جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

پاستا با قارچ و خامه
ذخیره در پروفایل

پاستا با قارچ و خامه

زمان:20 دقیقه
تعداد:2
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد پاستا با قارچ و خامه:

وقتی پاستا آلفردو با مرغ رو آموزش دادم عده ای از دوستان درخواست داشتن که یه مدل پاستا آموزش بدم که توش گوشت و مرغ نخواد بریزیم. پاستا با قارچ و خامه یه پاستای خیلی خوشمزس که هم طعم و خوشمزگی پاستا آلفردو رو داره و هم اینکه برای کسایی که گوشت و مرغ نمیخورن خیلی مناسبه. در واقع نداشتن گوشت و مرغ تو پاستا با قارچ و خامه چیزی از ارزش هاش کم نمیکنه و قارچ یه جایگزین بسیار عالیه.

در این آموزش نوع پاستا مهم نیس و شما با هر پاستایی که در منزل دارید میتونید این غذا رو درست کنید.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه پاستا با قارچ و خامه که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت پاستا با قارچ و خامه

1

پاستا را در آب جوش بریزید و صبر کنید تا نرم شود. حدود 15 دقیقه زمان برای این کار کافیست.

2

پس از پخت پاستا آن را آبکش کنید و کنار بگذارید.

3

سیر را رنده و قارچ ها را خرد کنید.

4

کف تابه مقداری کره یا روغن بریزید و سیر و قارچ را در آن تفت دهید. صبر کنید تا قارچ آب بیندازد و آب آن کاملا تبخیر شود.

پاستا با قارچ و خامه
5

خامه و کره را اضافه کنید و اجازه دهید تا کره ذوب شود.

پاستا با قارچ و خامه
6

پاستا را به تابه اضافه کنید.

پاستا با قارچ و خامه
7

پنیر پارمزان و نمک و فلفل را روی مواد بریزید و خوب مواد را با یکدیگر هم بزنید تا پنیر آب شود.

8

پاستا با قارچ و خامه را در ظرف سرو بکشید و روی آن را با جعفری یا پنیر پارمزان تزئین کنید.

فیلم آموزشی پاستا با قارچ و خامه

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای داده شده
    اطلاع از
    Pooneh
    مهمان
    Pooneh
    رتبه بدهید :
         

    چه خامه ای استفاده کنیم؟خامه صبحانه میشه؟

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید