جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه نان کروسان
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه نان کروسان

زمان:30 دقیقه
تعداد:5 نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

مراحل پخت طرز تهیه نان کروسان

1

ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده و در پوش ظرف را گذاشته و به مدت ده دقیقه به ان اجازه استراحت داده تا خمیر مایه بعمل اید .

2

در ظرفی تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده تا جایی که زرده از حالت لخته گی خارج شود . سپس کره آب شده را هم اضافه و خوب هم زده در این مرحله نوبت اضافه کردن خمیر مایه به عمل آمده است .

3

در ظرفی دیگر آرد را بهمراه نمک سه بار الک کرده و به تدریج و مرحله به مرحله به مواد اضافه کرده تا خمیر یکدستی حاصل شود . روی ظرف را یک نایلون کشیده و ظرف را در محیط آشپزخانه که دمای نسبتا گرمی دارد قرار داده تا خمیر حجیم شود سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده .

4

بعد از سپری شدن این مدت خمیر را روی میز کار قرار داده و با وردنه باز کرده و کره رنده شده را روی سطح خمیر میریزیم سپس خمیر را تا میزنیم و مجدد با وردنه باز می کنیم . این عمل را چهار بار تکرار کرده و سپس در یخچال بمدت دوازده ساعت قرار داده .

5

یعد از سپری شدن این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و روی میز کار مجددا با وردنه باز کرده و یک مربع بیست و پنج در بیست و پنج باز کرده و به چهار مثلث یک اندازه برش می زنیم .

6

مثلث ها را از راس به سمت قائده می پیچانیم . و روی سینی فر که با کاغذ روغنی کاور شده قرار داده و سینی را داخل فر گرم شده به مدت سی دقیقه در دمای 180 درجه قرار می دهیم .

7

نان کروسان ما اماده است اگر روی نانها به رنگ دلخواه زرد مایل به قهوه ای نبود از گریل فر برای این کار استفاده نمایید. البته طروق مختلفی برای تهیه خمیر نان کروسان گفته شده که امیدوارم با این روش نانهای کروسان لذیذ و خوشمزه ای درست نمایید.

8

در انتهای همین مطلب چند نکته کوتاه با شما عزیزان به اشتراک گذاشته ام

9

نوش جانتان

توضیح درمورد طرز تهیه نان کروسان:

طرز تهیه نان کروسان شکلاتی :
موادلازم :

تخم مرغ : 2 عدد بزرگ
شکلات   :مقداری
شیر  : 1 لیوان
آرد  : 4 لیوان
خمیر مایه فوری  : 1 قاشق سوپ خوری
شکر : نصف لیوان
کره  : 110 گرم
نمک   :یک پنس
وانیل : یک سوم قاشق جای خوری
طرز تهیه نان کروسان شکلاتی :
مرحله اول طرز تهیه نان کروسان: ابتدا طبق تمامی دستوراتی که در آن خمیر مایه استفاده می شود بایستی در ابندای امر خمیر مایه را بعمل آوریم . حتما از خمیر مایه تاره استفاده شود چرا که در نانها عمل امدن خمیر مایه از اهمیت فراوانی برخوردار است . به این ترتیب برای این کار ابتدا شیر ولرم را با خمیر مایه و شکر مخلوط کرده و در پوش ظرف را گذاشته و به مدت ده دقیقه به ان اجازه استراحت داده تا خمیر مایه بعمل اید .
مرحله دوم طرز تهیه نان کروسان : در ظرفی تخم مرغ و وانیل را مخلوط کرده تا جایی که زرده از حالت لخته گی خارج شود . سپس نیمی از کره آب مزده به این ترتیب که نیم ساعت قبل از تهیه نان آن را در دمای محیط قرار داده تا آب شود . را هم اضافه و خوب هم زده در این مرحله نوبت اضافه کردن خمیر مایه به عمل آمده است .
مرحله سوم طرز تهیه نان کروسان: در ظرفی دیگر آرد را بهمراه نمک سه بار الک کرده و به تدریج و مرحله به مرحله به مواد اضافه کرده تا خمیر یکدستی حاصل شود . روی ظرف را یک نایلون کشیده و ظرف را در محیط آشپزخانه که دمای نسبتا گرمی دارد قرار داده تا خمیر حجیم شود سپس به مدت دو ساعت در یخچال قرار داده .
مرحله چهارم طرز تهیه نان کروسان: بعد از سپری شدن این مدت خمیر را روی میز کار قرار داده و با وردنه باز کرده و کره رنده شده را روی سطح خمیر میریزیم سپس خمیر را تا میزنیم و مجدد با وردنه باز می کنیم . این عمل را چهار بار تکرار کرده ودر بار چهارم سپس در یخچال بمدت دوازده ساعت قرار می دهیم .
مرحله پنجم طرز تهیه نان کروسان: یعد از سپری شدن این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و روی میز کار مجددا با وردنه باز کرده و یک مربع بیست و پنج در بیست و پنج باز کرده و به چهار مثلث یک اندازه برش می زنیم .
مرحله ششم طرز تهیه نان کروسان: مثلث ها را از راس به سمت قائده می پیچانیم . مانند برشهای پیتزا سپس مقداری از شکلات را داخل خمیر گذاشته و خمیر را می پیچیم .

مرحله هفتم طرز تهیه نان کروسان: خمیرهای آماده شده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی کاور شده قرار داده و سینی را داخل فر گرم شده به مدت بیست تا بیست و پنج دقیقه در دمای 180 درجه قرار می دهیم .

طرز تهیه نان کروسان
طرز تهیه کروسان

نکته ها :

در هنگام پخت نان ظرف آبی در فر قرار داده تا رطوبت و بخار حاصله باعث نرم و لطیف شدن نان ها شود.

در صورت تمایل می توانیم روی خمیرها را پس از قرار دادن روی سینی فر کمی کنجد و یا سیاه دانه بپاچید .

 مواد میانی کروسان را به دلخواه می توان از خلال بادام و پسته و گردو یا کشکش قرار داد البته که برای خوشمره تر شدن مغزها داخل کروسان می توان مغزها را به مدت چند ساعت داخل گلاب و عسل بخبسانیم این کار باعث طعم بهتر و لذیذ تر شدن مغزها خواهد شد .

در صورتی که  بعد از پخت روی نان ها طلایی نشد می توان چند دقیقه ای گریل فر را روشن کرده تا نان ها بخوبی طلایی و کاراملی شوند .

می توان بعد از آماده شدن کروسان ها برای خوشمره تر شدن و شکلاتی تر شدن آنها از شکلات آب شده به روش بنماری  روی کروسان ها بشکل خط خط هم استفاده کرد .

طرز تهیه کروسان

تاریخچه پیدایش طرز تهیه نان کروسان این نان شیرینی خوشمزه مربوط به کشور اتریش است . این شیرینی خوشمزه زمانی رواج پیدا می کند که امپراطوری عثمانی قصد داشت در محاصره وین تونلی را زیر شهر احداث کند نانوایی های که در آن شب مشغول کار بودند با شنیدن صدای کندن تونل موضوع را به نگهبانها اطلاع داده و پادشاه توانست خود را به موقع برساند و آنها را شکست دهد . ظاهرا" به همین مناسبت شکست دادن نانواها تصمیم به بخت شیرینی جدیدی گرفتند .

کم کم طرز تهیه نان کروسان در جای جای مختلف کشورها محبوبیت خود را بدست آورد . البته که در فرانسه به دلیل محبوبیت فراوان این نان شیرینی جز شیرینی های اصلی این کشور محسوب شده است .

در ایران هم کروسان ها محبوبیت خاص و جایگاه خوشمزه ای در بین خوراکی ها چه برای کودکان و چه بزرگسالان بدست آورده است . و در بیشتر در بسته بندی های کارخانه ای تحت نام های مختلف عرضه میگردد . نان کروسان هم بصورت ساده و هم بصورت مغز دار با مواد میانی شکلاتی و یا گوشت و مرغ مورد استفاده قرار می گیرد.

البته در طرز تهیه نان کروسان از خمیرهای آماده هم در صورتی که مایل باشید می توان استفاده کرد .

نان کروسان هم مانند دونات که قبل تر به شما آموزش دادم یک نان بسیار پر کاربرد میباشد. شما  این نان خوشمزه را به عنوان صبحانه ، عصرانه ، نان افطاری و یا برای پذیرایی از مهمان ها میتوانید حاضر کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

طرز تهیه کروسان

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید