جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

مربای به
ذخیره در پروفایل

مربای به

زمان:۳ساعت
تعداد:۲شیشه
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:Bahar

(۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد مربای به:

برای تهیه مربای به لازم است میوه به را که طلایی رنگ روشن است انتخاب نمایید میوه به که رنگ زرد مایل به سبز و یا تیره تر را دارد گس و خام است . به معروف به سیب طلایی است . به با خواص فوق العاده خود بسیاری از بیماریها را تسکین می بخشد درمان بسیاری از بیماریها از قبیل افسردگی زخم معده بیماریهای قلبی با به این میوه ارزشمند ممکن است .

مربای به به علت پخته شدن به در آن و مخلوط,شدن با شکر نفخ تولید نمیکند و باعث تقویت معده میشود و رفلاکس یا همان برگشت محتویات معده را میگیرد . دانه های به خود باعث تقویت معده و کبد هستند بشرط اینکه خود دانه جویده نشود فقط لعاب حاصلاز جوشیده شدن دانه های به را میل نمایید . همچنین به دارای ویتانین های آ . ب . ث و مواد معدنی مانند پتاسیم . مس . سلنیوم . روی . فسفر . کلسیم . آهن می باشد و یک منبع غنی از ویتامین سی است که ویتامین سی باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماریهای التهابی می باشد . همچنین به یک آنتی اکسیدان شگفت انگیز است که به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک میکند . پس چه نیکوست که برای فرزندان دلبندمان که دانش آموز هستند به عنوان صبحانه همراه با پنکیک و یا خامه و کره برای داشتن ذهنی هر قدر آرام تر و بدون استرس و داشتن بدنی سالم و پر انرژی گورای وجوشان کنیم

مربای به

مراحل پخت مربای به

1

برای تهیه مربای به مجلسی و مخصوص نکاتی هست که برای عزیزانم بیان میکنم

2

ابتدا به ها از وسط دو نیم کرده و هر نیم را به نیم دیگر برش زده و روی تخته آشپزخانه به ها را قالب میزنیم قال قلب و گل قالب های پیشنهادی من به شماست انا بنا به سلیقه هر قالبی که دوست داشتید انتخاب نمایید

3

از گوشه های به که دیگر نمیتوان قالب زد میتوان جداگانه برش زده و آنها را در ظرف دیگری به مربا تبدیل کنیم . البته که میل با شماست که برای تهیه مربای به مجلسی خود از برشهای مکعبی یا هر برشی که باب سلیقه تان است استفاده نمایید

4

سپس به های قالب زده را داخل یک قابلمه ریخته و به آن آب اضافه میکنیم تا جایی که روی به ها را آب بگیرد

5

سپس شکر را اضافه کرده و حرارت را زیاد میکنیم تا آب بجوش بیاید وقتی آب بجوش آمد وقت آن است که در قابلمه را گذاشته و حرارت را ملایم کرده تا مربای به ما آ رام آرام نرم شود

6

در این مرحله تخم های به را که جدا کرده بودیم شسته و در صورت امکان پوست گرفته و داخل قابلمه مربا میرزیم تا دانه ها هم به همراه به ها نرم شوند

7

دانه های به بدلیل لعاب زیادی که دارند حتی در تهیه برخی از ژله ها هم استفاده میشوند . این دانه ها به مربای ما حالت نارمالادی و ژله ای میدهند پس از آنه غافل نشویم

8

تقریبا سه ساعت زمان کافی ست که به حالت نرم پیدا کند البته که این مدت کاملا بستگی به میوه به شما دارد

9

در نیم ساعت آخر پودر آسیاب شده هل را اضافه میکنیم برخی هل را بصورت کامل وارد مربا میکنند اما پیشنهاد من بشما پودر آسیاب شده هل است که طعم فوق العاده ای به مربای به ما میدهد

10

برخی از زعفران و گلاب هم در تهیه مربای به استفاده میکنند ترجیح و پیشنهاد من بشما اضافه نکردن این دو ماده معطر است چرا که ما میخواهیم عطر فوق العاده میوه به را در مربای به تجربه کنیم

11

وقتی میوه به نرم شد زیر اجاق را خاموش کرده و وانیل و آبلیمو را اضافه کرده و منتظر میمانیم تا مربای به خنک شود و آن را داخل شیشه مورد نظر ریخته و در یخچال نگهداری میکنیم

12

امیدوارم این مربای به استثنایی و خوشمزه و خوش عطر را تهیه و از طعم و مزه آن نهایت لذت را ببرید

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید