جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

لازانیای مرغ آلفردو
ذخیره در پروفایل

لازانیای مرغ آلفردو

زمان:1 ساعت
تعداد:5
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:روزبه یگانه

(۲ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد لازانیای مرغ آلفردو:

لازانیای مرغ آلفردو طعمش از لازانیای معمولی خیلی بهتره. در این لازانیا به جای گوشت چرخ کرده از مرغ و به جای سس بشامل از سس آلفردو استفاده میشه.

لازانیا یک غذای بی نظیر بین المللیه که همه افراد از پیر و جوان اون رو دوست دارن و میپسندد.در مهمانی ها ومجالس وقتی لازانیا در کنار سایر غذا ها قرار میگیره یک جوریه که انگار بقیه غذا ها به چشم نمیان.و اگه دقت کنید همه افراد سعی میکنن لازانیا رو امتحان کنن.

البته یه نکته را فراموش نکنید لازانیا همانطوری که انقدر خوشمزس اگر خدایی نکرده خشک بشه و یا مواد اون من درآوردی یا نامناسب بشه طعمش خیلی بد میشه و اصلا برای مهمان ها مورد پسند واقع نمیشه .اما اصلا نگران نباشید دستوری که در این آموزش برای شما عزیزان قرار دادیم اصلا پیچیده و عجیب غریب نیست.و با صرف چند دقیقه وقت به راحتی میتوانید آن را در منزل با حد اقل امکانات تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید.

لازانیا و پیتزا جزء اون دسته از غذاها هستن که بسیار جوان پسندند و برای بچه ها و جوانتر ها خیلی خیلی مناسبند.پس چنانچه مهمانی میخواهید ترتیب دهید که در میان آنها جوانتر ها حظور دارن لازانیا عالیه و میتوانید از پسش بربیاید.

 سس آلفردو یه سس کرمی هس که با خامه و پنیر پارمزان درست میشه و خیلی خوشمزس. این سس رو قبلا آموزش دادم و میتونید برای مطالعه روی سس آلفردو کلیک کنید که فیلم آموزشی هم داره اما به دلیل اینکه الان احتیاج هست اون رو درست کنیم در اینجا هم خلاصه توضیح میدم.

لازانیا آلفردو یک لازانیای بسیار خوشمزه ای هست و ویژگی های خاص و منحصر به فردی داره که باعث میشه نسبت به سایر لازانیا ها انتخاب بهتری باشه اونم اینه که نسبت به لازانیا های گوشت نرم تره و سسی که داره به همه جای اون نفوذ کره وکمتر درگیر خشک شدن اون میشیم اما توجه به نکاتی که گفته میشه و ترکیب مواد اون خیلی مهمه

لازانیای مرغ آلفردو رو هم میتونید روی گاز درست کنید و هم داخل فر. در این دستوری که گذاشتم در پایان لازانیا رو به شکل رول درآوردم و داخل فر گذاشتم ولی اگر میخواین روی گاز درست کنید بعد از مرحله 5 ، کف یک تابه چند قاشق سس آلفردو بریزید و به صورت لایه لایه لازانیا و مواد را بریزید و در آخر روش پنیر پارمزان و سس آلفردو بریزد. در تابه رو ببندید تا پنیر آب بشه.

نکات مربوط به لازانیا:

تا حد امکان مواد میانی لازانیا را با کمترین مقدار روغن تهیه کنید.چون چربی زیاد تنها دلیله که میتواند مواد خوشمزه لازانیا رو زیر سوال ببره

پیازی که در تهیه مواد میانی لازانیا به کار می رود، بایستی خیلی ریز خرد شود حتی می توانید پیاز را رنده کنید زیرا پیاز سرخ شده درشت زیر دندان برای هیچکس خوشایند نیست.

لازانیا را در ظرف نچسب(پیرکس) تهیه کنید. کف و دیواره های ظرف بایستی با کره یا روغن چرب شده .

روی هر ورق لازانیا، مقدار نازک و کمی مواد قرار دهید. سپس مقدار کمی پنیر روی هر لایه بریزید که باعث میشود لازانیا شما وا نرود.

وقتی لایه ها تمام شد، روی آخرین لایه لازانیا را با سس مخصوص توضیح داده شده و پنیر فراوان کاملا پوشش دهید تا روی آن کاملا خوب و عالی شود.و بدلیل این که روی کار است بسیار طعم جالب تری به خود میگیرد.

قبل از قرار دادن لازانیا در فر، مقداری آب روی سطح آن اسپری کنید که باعث می شود لازانیای شما خشک نشود.

یک ظرف پیرکس را پر از آب کنید و همراه با آن درون فر قرار دهید که این ترفند مانع از خشک شدن لازانیای شما می شود.

در انتهای  پخت، 2 الی 3 دقیقه فر را روی حالت  گریل قرار داده تا روی لازانیای شما طلایی و خوش رنگ شود.

وقتی لازانیا را از فر خارج کردید، برای 10 دقیقه اجازه دهید تا حرارت آن بیفتد و کمی خنک شود، سپس برش داده و سرو کنید در صورتی که بلافاصله و داغ برش دهید از هم می پاشد و مواد وا میرود و خیلی به این نکته توجه داشته باشید داغ داغ لازانیا رو هرگز سرو نکنید.

طرز تهیه سس آلفردو:

در دستور سس آلفردو که من گذاشتم کره ، سیر ، خامه و پنیر پارمزان مواد تشکیل دهنده سس هستند ولی شما میتونید به ازای هر یک و نیم پیمانه خامه ، نصف پیمانه هم شیر اضافه کنید که سس لطیف تری داشته باشید ولی ریختنش کاملا اختیاریه.

جعفری هم یکی از مواد تشکیل دهندس که وجودش اختیاریه و اگر طعم جعفری رو دوست دارید میتونید یک قاشق غذاخوری جعفری خردشده  به ازای این مقدار موادی که نوشتم داخل سس بریزید..

در بعضی از دستورات سس آلفردو توی مواد اولیه یک قاشق آرد هم هس که آرد برای غلظت سس هس و تاثیری در طعم اون نداره و شما اگه به جای آرد از همین مقدار پنیر پارمزانی که نوشتم استفاده کنید هم غلظت مناسب رو به دست میارید و هم سستون خیلی خوشمزه تر میشه پس سعی کنید از آرد استفاده نکنید..

مراحل پخت لازانیای مرغ آلفردو

1

ابتدا سینه مرغ را با 2 لیوان آب ، پیاز و کمی نمک و فلفل بگذارید تا پخته شود.

2

در این فاصله میتوانید سس آلفردو را طبق دستوری که در لینک بالای صفحه گذاشته ام حاضر کنید.

3

مرغ پخته شده را ریش ریش کنید.

4

حال میخواهیم مواد داخل لازانیا را حاضر کنیم. برای اینکار در کاسه ای 1 لیوان سس آلفردو ، پنیر موزارلا ، آویشن و نمک را ریخته و هم بزنید تا با هم خوب مخلوط شوند و کنار بگذارید.

لازانیای مرغ آلفردو
5

قابلمه ای را آب بریزید و بگذارید تا آب به جوش بیاید سپس لازانیا را در آن بیندازید و حدود 3 دقیقه صبر کنید تا ورق های لازانیا نرم شوند تا آن ها را از آب خارج کنید.

لازانیای مرغ آلفردو
6

روی یک سینی ورقه لازانیا را قرار دهید و در ابتدای آن یک قاشق از مواد لازانیا که درست کرده اید بریزید و سپس لازانیا را بپیچید تا رول شود.

لازانیای مرغ آلفردو
7

برای تمام ورق های لازانیا اینکار را انجام دهید.

لازانیای مرغ آلفردو
8

کف ظرفی که میخواهید در فر قرار دهید چند قاشق سس آلفردو بریزید و لازانیای مرغ آلفردو را در آن بچینید . روی رول ها کمی پنیر پارمزان و باقیمانده سس آلفردو را بریزید .

9

ظرف را به مدت 10 دقیقه در فر با دمای 350 درجه فارنهایت قرار دهید تا لازانیای مرغ آلفردو حاضر شود.

فیلم آموزشی لازانیای مرغ آلفردو

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید