جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه ی ترشی آلبالو
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه ی ترشی آلبالو

زمان:1 ساعت
تعداد:10
کالری:کم
سطح هزینه:کم

سر آشپز:روزبه یگانه

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه ی ترشی آلبالو:

ترشی یکی نوع چاشنی لذت بخشه که ما ایرانی ها همیشه از اون لذت بردیم و همراه غذامون از اون استفاده کردیم که معمولا از ترکیب سبزیجات با برخی از میوه ها درست میشه.ما ایرانی ها همیشه از طعم و مزه اون در کنار غذامون لذت بردیم.ترشی آلبالو که قصد داریم در این جا طرز تهیه اون رو بگیم یک ترشی خوشمزه و بی نظیر و ایرانیه که طرفدار های زیادی داره.

در این آموزش سعی کردیم طرز تهیه اون را به بهترین روش ممکن خدمتتون ارائه بدیم به طوری که بتونید به راحتی اون رو در منزل درست کنید و داشتن  یه ترشی بی نظیر لذت ببرید.

ترشی آلبالو

قبل از  بررسی دستور  چندتا نکته در مورد میوه آلبالو خدمتتون ارائه میکنیم :

اول اینکه آلبالو یکی از میوه های خوشمزه ای هست که ویژه فصل تابستان میباشد.و بهترین روشی که میشه  در 4 فصل سال از طعم آلبالو لذت برد اینه که در تابستان آن را به صورت ترشی آماده کرد و در بقیه فصول از آن استفاده کرد.

چرا ترشی آلبالو

1-به راحتی در منزل قابل تهییه میباشد و مواد مختلف و گوناگون لازم ندارد.درست کردن آن پیچیدگی خاصی ندارد

1-اولا اینکه یک ترشی خوش رنگ و لعابه ورنگ قرمز اون خیلی به دل میشینه

2-مزه اون بینظیره وطعم ترش اون خیلی عالیه

3-آلبالو دارای ویتامین آ، ب و ث است.املاح معدنی آلبالو عبارت است از آهن، کلسیم، فسفر، کلر، گوگرد، منیزیم، سدیم، پتاسیم، مس، روی، منگنز و کوبالت است

4-خود آلبالو اشتها آوره ترشی اون که دیگه واقعا عالی میشه و اشتها رو باز میکنه

5- آلبالو، چربی خون، قند خون و فشارهای اکسیداتیو را که از عوامل اصلی بروز بیماری دیابت است، کاهش می دهد

6-آلبالو برای افرادی که بدنشان بافت چربی زیادی دارد به ویژه افرادی که دارای چربی شکمی هستند بسیار مفید است

7-آلبالو برای اعصاب بسیار مفیده و میوه ای آرامش بخشه

8-برای اشخاصی که رماتیسم دارند از بروز نقرس در آنها جلوگیری میکند.

9-آلبالو دارای خاصیت ضد سرطان  است

10-ترشی آلبالو در کنار انواع غذاهای گوشتی وپلو‌ها مناسب می‌باشد.

نکات و فوت و فن های تهییه آلبالو

  • بهترین سرکه برای ترشی آلبالو ،سرکه سفید است اما از سرکه های دیگر هم میتوانید استفاده نمود.
  • حواستون به میزان نمک اون باشه که زیاد نشود بهترین کار اینه بعد از چند روز آن را بچشید تا از میزان نمکش مطمعن بشوید.
  • درب شیشه یا ظرفی که از آن استفاده مینمایید را حتما خوب ببندید تا هوا وارد آن نشود در غیر این صورت ترشی کپک میزند
  • این ترشی را باید داخل یخچال نگهداری کنید .
  • بعد از گذشت یک ماه ترشی ما آماده است قبل از آن جا نیفتاده است.
  • شیشه ها را قبل از استفاده حتما استریل نمایید.
  • ترشی آلبالو باید در یخچال نگهداری شود، با این روش حتی تا یک سال هم می توانید ترشی را نگه دارید بدون اینکه لیز و شل شود.
  • اگر تنها از سرکه استفاده شود، باعث  میشود بیش از حد ترشی آلبالو شده و مزه آلبالو کم می شود و خوشایند نمیباشد.
  • مقدار کالری موجود در یک کاسه ماست‌خوری از ترشی حدود 170 کیلوکالری می‌باشد.
  • میزان دمای مخلوط سرکه و آبجوش به حدی باشه که انگشت بزنین بهش و تا چند ثانیه بشمارین دستتون رو نسوزونه
  • آلبالو دو نوع هستش ترش و شیرین اگه از آلبالوی شیرین استفاده میکنین شکر نزنین بهتره
  • ترشی آلبالو هرچی کهنه تر بشه خوشمزه تر میشه و تا 3 سال هم ماندگاری داره.

استریل کردن شیشه های ترشی:

نگهداری ترشی  و خیارشور و در شیشه  های معمولی به مدت طولانی مدت بدون استریل کردن آن‌ها صحیح و امکانپذیر نیست. در غیر این صورت ممکن است که محتویات درون شیشه زود فاسد شده یا باعث ایجاد بیماری پس از خوردن محتویات آن شود. استریل کردن علاوه بر از بین بردن میکروب‌ها درون شیشه و در آن باعث ماندگاری بیشتر متحویات درون شیشه می‌‌شود به چند حالت میتوانید این کار را انجام دهید

  1. فر :شیشه ها و بطری ها و درپوش های آن ها را به خوبی با آب داغ بشوئید و خشک كنید. سپس به مدت 15 دقیقه، با درجه‌ی حرارت 140 درجه‌ی سانتی‌گراد و یا 275درجه‌ی فارنهایت در فر (تاون) قرار دهید.
  2. ماشین ظرفشوئی:انواع شیشه ها، بطری ها و درپوش آن ها را، با داغ ترین آب ماشین ظرفشویی شستشو دهید.
  3. مایكروویو: این روش، برای شیشه‌هائی كه دارای درپوش پیچی است، مناسب می‌باشد و برای شیشه‌ها و یا بطری‌هائی كه درِ قفلی دارند، مناسب نمی‌باشد. در هر یك از بطری‌ها یا شیشه‌های مورد نظر، 4 قاشق سوپخوری آب بریزید. بعد آن‌ها را به مدت 2 دقیقه در مایكروویو قرار دهید. سپس آن‌ها را بیرون آورید و آبكشی كنید و با دستمال كاغذی، خشك نمائید.
  4. قرار دادن در آب جوش: ظرف بزرگی را پر از آب كنید و انواع بطری‌ها، شیشه‌ها و درپوش آن ها را درون آب بگذارید و به آرامی آب را به جوش آورید. پس از به جوش آمدن آب، حرارت را خاموش كنید و بدین ترتیب، ظرف ها استریل می شوند. برای ضد عفونی و استریل كردن انواع پارچه ها یا دستمال هائی كه در آشپزخانه استفاده می‌شود و حلقه های دور بطری ها، آن ها را درون ظرف جاداری بریزید و بر روی آن‌ها آب جوش بریزید تا بدین روش استریل شوند.

 

مراحل پخت طرز تهیه ی ترشی آلبالو

1

آلبالوها رو بشورین و بزارین آبش کشیده بشه آلبالو سفت باشه یا شل فرقی زیادی نمیکنه توی سرکه خودشو جمع میکنه. البته زیاد شل نباشه بهتره.

2

آلبالوها رو بریزین توی ظرف دردار و مخلوط آبجوش و سرکه و نمک و شکر رو روی اونها بریزین و درش رو محکم ببندین و بزارین داخل یخچال.

3

یک هفته دیگر میزان نمک آن را بچشید و در صورت کم بودن به آن اضافه نمایید بسته به سلیقه شما.

4

یک هفته ای آماده میشه و تا ۳ سال توی یخچال ماندگاری داره.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید