جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

فینگر فود الویه
ذخیره در پروفایل

فینگر فود الویه

زمان:1 ساعت
تعداد:متفاوت
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:samira

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد فینگر فود الویه:

از اونجایی که سالاد الویه یه پیش غذای خیلی پرطرفداره تنوع فینگر فودش هم خیلی زیاده و به روش های مختلفی میتونید درست کنیدش. این فینگر فود ها برای مراسمی مثل تولدها و مهمونی های دورهمی خیلی خوبه و به میزتون کلی جلوه میده.به طور کلی انواع فینگر فود سالاد الویه شامل راتای الویه ، الویه قیفی ، شات الویه و تارت الویه میشه که یکی یکی براتون توضیح میدم.

3fingolviye

راتای الویه

درست کردن راتای الویه خیلی راحته و یه فینگر فود جذابه که خیلی به میز پذیراییتون زینت میده مخصوصا اگه روی راتا رو به شکل های رنگارنگ تزئین کنید. اگه دوس داشتید یه سری نکات درباره تزئین راتا توی صفحه طرز تهیه انواع راتا گفتم که میتونید برید و مطالعه کنید. قالب یا کاتری که برای برش نان و ریختن مواد استفاده میشه  باید قطر داشته باشه تا هم مواد و هم نون توش جا بشه . این قالب ها رو میتونید از لوازم قنادی ها یا پلاستیک فروشی ها تهیه کنید.اینم مراحل تهیه راتای الویه:

1- برای درست کردن راتای الویه به نان تست نیاز دارید. برای اینکه نان های تست بهتر قالب زده بشن بهتره بسته نان تست رو چند ساعت داخل فریزر بذارید.

2- سالاد الویه رو به روش دلخواهتون درست کنید. طرز تهیه سالاد الویه رو با کلیک بر روی اینجا میتونید مطالعه کنید.

3- قالب دلخواه رو روی نان تست گذاشته و اون رو برش دهید ولی قالب رو از روی نان برندارید و الویه رو داخل قالب بریزید.

4- مواد الویه رو با پشت یک قاشق فشار بدید تا مواد کاملا فشرده بشن سپس به کمک دست از زیر نان رو هل بدید تا مواد و نان از قالب خارج بشه.

فینگر فود الویه

تارت الویه

برای تارت الویه باید الویه رو طبق دستور درست کنید و داخل نان تارت بریزید. فقط دقت کنید که باید نان تارت نمکی بخرید. چون نان تارت دو مدل شیرین و نمکی هس که برای فینگرفودها باید از نان تارت نمکی استفاده کنید.

فینگر فود الویه

شات الویه

شات الویه هم یکی از روش های سرو تک نفره سالاد الویه هس که در هر شات میتونید مقداری الویه بریزید و روی اون رو تزئین کنید. شات های پلاستیکی که برای اینکار استفاده میشه رو میتونید از لوازم قنادی ها یا جاهایی که ظرف یه بار مصرف دارن خریداری کنید.

فینگر فود الویه

الویه قیفی

درست کردن الویه قیفی شامل دو مرحله هس: مرحله اول درست کردن سالاد الویه . مرحله دوم درست کردن نان قیفی

مرحله اولش رو که لینکش رو در بالا گذاشتم براتون . حالا بریم سراغ پختن نان قیفی

فینگر فود الویه

طرز تهیه :

1- نیمی از آب و خمیرمایه و شکر را مخلوط کنید و 10 دقیقه زمان دهید تا خمیرمایه فعال شود.

2- تخم مرغ را با نمک و ادویه و روغن مایع و بقیه آب و خمیرمایه عمل آمده مخلوط کنید.

3- آرد الک شده را کم کم اضافه و مخلوط کنید تا خمیر جمع شود.

4- خمیر که جمع شد 10 دقیقه آنرا ورز دهید و در ظرف چرب شده برای 1 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.

5- بعد از استراحت خمیر را روی سطح آردپاشی چند دقیقه ورز دهید تا پف اضافه آن گرفته شود.

6- خمیر را به ضخامت 2 تا 3 میل و طول 30 تا 60 سانتی متر روی سطح آردپاشی شده باز کنید.

7- با کاتر نواری به عرض 1 تا 2 سانت جدا کنید.

8- نوار را به آرامی دور قیف بپیچید و دقت کنید که لبه ها کمی روی هم قرار بگیرند.

فینگر فود الویه

9- قیف ها را در سینی فر بچینید و به محض اینکه هر قیف آماده شد آنرا داخل سینی قرار دهید و حتما روی آنها نایلون بکشید که خشک نشوند و حین پخت ترک نخورند و نیم ساعت استراحت دهید.

10- بعد از استراحت، زرده تخم مرغ را با یک قاشق روغن مایع و در صورت تمایل زعفران مخلوط کنید و قیف ها را رومال کنید و کنجد و خرفه بپاشید.

11- سینی را برای حدود 30 دقیقه در فر یک ربع گرم شده با دمای 180 درجه قرار دهید.

12-به محض روشن کردن فر حتما کاسه آب داخل فر قرار دهید تا رطوبت لازم برای نرم شدن نان فراهم شود.

13- بعد از پخت، به راحتی قیف را با کمی چرخش خارج کنید و نان که از داغی افتاد آنرا داخل نایلون قرار دهید تا نرم بماند.

فینگر فود الویه

14- قیف ها را با الویه پر و روی آن را با گوجه و زیتون تزئین کنید.

نکته : به جای قیف فلزی میتوانید تکه های هم اندازه فویل را برش دهید و به شکل قیف درآورید و خمیر را دور آنها بپیچید و قیف فلزی و فویل نیازی به چرب کردن یا آردپاشی ندارند.

نکات داشتن سالاد الویه خوشمزه:

1- الویه رو هم میشه با مرغ درست کرد و هم با کالباس و این بستگی به سلیقه خودتون داره. اگر میخواید سالاد الویه مرغ درست کنید به ازای مواد زیر باید 1 کیلوگرم مرغ استفاده کنید و اگر میخواید سالاد الویه با کالباس درست کنید به ازای مقدار مواد زیر نیم کیلوگرم کالباس استفاده کنید.

2- بهترین قسمت مرغ برای درست کردن الویه سینه مرغ هس.

3- برای سالاد الویه با کالباس از هرنوع کالباس و ژامبونی میتونید استفاده کنید.

4- اگر میخواید سالاد الویه خیلی خوشمزه تر شه هم مرغ و هم ژامبون رو داخل سالاد الویه بریزید یعنی مثلا در دستور زیر که نوشته یک کیلو مرغ به جاش نیم کیلو مرغ  و 250 گرم هم کالباس استفاده کنید.

5- به طور کلی نسبت مواد دست خودتونه و میتونید تمام موادی که در پایین نوشته شده رو به سلیقه خودتون کم و زیاد کنید.

6- در دستور اصلی سالاد الویه نخود سبز هم هس ولی خیلی ها طعمش رو دوس ندارن و میتونید حذف کنید.

7- برای راحتی کار میتونید به جای پختن نخود سبز و هویج از کنسرو سبزیجات که داخلش نخود سبز و هویج و ذرت پخته هس استفاده کنید.

8- اگه به طعم ذرت علاقه دارید میتونید به ازای مقدار مواد زیر یک پیمانه ذرت پخته شده یا کنسروی اضافه کنید ولی در دستور اصلی سالاد الویه نیس.

9- مقدار آبلیموی داخل سالاد نباید بیشتر از یکی دو قاشق باشه چون طعم الویه رو بد میکنه . بهتره آبلیمو رو داخل سس مایونز با نمک و فلفل بریزید تا همه جای سالاد به صورت یک نواخت مزه دار شه.

10- اگر میخواید الویه خیلی مزه دار شه ، سس مایونز رو با سس هزار جزیره مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید.

11-  اگر میخواید سالاد الویه کمی رژیمی تر شه سس مایونز رو با ماست مخلوط کنید.

12- سالاد الویه رو حتما در ظرف در بسته در یخچال نگه داری کنید یا اینکه روی ظرفتون سلفون بکشید.

13- اگر میخواید برای چند روز الویه رو در یخچال نگه دارید بهش سس نزنید و برای مصرف همون وعده بهش سس بزنید.

14- خیارشور رو قبل از اضافه کردن به سالاد اول بشورید، بعد نگینی خرد کنید و داخل یه آبکش بریزید تا آب اون کاملا کشیده بشه وگرنه الویه آب میندازه و طعم بدی میگیره.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید