جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه کال کباب
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه کال کباب

زمان:۳۰ دقیقه
تعداد:۵ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه کال کباب:

طرز تهیه کال کباب جز آن دسته از غذاهای فوری ست که معمولا تمام مواد اولیه آن به راحتی در دسترس میباشد و یک غذای نونی فوق العاده بی نظیر برای کسانی که عاشق بادمجان هستند. در شکل سنتی آن این غذا را در ظرفهای گلی گود که نمکیار یا نمیار و یا نمکار گفته میشد با سنگهای مخصوص میکوبیدند. اما برای بهره بردن از این غذای خوشمزه و بی نظیر حتما احتیاج به ظرف مخصوص و سنگ نیست. امیدوارن از طبخ این غذای محلی فوق العاده لذت ببرید

کال کباب
کال کباب

مراحل پخت طرز تهیه کال کباب

1

ابتدا بادمجانها را کبابی میکنیم من بادمجانها را روی زغال کبابی میکنم تا عطر فوق العاده ای داشته باشد و هنگام کبابی کردن بادمجانها یک برش عمودی از طول به بادمجانها میزنم.

2

بعد از کبابی شدن بادمجانها و پوست گرفتن آنها بادمجان ها را داخل ظرفی ریخته و سیر را بنا به ذایقه میتوان کمتر و یا بیشتر کرد من سیر را رنده میکنم میتوان سیر را به همان شکل داخل ظرف انداخت تا با مواد کوبیده و له شود.

3

سپس گردوی آسیاب شده را اضافه کرده و بعد سبزی معطر ما که خالواش و چوچاق است را اضافه میکنیم در صورتی که این سبزی های محلی در دسترس نیست نیتوان از ترکیب نعناع خشک و گشنیز استفاده نماییم.

4

سپس آب انار که معمولا از آب انار ترش استفاده میشود را اضافه کرده و اگر آب انار در دسترس نبود از رب انار استفاده میکنیم.

5

نمک را هم در آخر اضافه کرده و سپس تمام مواد را با هم کوبیده و در انتها روی ظرف را با گلپر تزیین میکنیم.

6

نوش جان و گوارای وجودتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید