جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

قارچ شکم پر
ذخیره در پروفایل

قارچ شکم پر

زمان:30 دقیقه
تعداد:15 عدد
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۰ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد قارچ شکم پر:

قارچ شکم پر یه فینگرفود کم هزینه و راحت و در عین حال مناسب برای تمام مهمونیا و تولدهاس.

قارچ شکم پر دستورهای مختلفی داره به عنوان مثال با اسفناج ، سیب زمینی یا گوشت چرخ کرده هم داخلش رو پر میکنن ولی این دستوری که من گذاشتم هم خوشمزه تره و هم به عنوان فینگرفود تولد و مهمونی ها مرسوم تره.

برای تهیه قارچ شکم پر سعی کنید از جاهایی که قارچ باز (فله ای) دارند قارچ ها رو بخرید تا قارچ های درشت تر و سفت تری رو انتخاب کنید. چون هرچی قارچ بزرگتر باشه فینگرفودهای شما شکل زیباتری پیدا می کنند.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور این فینگر فود که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت قارچ شکم پر

1

ابتدا قارچ ها را با آب سرد بشویید و سپس آن ها را روی پارچه ای قرار دهید تا آب آن ها کاملا کشیده شود. کار شست و شوی قارچ ها را سریع انجام دهید و فوری آن ها را خشک کنید تا قارچ ها نرم و بد فرم نشوند.

2

ته قارچ ها را بگیرید و در ظرفی نگینی خیلی ریز خرد کنید. کلاهک قارچ ها را هم در ظرف دیگری کنار بگذارید تا بعدا داخل آن ها را با مواد پر کنید.

3

به قارچ های خرد شده سیر را اضافه کنید و در روغن سرخ کنید.

4

قارچ سرخ شده را در ظرفی بریزد و به آن پنیر خامه ای، پودر سوخاری ، جعفری ، نمک ، فلفل اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

قارچ شکم پر
5

کلاهک های قارچ را در ظرفی بچینید و روی هر کدام را یک قاشق از مواد و کمی پنیر پیتزا بریزید

6

قارچ ها را داخل فر با دمای 175درجه سانتی گراد ( 350 درجه فارنهایت ) به مدت 20 دقیقه قرار دهید.

7

میتوانید به جای اینکه از فر استفاده کنید ، قارچ ها را در یک تابه دردار بچینید. کف تابه کمی روغن بریزد و در آن را ببندید تا زمانی که پنیر روی قارچ ها به خوبی آب شود.

فیلم آموزشی قارچ شکم پر

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید