جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

محلبی توت فرنگی
ذخیره در پروفایل

محلبی توت فرنگی

زمان:30 دقیقه
تعداد:2نفر
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد محلبی توت فرنگی:

محلبی یه دسر معروف ترکیه ای هس که با روش های مختلفی تهیه میشه و تقریبا شبیه فرنی خودمون هس و از انواع دسر با نشاسته محسوب میشه ولی خب شکل و تنوعش خیلی بیشتر از فرنیه و همچنین برای مهمونیا به عنوان دسر مناسب تره.

محلبی که میخوایم آموزش بدیم محلبی دو رنگ هس که یه قسمتش با محلبی توت فرنگی و یه قسمتش با تخم خرفه درست میشه .

درست کردن محلبی خیلی سادس و هیچ نکته خاصی نداره ، فقط برای دو رنگ شدنش حتما صبر کنید تا لایه اول ببنده بعد لایه دوم رو بریزید تا دو تا لایه با هم قاطی نشه.

مراحل پخت محلبی توت فرنگی

1

داخل یک ظرف شیر،شکر،نشاسته رو میریزیم و هم میزنیم تا یکدست شه و میذاریم رو حرارت و مدام هم میزنیم تا غلیظ بشه بعد گلاب رو اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم.

2

تخم خرفه را با مقدار کمی آب خیس میدیم تا پف کنه.

3

یک سوم مواد را با تخم خرفه مخلوط کرده و داخل ظرف میریزیم و میگذاریم داخل فریزر تا خودشو بگیره و رویه ببنده.

4

حالا توت فرنگی را میکس کرده و با دو سوم باقی مانده از محلبی مخلوط میکنیم.

5

محلبی توت فرنگی را به آرامی روی مخلوط محلبی تخم خرفه میریزیم.

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید