مارچوبه یه گیاهه گرون قیمته که بومی مناطق اروپا ، آفریقای شمالی و غرب آسیاس که در کشورهای اروپایی در شب عید پاک مثل سبزی پلو با ماهی ما ایرانی ها پر طرفداره . در ایران هم چند وقتیه که به خاطر محبوبیت سریال هیولا ، این گیاه مورد توجه خاصی واقع شده و البته گیاه مارچوبه خاصیت های زیادی هم داره که اگر به طور مختصر بخوام براتون بگم میشه به موارد زیر اشاره کرد:
کمک به کاهش وزن ، تقویت کننده قلب ، تنظیم فشار خون ، آرامش قلب ، منبع غنی اسید فولیک ، رفع خواب آلودگی صبحگاهی ، تقویت نیروی جنسی ، برطرف کردن یبوست ، تب بری ، افزایش حافظه و بهبود عملکرد ذهن ، تقویت دید چشم ، برطرف کردن ضعف مثانه از جمله خواص بیشمار مارچوبه هستند.
نکات خرید و نگهداری مارچوبه : شاخه های مارچوبه ای که تازه هس صاف و نرمه و نباید جوانه هاش باز شده باشه . موقع خرید ساقه هایی رو انتخاب کنید سبز روشن باشه و جوانه هاش باز نشده باشه. برای نگهداری مارچوبه هم اونو اول داخل یه پارچه مرطوب بذارید و سپس پارچه رو داخل یه کیسه پلاستیکی قرار بدید و در یخچال نگهداری کنید تا حالت تردی اون حفظ بشه. البته میتونید از سوپرمارکت هم کنسرو مارچوبه رو تهیه کنید که داخل شیشه هس.
مارچوبه رو میتونید به روش های مختلف مثل بخارپز ، آب پز ، گریل یا سرخ کردن بپزید که بستگی به غذایی که میخواید باهاش تهیه کنید داره . در این مطلب میخوایم به شما آموزش پخت پاستا با مارچوبه رو بدیم پس با ما همراه باشید و در پایان هم میتونید ویدیوی آموزشی این مطلب رو مشاهده کنید.
طرز تهیه این پاستا مشابه پاستا پستو با مرغ هس که قبلا بهتون آموزش دادم با این تفاوت که داخل موادش مارچوبه هم داره. چون قبلا سس پستو رو بهتون آموزش دادم دیگه اینجا طرز تهیش رو نگفتم و اگه قبلا مطالعه نکردید با کلیک روی سس پستو برید آموزش رو ببینید. البته این سس دل به خواه هس و شما اگه تمایل داشته باشید میتونید برای تهیه پاستا با مارچوبه به جای سس پستو از سس آلفردو استفاده کنید.