بیسکوییت پتی پور | ۲ بسته |
شیر | ۱ لیوان |
کره | ۱۰۰ گرم |
پودر کاکاوو | ۳ قاشق غذاخوری |
گردو خرد شده | ۱/۲ لیوان |
شکر | ۱/۲ لیوان |
طرز تهیه کیک یخچالی که به کیک سرد هم معروف هستند احتیاج به فر و گاز نداشته و از لحاظ طرز تهیه نیز بسیار آسانتر و بی دغدغه تر از کیک های پختنی هستند و در بیشتر کشورها طرفداران خاص خودشان را جذب کرده اند از لحاظ طعم و مزه نیز بسیار لذیذ و خوشمزه هستند .
یکی از انواع طرز تهیه کیک یخچالی ، رولت کیک یخچالی است که طرفداران بسیار زیادی دارد و مخصوصا برای کسانی که با فرم دادن خامه و فر مشکل دارند گزینه بسیار مناسبی است . با شما عزیزان طرز تهیه رولت یخچالی که بسیار شکیل و خوشمزه و لذیذ است و زینت دهنده فوق العاده ای برای میزهای عصرانه و یا به عنوان دسر خواهد شد با شما عزیزان به اشتراک میگذارم
طرز تهیه رولت یخچالی:
مواد لازم :
بیسکوییت پتی پور کاکاوو ۲ بسته .
شیر ۳/۴ لیوان
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
مواد میانی رولت :
خامه صبحانه ۱۵۰گرم
پودر نارگیل ۱ لیوان
مواد روی رولت :
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
بیسکوییت ها را داخل زیپ کیف ریخته و با وردنه و یا گوشت کوب و یا هر وسیله دیگری آنها را کاملا پودر میکنیم و یا در غذا ساز ریخته و آنها را پودر میکنیم . شکلات ها را داخل ظرفی ریخته و به روش بن ماری به این ترتیب که روی حرارت کتری ذوب کرده .
شکلات ذوب شده را با شیر مخلوط کرده و به پودر بیسکوییت ها اضافه کرده و مخلوط یکدست و یکنواخت آماده شده را مابین دو سلفون ریخته و با وردنه خوب پهن میکتیم به قطر تقریبی ۱/۵ تا ۲ سانت . سپس دور تا دور مخلوط پهن شده را با چاقو بریده و صاف میکنیم . سپس خامه و پودر نارگیل را باهم مخلوط کرده و روی بیسکویت ها پهن کرده و بعد از این مرحله با همان سلفون ها مواد را رول کرده و به مدت ۳۰ دقیقه داخل فریزر قرار میدهیم .
برای تزیین روی رولت خامه را روی حرارت کتری گرم کرده و شکلات خورد شده را اضافه تا با هم مخلوط شوند سپس با قیف و یا با یک قاشق روی رولت ها میکشیم . و مجددا رولت را در یخچال به مدت ۱ ساعت قرار داده تا کاملا خودش را بگیرد . بعد از برش زدن های ریز تقریبا دو سانت مناسب رولت است آنها را داخل ظرف سرو قرار داده و نوش جان فرمایید .