جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

مسقطی زعفرانی
ذخیره در پروفایل

مسقطی زعفرانی

زمان:40 دقیقه
تعداد:2 نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد مسقطی زعفرانی:

مسقطی زعفرانی نوعی دسر خوشمزه‌ برای افطار است، که دو قرن پیش از بندر مسقط وارد ایران شده و از اون موقع تو ایران به خصوص در ماه رمضان در کنار سفره افطار درست می‌شه.

سرو مسقطی معمولا به این شکله که بعد از درست کردن، می‌ذارن سرد بشه و برش می‌زنن و بعد میل می‌کنن.

از وقتی که مسقطی وارد ایران شده، تو چند شهر کشورمون به عنوان سوغاتی اون شهر پخته می‌شه.

در هنگام درست کردن مسقطی هر چی زمان بیشتری نشاسته رو هم بزنید مسقطی شفاف تر میشه و طعم بهتری پیدا میکنه.

مراحل پخت مسقطی زعفرانی

1

اول آب سرد رو روی نشاسته گندم میریزیم و اجازه میدیم یک ربع بمونه

2

بعد این زمان هم میزنیم و از صافی رد میکنیم و روی گاز میزاریم با شعله متوسط و بهش زعفران و هل و شکر رو اضافه میکنیم .

3

مرتب هم میزنیم وقتی جوش اومد و شفاف شد شعله رو خیلی کم میکنیم و خلال بادوم رو اضافه میکنیم و به مدت نیم ساعت به هم زدن ادامه میدیم

4

بعد این زمان گلاب رو اضافه میکنیم پنج دقیقه دیگه هم میزنیم و بعد خاموش میکنیم

5

مسقطی زعفرانی رو داخل ظرف مورد نظر میریزیم و داخل یخچال میزاریم حدود یک تا دو ساعت بمونه تا کاملا ببنده و آماده خوردن بشه بعد از اینکه بست تزیین کنید.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید