جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه کاچی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه کاچی

زمان:۳۰دقیقه
تعداد:۳نفر
کالری:زیاد
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه کاچی:

کاچی نه تنها به عنوان یک دسر بلکه به عنوان یک غذای کامل و به عنوان یک معجون درمانی و دارویی در طب سنتی معرفی شده است بیشتر کاچی را برای زنان بعد از زایمان شناخته اند اما به طور کل کاچی برای تقویت جسم و روح و تقویت عمومی بدن و درمان کم خونی مفید فایده است .
از خواص زعفران که در طرز تهیه کاچی استفاده میشود میتوان به افزایش ایمنی بدن اشاره کرد و دارای مقداری ویتامین سی و تقویت کننده انرژی و گردش خون است همچنین گلبولهای قرمز خون را افزایش داده و با اکسیژن رسانی به اندامها باعث افزایش گردش خون میشود . همچنین باعث بهبود سلامت قلب و کنترل کننده دیابت و از بین بردن افسردگی و بهبود خلق و خو میشود بسیاری از ترکیبات فعال زعفران بر روی سیستم غدد درون ریز تاثیر میگذارد و می تواند به آزاد سازی هورمون های مفید که سلامت ما را حفظ می کند کمک کند . برخی از مواد مغذی و ترکیبات آلی زعفران سبب جذب مواد مغذی و بویژه کلسیم می شوند همچنین گفته شده که با به حداکثر رساندن مقدار جذب کلسیم از غذا به بدن فرصتی بهتر برای بهبود تراکم مواد معدنی استخوان بدست می آورد و باعث جلوگیری از شروع بیماریهای مانند پوکی استخوان و دیگر بیماریهای مربوط به سنین پیری می شود . از مهمترین خواص زعفران که در تهیه کاچی استفاده شد پیشگیری از سرطان است از دیگر خواص زعفران کاهش ناراحتی های معده و نفخ بیش از حد شکم است . و ماهیت آرام بخشی زعفران نیز بر همگان عیان است . البته که استفاده بیش از حد زعفران و در دوزهای بالا میتواند خطرناک باشد.

طرز تهیه کاچی

آجیل چهار مغز یکی دیگر از مواد پرخاصیت استفاده شده در طرز تهیه کاچی زعفرانی ماست . آجیل چهار مغز مملو از فسفر , آهن , منگنز , مس , روی , کلسیم , پتاسیم , انواع ویتامین های ب , آ , ایی و انواع پروتیین ها و املاح ضروری و اسید های چرب غیر اشباع است که برای بدن مفید هستند . مصرف به اندازه مغزها برای حفظ سلامت قلب مفید و سرشار از آنتی اکسیدانها و پروتیین ها هستند و بویژه برای دوره بارداری و نیز بعد زایمان مفید فایده خواهند بود .

مراحل پخت طرز تهیه کاچی

1

ابتدا آرد را با حرارت ملایم تفت داده تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر آرد در فضا بلند شود همچنین رنگ آرد باید کاراملی روشن شده باشد . البته برخی مایلند آرد را بیشتر تفت دهند و رنگ آرد قهوه ای شود در این صورت دیگر رنگ کاچی زعفرانی نخواهد شد

2

وقتی آرد به رنگ کاراملی در آمد یک استکان آب اضافه کرده البته آب باید سرد باشد تا آرد گلوله نشود . وقتی آب داخل آرد حل شد گلاب را اضافه کرده و هم میزنیم تا مایع کاملا یکدستی بدست آید

3

سپس کره و یا روغن محلی را اضافه کرده اگر روغن حیوانی یا محلی در دسترس باشد خواص کاچی ما فوق العاده بالاتر خواهد شد وقتی کره داخل کاچی حل شد نوبت اضافه کردن عسل و یا شکر میرسدو بسیار نیکوست اگر ما از عسل بجای شکر استفاده کنیم چون کاچی علاوه بر اینکه یک دسر فوق العاده خوش مزه است بعنوان یک معجون دارویی بی نظیر و مقوی و مغذی مد نظر ماست

4

برخی از چهار مغز داخل کاچی استفاده نمیکنند بلکه فقط برای تزیین بر روی ظرف کاچی از مغزها استفاده میکنند اما ما در اینجا طرز تهیه کاچی اصل و زعفرانی که مملو از ویتامین ها و خواص اعجاب انگیزی است بیان میکنم

5

در مرحله آخر برای اینکه عطر زعفرانم حفظ شود زعفرانی را که با بخار آب جوش دم کرده ام داخل کاچی اضافه کرده و هم میزنم و سپس پودر هل را اضافه میکنم

6

غلظت کاچی بایستی به اندازه ماست باشد البته چون کاچی بشکل سنتی سینه به سینه برای ما بیان شده در برخی از شهر ها و روستاها به شکل آبکی تر و فقط با روغن محلی استفاده میشود و در برخی شهرها بسیار سفت و بدون آب تقریبا مانند حلوا مصرف میشود و در برخی از شهر ها هم به همین روش که بیشتر مورد پسند همگان قرار میگیرد استفاده میشود

7

بعد از اینکه کاچی غلظت گرفت آن را داخل ظرف کشیده و روی آن را با دارچین و زنجبیل تزیین میکنیم . این کاچی زعفرانی یک معجون بی نظیر مقوی و مغذی است که امیدوارم آن را تهیه و از میل کردن آن نهایت رضایت را داشته باشید گوارای وجودتان

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید