جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

فینگر فود سالاد سزار
ذخیره در پروفایل

فینگر فود سالاد سزار

زمان:1ساعت
تعداد:4نفر
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:مهسا موسوی

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد فینگر فود سالاد سزار:

سالاد سزار یه سالاد ایتالیایی هس و همونطور که میدونید ایتالیایی ها تو پخت غذا بسیار با سلیقه هستن و خوشمزه ترین غذاها مثل انواع پاستا و پیتزاهای ایتالیایی متعلق به اونهاست. سالاد سزار هم از این قضیه مستثنی نیس و به یکی از پرطرفدارترین سالادها در رستوران های درجه یک دنیا تبدیل شده.

امروز میخوایم فینگر فود سالاد سزار رو آموزش بدیم که خیلی جدید تر از مدل قدیمی سالاد درست کردن هس و برای مهمونیا خیلی مناسب هس. چون هرکسی یه دونه از فینگر فود سالاد سزار رو برمیداره ولی اصولا اگه تو ظرف بزرگ درست کنید کسایی که اول سالاد رو میکشن مرغ های روش رو برمیدارن و نفرات اخر فقط بهشون کاهوی خالی میرسه.

اگه سالاد سزار رو قبلا خورده باشید میدونید که اصل مزه سالاد سزار به سسش هس که به مرغ و کاهو طعم فوق العاده ای میده درست کردن سس سزار خیلی راحته و من در قسمت سس ها آموزش دادم که از طریق کلیک بر روی اینجا میتونید آموزش ببینید.

برای درست کردن فینگر فود سالاد سزار با هر یک برگ کاهو پیچ ، یک عدد فینگر فود خواهید داشت به همین دلیل دقت کنید برگ هایی از کاهو پیچ رو انتخاب کنید که سفت باشه تا مواد توش راحت واستن و فینگر فود سالاد سزار شما شل و ول نباشه و هم اینکه کمی بزرگ باشه تا مواد سالاد توش جا بشه.

شما دوستان عزیز برای یادگیری بهتر علاوه بر مطالعه دستور تهیه فینگر فود سالاد سزار که مرحله به مرحله آموزش دادم، میتونید ویدیوی آموزشی همین مطلب رو هم در پایین صفحه مشاهده کنید.

مراحل پخت فینگر فود سالاد سزار

1

برگ های کاهو را شسته و داخل آبکش یا پارچه میگذاریم تا آب آن کاملا خشک شود.

2

سینه مرغ را در ظرفی قرار دهیم و آن را با روغن زیتون ، آبلیمو و نمک و فلفل سیاه مزه دار میکنیم. برای اینکه مرغ طعم بهتری بگیرد بهتر است روی مرغ را بپوشانید و اجازه دهید نیم ساعت در یخچال استراحت کند.

فینگر فود سالاد سزار
3

سینه مرغ را از یخچال خارج کرده و داخل تابه که کمی کف آن را چرب کرده ایم سرخ میکنیم. برای اینکار شعله را ملایم کنید تا سینه مرغ مغز پخت شود. برای هر طرف مرغ حدود 8 دقیقه زمان برای سرخ شدن کافیست.

فینگر فود سالاد سزار
4

پس از سرخ شدن اجازه دهید کمی مرغ خنک شود سپس به وسیله چاقو سینه مرغ را به هشت قسمت تقسیم نمایید. ( برای اینکه برش های مرتب تری داشته باشید و سینه مرغ له یا ریش ریش نشود بهتر است یا از چاقوی استیک یا چاقویی که دنده دار باشد مثل چاقوی لیزری برای برش سینه مرغ استفاده شود)

5

داخل هر برگ کاهو دو تکه سینه مرغ ، دو عدد گوجه گیلاسی قرار دهید و روی آن کمی پنیر پارمزان و یک قاشق غذاخوری سس سزار بریزید.

فیلم آموزشی فینگر فود سالاد سزار

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید