سر آشپز:مهسا موسوی
تکه های مرغ با پوست را که میتواند هر قسمتی از مرغ باشد خوب بشویید و اجازه بدهید تا آب آن کشیده شود.
در دستور مرغ کنتاکی باترمیلک هست که ما باید ابتدا خودمون درستش کنیم و مرغ ها رو توش استراحت بدیم. برای درست کردن باترمیلک شیر و آب لیمو رو باهم مخلوط کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا باترمیلک درست شود.
تخم مرغ ها را شکسته و در باترمیلک ( مخلوط شیر و آب لیمو) بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.
تکه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.
در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ، نمک، آویشن ،پونه خشک شده، فلفل سیاه ،پودر پاپریکا ،پودر سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.
پس از یک ساعت که تکه های مرغ را از شیر خارج کردید درون مخلوط آرد مزه دار شده بغلتانید.
چند ضربه آهسته به مرغ بزنید تا آرد اضافی آن جدا شود.
یک ظرف کوچک و گود انتخاب کنید و در آن روغن بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را در آن سرخ کنید.
مرغ کنتاکی شما حاضر است.