امروز که دارم برای شما عزیزانم این مطلب را مینویسم چند ماهی هست که ویروس کرونا کشور را درگیر کرده و دیگه همه ما میدونیم که رعایت نکات بهداشتی و ایمنی چقد مهم و حیاتی هست. خب حتما شما هم توصیه ها و اخبار را از رسانه ها پیگیری میکنید و سعی میکنید که کمتر از خونه های امنتون خارج بشید . به طور مثال همه ما سعی میکنیم که کمتر به خرید و فروشگاه ها بریم و هرچند وقت یه بار بریم برای چند وقت مواد غذایی تهیه کنیم. اما خب چه کنیم که این نان بربری فقط گرم و تازش میچسبه و من خودم به شخصه هیچ تمایلی به خوردن نان بربری فریز شده ندارم.
به خاطر همین قضایا تصمیم گرفتم که آموزش طرز تهیه نان بربری را با شما به اشتراک بگذارم تا شما هم در این ایام خودتون بتونید نان بربری را در منزل تهیه کنید. با این کار هم نان گرم و تازه دارید ، هم از سلامت نان مطمئن هستید چون بالاخره طبق توصیه هایی که میشنویم یکی از محل هایی که خطر ویروس کرونا وجود داره ، نانوایی ها هستش. و چقدر لذت بخش است که برای خانواده و عزیزانمان با دستپخت خودمان نان بربری در سفره بگذاریم . که علاوه بر سلامت نان از عشقی که در هنگام پخت این نان وارد خمیر میشود هم تمام عزیزانمان بهره مند میگردند . به امید پرنان بودن و گرم بودن تنور زندگیتان.
نان بربری را با آرد سبوسدار با کیفیت درست کرده و از آرد قنادی برای این منظور استفاده نکنید.
خمیر نان بربری باید خوب استراحت کند تا پف کرده و دو لایه شود.
خمیر نان بربری شل و چسبنده است و باید به همین شکل طبخ شود. هرگز به خمیر آرد اضافه نزنید و آن را ورز ندهید تا نان بربری ترد و پوک شود.
برای پخت نان بربری باید فر و سینی فر را کاملا داغ کنید، موقع قرار دادن خمیر در آن از دستکش استفاده کنید و مراقب باشید دست شما نسوزد.