جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

موس ژله توت فرنگی
ذخیره در پروفایل

موس ژله توت فرنگی

زمان:2 ساعت
تعداد:4 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد موس ژله توت فرنگی:

موس یک دسر سرد فرانسوی هس که انواع مختلفی داره و با ژله و خامه و یا بستنی میتونید درستش کنید.

این دسر برای مهمانی ها خیلی مناسب و شیک هس و به جای اینکه ژله های ساده و تکراری درست کنید توصیه میکنم موس ژله که جدیدتر هس رو امتحان کنید و به میز غذاتون تنوع بدید.

در  دستور اصلی موس ژله توت فرنگی که در فیلم هس با پختن توت فرنگی  و ترکیب اون با ژلاتین ، ژله خونگی درست کرده  ولی من برای راحتی کار از یک بسته پودر ژله استفاده کردم که تفاوتی نمیکنه و میتونید هر کدوم رو که دوست دارید انجام بدید.

مراحل پخت موس ژله توت فرنگی

1

ژله توت فرنگی را در یک و نیم لیوان آب جوش حل کنید.

2

در کف ظرف دلخواهتان توت فرنگی و تمشک را بچینید.

3

ژله حل شده را روی میوه ها بریزید و ظرف را یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا ژله ببندد.

موس ژله توت فرنگی
4

برای درست کردن لایه موس 5 عدد توت فرنگی را با یک قاشق غذاخوری شکر و نصف لیوان آب بگذارید به مدت 10 دقیقه بجوشد. سپس توت فرنگی ها را از آب جوش خارج کنید و صبر کنید تا خنک شود.

5

پودر ژلاتین را در یک و نیم قاشق غذاخوری آب بپاشید و آن را چند ثانیه در ماکروفر قرار دهید تا حل شود.

6

در ظرفی ماست چکیده ، شکر ، آبلیمو ، توت فرنگی های پخته شده و ژلاتین حل شده را بریزید و خوب با چنگال یا همزن دستی مواد را مخلوط کنید تا همه مواد با هم یکدست شوند.

7

خامه را روی مواد بریزید و دوباره مواد را هم بزنید

موس ژله توت فرنگی
8

ژله را از یخچال خارج کنید و مواد موس را روی آن بریزید تا کاملا روی ژله را بگیرد و دوباره در یخچال بگذارید تا موس ببندد

موس ژله توت فرنگی
فیلم آموزشی موس ژله توت فرنگی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید