جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

ماکارون
ذخیره در پروفایل

ماکارون

زمان:1 ساعت
تعداد:20 عدد
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:مهسا موسوی

(۵۳ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد ماکارون:

ماکارون یک شیرینی محبوب و گران قیمت فرانسوی است که در اصل با سفیده تخم مرغ و شکر تهیه می شود و به رنگ‌ها و طعم‌های مختلف تهیه و با انواع کرم‌ها مانند باتر کریم و یا مربا‌های مختلف پر می‌شود.اگر به طرز تهیه کیک و شیرینی های مدرن علاقه مند هستید توصیه میکنم بعد از خواندن این مطلب طرز تهیه چیز کیک شکلاتی و کاپ کیک هویج و گردو هم مطالعه کنید.

ماکارون بخاطر ظاهرزیبا وماندگاری خوبی که داره به عنوان کادو وسوغاتی درجعبه های بسیارشکیل و زیبا به فروش میرسد.یک نکته جالب اینکه باتوجه به محبوبیت گسترده وجهانی این شیرینی،روز بیستم مارس به عنوان روز ماکارون نامگذاری شده .

تمام توضیحات در قسمت مراحل تهیه ماکارون نوشته شده فقط برای تهیه پودر بادام، میتوانید از خلال بادام و یا از مغز بادام استفاده کنید. اگر از مغز بادام استفاده میکنید، ابتدا باید پوست بادام ها را جدا کنید به این صورت که اول بادامها را داخل ظرفی ریخته و سپس روی آنها آب جوش بریزید. بعد از نیم ساعت، بادامها را با دست بهم بمالید و پوستشان را به راحتی جدا کنید. سپس بادامهای پوست کنده را در یک سینی که دستمال حوله ای یا کاغذ روغنی پهن کرده اید، بریزید و اجازه دهید تا کاملا خشک شوند. بین 1 روز تا 6 روز طول میکشد تا بادامها کاملا خشک شوند. این زمان بستگی به رطوبت منطقه زندگی شما دارد. سپس بادام ها را در سینی فر ریخته و 10 دقیقه با دمای 180 درجه حرارت دهید تا رطوبت و آب اضافی آنها از بین برود ولی به هیچ عنوان تغییر رنگ ندهند. سپس اجازه دهید خنک شوند و بعد طبق توضیحات آنها را آسیاب کنید.

اگر از خلال بادام استفاده می کنید، خلالهای بادام را در سینی فر بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه قرار دهید تا رطوبت اضافه آن از بین برود. مراقب باشید که خلال ها در فر دچار تغییر رنگ نشوند.

بعد از خنک شدن، بادامهای پوست کنده یا خلال ها را با دست کمی خرد کنید. بعد با دستگاه آسیاب دستی مخصوص مغزها آنها را خرد کنید و سپس از آسیاب برقی یا بلندر استفاده کنید تا بطور کامل پودر شوند. برای آسیاب برقی، هر دفعه 2 ق غ بادام را درون آسیاب ریخته و همزمان تکان دهید تا کاملا پودر شود. تکان دادن آسیاب، مانع روغن انداختن پودر بادام میشود. سپس آن را الک کرده و 2 قاشق از دانه های درشتی که در الک باقی میماند را دوباره درون آسیاب ریخته و پودر کنید. حواستان باشد مواد را به یکباره و یا به صورت ممتد آسیاب نکنید چون بادامها به روغن می افتند و چسبنده میشوند. بلکه کم کم و با فاصله زمانی، دستگاه را روشن کنید.

مراحل پخت ماکارون

1

اول از همه سفیده تخم مرغو جدا میکنیم داخل يه ظرف تمیز میریزیم روش سلفون میکشیم و روی سلفون رو با خلال دندون 3تا سوراخ ایجاد میکنیم و میذاریم يه شب داخل یخچال بمونه تا رطوبتش گرفته شه.و نیم ساعت قبل از شروع کار هم میذاریم بیرون تا به دمای محیط برسه.

2

با دور تند همزن میزنیم تا سفیده سفت شه

3

شکر رو تدریجی اضافه میکنیم وقتی شکر تموم شد رنگ و وانیل رو اضافه میکنیم.خوب مخلوط میکنیم

4

همزن رو میذاریم کنار و مخلوط پودرقند و پودر بادام رو اضافه کرده و خیلی آروم فولد میکنیم.این مرحله خیلیییییی مهمه.اصلا عجله نکنید.غلظت موادو تو فیلم نشون دادم.وقتی غلظت مواد در اون حد بود ديگه هم نزنید وگرنه ماکارون ها پاشنه نخواهد داشت.

5

مایه رو ميريزيم داخل قیف با ماسوره گرد ساده و روی مت ماکارون پایپ میکنیم.قبل از اینکه دایره پر شه دستو به صورت چرخشی بلند میکنیم.سینی رو دو سه بار میکوبیم رو میز تا حباب هاش خارج شه.نیم ساعت تا 45دقیقه میذاریم استراحت کنه،واسه تست هم انگشت میزنیم روی ماکارون ها وقتی به دست نچسبید باید بره تو فر

6

میذاریم داخل فر 130درجه که از قبل گرم کردیم.به مدت نیم ساعت.بعد پخت میذاریم خنک شه و دو به دو ساندویچ میکنیم.واسه فیلینگ در فیلم از گاناش تلخ استفاده شده که شما میتونید از گاناش رنگی،کرمفیل،خامه،کارامل استفاده کنید.

7

ماکارون باید 24ساعت تو یخچال بمونه تا جا ییفته.

فیلم آموزشی ماکارون

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    جدیدترین قدیمی ترین بیشتر رای داده شده
    اطلاع از
    زهرا کرمی
    مهمان
    زهرا کرمی

    ۴۵ گرم میشه سفیده چندتا تخم مرغ؟

    فاطمه موسوی
    مهمان
    فاطمه موسوی

    دوتا سفیده کامل حدودا ۷۰ گرم هست ده گرم بیشتر از یه سفیده کامل میشه ۴۵ گرم ولی به سایز تخم مرغ هم بستگی داره

    فرزانه
    مهمان
    فرزانه

    ببخشید نمیشه قبل اینکه مواد رو توی قیف بریزیم مثلا توی ۳ قیف بریزیم و برای هرکدوم ی رنگ اضاف کنیم؟

    Sara
    مهمان
    Sara

    سلام.وقت بخیر.چطور میشه این شیرینی رو بدون فر درست کرد؟راهنمایی کنید ممنون

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید