برای تهیه مربای به لازم است میوه به را که طلایی رنگ روشن است انتخاب نمایید میوه به که رنگ زرد مایل به سبز و یا تیره تر را دارد گس و خام است . به معروف به سیب طلایی است . به با خواص فوق العاده خود بسیاری از بیماریها را تسکین می بخشد درمان بسیاری از بیماریها از قبیل افسردگی زخم معده بیماریهای قلبی با به این میوه ارزشمند ممکن است .
مربای به به علت پخته شدن به در آن و مخلوط,شدن با شکر نفخ تولید نمیکند و باعث تقویت معده میشود و رفلاکس یا همان برگشت محتویات معده را میگیرد . دانه های به خود باعث تقویت معده و کبد هستند بشرط اینکه خود دانه جویده نشود فقط لعاب حاصلاز جوشیده شدن دانه های به را میل نمایید . همچنین به دارای ویتانین های آ . ب . ث و مواد معدنی مانند پتاسیم . مس . سلنیوم . روی . فسفر . کلسیم . آهن می باشد و یک منبع غنی از ویتامین سی است که ویتامین سی باعث افزایش ایمنی بدن و درمان بیماریهای التهابی می باشد . همچنین به یک آنتی اکسیدان شگفت انگیز است که به کاهش استرس و حفظ ذهنی آرام کمک میکند . پس چه نیکوست که برای فرزندان دلبندمان که دانش آموز هستند به عنوان صبحانه همراه با پنکیک و یا خامه و کره برای داشتن ذهنی هر قدر آرام تر و بدون استرس و داشتن بدنی سالم و پر انرژی گورای وجوشان کنیم