جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه کیک یخچالی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه کیک یخچالی

زمان:۶ ساعت
تعداد:۶ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

مراحل پخت طرز تهیه کیک یخچالی

1

ابتدا پودر کاکاوو و شکر را با هم مخلوط کرده تا کاملا یکدست شوند و سپس کره و شیر را روی حرارت ملایم گذاشته تا در هم حل شوند و سپس پودر کاکاوو و شکر را اضافه و خوب هم میزنیم تا دانه های شکر به طور کامل حل شود .

2

بعد از اینکه مخلوط آماده روی حرارت یکدست و یکنواخت شد شعله را خاموش و اجازه میدهیم تا کاملا سرد شود .سپس مغز گردوی خرد شده را اضافه میکنیم . در صورت تمایل به مغزهای دیگر مانند پسته و بادام نیز میتوانیم آنها را استفاده کنیم .

3

سپس بیسکوییت ها را خرد میکنیم برای این مدل کیک احتیاج به پودر شدن بیسکوییت ها نیست فقط در حد خرد شدن کافی ست . سپس یک قالب مناسب جهت کیک انتخاب کرده و دیوار ها و کف قالب را به شکلات آغشته میکنیم . قالب را در یخچال گذاشته و اجازه میدهیم تا شکلات کاملا بسته شود .

4

سپس از مواد کاملا خنک شده داخل قالب را پر کرده و با دست مواد را کاملا منسجم کرده و در فریزر به مدت یک ساعت اجازه میدهیم تا کیک خودش را بگیرد .

5

کیک را از فریزر خارج و از قال خارج کرده و در ظرف سرو قرار داده و با خامه فرم گرفته و یا تکه های شکلات و یا مغزها روی کیک را تزیین میکنیم . استفاده از چند برش توت فرنگی و یا هر میوه دیگر نیز برای تزیین زیباست .

6

امیدوارم با تهیه انواع کیک های یخچالی شیرینی و شادی را در کانون خانواده با عزیزانتان قسمت کنید .

توضیح درمورد طرز تهیه کیک یخچالی:

طرز تهیه کیک یخچالی که به کیک سرد هم معروف هستند احتیاج به فر و گاز نداشته و از لحاظ طرز تهیه نیز بسیار آسانتر و بی دغدغه تر از کیک های پختنی هستند و در بیشتر کشورها طرفداران خاص خودشان را جذب کرده اند از لحاظ طعم و مزه نیز بسیار لذیذ و خوشمزه هستند .

یکی از انواع طرز تهیه کیک یخچالی ، رولت کیک یخچالی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و مخصوصا برای کسانی که با فرم دادن خامه و فر مشکل دارند گزینه بسیار مناسبی است . با شما عزیزان طرز تهیه رولت یخچالی که بسیار شکیل و خوشمزه و لذیذ است و زینت دهنده فوق العاده ای برای میزهای عصرانه و یا به عنوان دسر خواهد شد با شما عزیزان به اشتراک میگذارم

طرز تهیه رولت یخچالی:
مواد لازم

بیسکوییت پتی پور کاکاوو ۲ بسته .
شیر ۳/۴ لیوان
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
مواد میانی رولت :
خامه صبحانه ۱۵۰گرم
پودر نارگیل ۱ لیوان
مواد روی رولت :
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت ها را داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه و یا گوشت کوب و یا هر وسیله دیگری آنها را کاملا پودر میکنیم و یا در غذا ساز ریخته و آنها را پودر میکنیم . شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و به روش بن ماری به این ترتیب که روی حرارت کتری ذوب کرده .

شکلات ذوب شده را با شیر مخلوط کرده و به پودر بیسکوییت ها اضافه کرده و مخلوط یکدست و یکنواخت آماده شده را مابین دو سلفون ریخته و با وردنه خوب پهن میکتیم به قطر تقریبی ۱/۵ تا ۲ سانت . سپس دور تا دور مخلوط پهن شده را با چاقو بریده و صاف میکنیم . سپس خامه و پودر نارگیل را باهم مخلوط کرده و روی بیسکویت ها پهن کرده و بعد از این مرحله با همان سلفون ها مواد را رول کرده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم .
برای تزیین روی رولت خامه را روی حرارت کتری گرم کرده و شکلات خورد شده را اضافه تا با هم مخلوط شوند سپس با قیف و یا با یک قاشق روی رولت ها میکشیم . و مجددا رولت را در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار داده تا کاملا خودش را بگیرد . بعد از برش زدن های ریز تقریبا دو سانت مناسب رولت است آنها را داخل ظرف سرو قرار داده و نوش جان فرمایید .

طرز تهیه کیک یخچالی
طرز تهیه کیک یخچالی

یکی دیگر از انواع طرز تهیه کیک یخچالی که مخصوصا برای میزهای دسر فوق العاده پر طرفدار است چیز کیک شکلاتی یخچالی است . که بسیار راحت تهیه و میتوان گزینه متاسبی برای وعده های عصرانه نیز باشد . با شما عزیزانم طرز تهیه چیز کیک شکلاتی یخچالی را که یکی از روش های طرز تهیه کیک یخچالی است را به اشتراک میگزارم . امیدوارم مورد پسند,شما واقع گردد .
طرز تهیه چیز کیک یخچالی شکلاتی
مواد لازم :
بیسکویت پتی پور و یا کراکر نمکی ۱ لیوان
کره آب شده ۲ قاشق غذاخوری
ژلاتین یک ورق
شیر کم چرب ۳/۴ لیوان
پنیر خامه ای ۷۵۰ گرم
خامه ۲۵۰ گرم
شکر ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا بیسکوییت ها را خرد کرده و با کره مخلوط میکنیم کره حتما باید به دمای محیط رسیده باشد . و برای این کار یک قالب کمربندی متوسط احتیاج است . بیسکوییت و کره مخلوط شده را کف قالب خوب پهن کرده . سپس در ظرفی دیگر ژلاتین و شیر را به مدت ۵ تا ۷ دقیقه روی حرارت ملایم و یا در زمان بیشتر روی حرارت کتری مخلوط کرده تا ژلاتین کاملا حل شود . سپس در ظرف دیگر پنیر خامه ای را با همزن به طور کامل با همزن برقی هم زده تا نرم شود سچس خامه و شکر و وانیل را هم با دور کند همزن چند دقیقه ای زده تا کاملا یکدست شوند .

نیمی از این مخلوط را با مخلوط خامه و پنیر که آماده کردیم مخلوط میکنیم . و نیم دیگر مهلوط شیر و ژلاتین را با شکلات ذوب شده مخلوط میکنیم . ابتدا مخلوط شکلاتی را روی بیسکوییت ها ریخته و ۱ ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد . سپس مخلوط شیر و پنیر و خامه را روی مواد ریخته و اجازه میدهیم تا به مدت ۵ تا ۶ ساعت در یخچال خودش را کاملا بگیرد . البته که میتوانیم وقتی مخلوط شکلاتی را ریختیم دیگر قالب را در یخچال نگذاریم و مخلوط خامه ای را سپس روی مواد بریزیم و با یک چاقو و یا هر وسیله ای حالت ابر و بادی و یا شکلهای دیگر و طرح های دیگر روی قالب کیک را بزنیم . و سپس همان استراحت ۵ تا ۶ ساعته را به کیک دهیم تا کاملا خودش را بگیرد .
امیدوارم از طرز تهیه این چیز کیک یخچالی شکلاتی هم رضایت کافی را داشته باشید. البته قبلا هم یکی از مدل های چیز کیک به نام چیز کیک شکلاتی را هم به شما به طور مفصل آموزش داده بودم که میتوانید از اینجا مطالعه کنید.

طرز تهیه چیز کیک یخچالی

نوع دیگر طرز تهیه کیک یخچالی , کیک یخچالی با ژله است .
طرز تهیه کیک یخچالی ژله ای :
مواد لازم :
دان انار ۱/۵ لیوان
پودر ژله انار ۱ بسته
بیسکوییت پتی پور ۱/۲ لیوان
شیر سرد ۳ لیوان
شکر ۱ لیوان
آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱/۵ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق غذاخوری
طرز تهیه :
ابتدا پودر ژله را با یک و نیم لیوان فقط آب جوشیده مخلوط کرده و حسابی هم زده تا یکدست شود . سپس در قالب مورد نظر با روغن چرب کرده و ژله سرد,شده را داخل قالب ریخته البته نیمی از ژله را نگه میداریم . سپس داخل یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد سپس دانه های انار را اضافه و نیم دیگر ژله را اضافه میکنیم . و در یخچال اجازه گرفته شدن میدهیم .

در ظرفی دیگر نشاسته و شکر و آرد الک شده را با شیر مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار داده تا غلظت فرنی به خود بگیرد . و در انتها وانیل را هم اضافه میکنیم . وقتی مواد خنک شده نیمی از آنها را با بیسکوییت خرد,شده مخلوط و روی ژله میریزیم و در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد سپس نیمه دیگر مواد,را روی قالب ریخته و مجدد در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد .

این دسر را میتوانیم حتی در ظرف های تک نفره مثلا در گیلاس هم درست کنیم که بسیار شکیل و زیبا خواهد شد . در هر صورت در صورت تمایل روی آن را با میوه های خرد شده و یا خامه فرم گرفته تزیین میکنیم . امیدوارم طرز تهیه کیک یخچالی برای شما مفید بوده باشد و این دسر نیز زینت بخش سفره های گرم شما شود .

طرز تهیه کیک یخچالی

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید