جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

مرغ کنتاکی
ذخیره در پروفایل

مرغ کنتاکی

زمان:1 ساعت و نیم
تعداد:4 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد مرغ کنتاکی:

مرغ کنتاکی یه نوع مرغ سوخاری هس که چون ادویه های زیادی داره طعمش خیلی خوب و خاصه. حتما نام رستوران های KFC به گوشتون خورده . kfc مخفف Kentucky Fried Chicken به معنی مرغ سوخاری کنتاکی هس. این رستوران آمریکایی امروزه در بیشتر از صد کشور جهان شعبه داره که غذای اصلی اون مرغ کنتاکی هس. درست کردن مرغ کنتاکی خیلی راحت و سریعه و هیچ قلق خاصی نداره. به همین علت در منزل با هزینه خیلی کمتر از رستوران میتونید درستش کنید و از طعمش لذت ببرید. علاوه بر آموزش مرحله به مرحله که براتون گذاشتم فیلم طرز تهیه را در پایین صفحه میتونید مشاهده کنید. همچنین اگر به غذاهای مرغی علاقه دارید با کلیک روی لینک وارد صفحه غذاهای مرغی بشید و دستورهای آشپزی بیشتری را مطالعه کنید.

مراحل پخت مرغ کنتاکی

1

تکه های مرغ با پوست را که میتواند هر قسمتی از مرغ باشد خوب بشویید و اجازه بدهید تا آب آن کشیده شود.

2

در دستور مرغ کنتاکی باترمیلک هست که ما باید ابتدا خودمون درستش کنیم و مرغ ها رو توش استراحت بدیم. برای درست کردن باترمیلک شیر و آب لیمو رو باهم مخلوط کنید و 15 دقیقه صبر کنید تا باترمیلک درست شود.

3

تخم مرغ ها را شکسته و در باترمیلک ( مخلوط شیر و آب لیمو) بریزید و هم بزنید تا مخلوط شود.

4

تکه های مرغ را به این مخلوط اضافه کنید و آن را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرغ کنتاکی
5

در این فاصله در ظرفی دیگر آرد ، نمک، آویشن ،پونه خشک شده، فلفل سیاه ،پودر پاپریکا ،پودر سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را با هم مخلوط کنید.

مرغ کنتاکی
6

پس از یک ساعت که تکه های مرغ را از شیر خارج کردید درون مخلوط آرد مزه دار شده بغلتانید.

7

چند ضربه آهسته به مرغ بزنید تا آرد اضافی آن جدا شود.

8

یک ظرف کوچک و گود انتخاب کنید و در آن روغن بریزید تا داغ شود سپس تکه های مرغ را در آن سرخ کنید.

مرغ کنتاکی
9

مرغ کنتاکی شما حاضر است.

فیلم آموزشی مرغ کنتاکی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید