادتون حجم قالبتون رو با آب اندازه بگیرید. مثلا اگه قالبتون 4 تا لیوان آب میگیره ، به جای 2 لیوان شیر که من نوشتم از 4 لیوان شیر استفاده کنید و به همین ترتیب بقیه موادتون رو هم دو برابر کنید.