جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه نان بربری
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه نان بربری

زمان:۱۵ دقیقه
تعداد:۲ عدد نان
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه نان بربری:

امروز که دارم برای شما عزیزانم این مطلب را مینویسم چند ماهی هست که ویروس کرونا کشور را درگیر کرده و دیگه همه ما میدونیم که رعایت نکات بهداشتی و ایمنی چقد مهم و حیاتی هست. خب حتما شما هم توصیه ها و اخبار را از رسانه ها پیگیری میکنید و سعی میکنید که کمتر از خونه های امنتون خارج بشید . به طور مثال همه ما سعی میکنیم که کمتر به خرید و فروشگاه ها بریم و هرچند وقت یه بار بریم برای چند وقت مواد غذایی تهیه کنیم. اما خب چه کنیم که این نان بربری فقط گرم و تازش میچسبه و من خودم به شخصه هیچ تمایلی به خوردن نان بربری فریز شده ندارم.

به خاطر همین قضایا تصمیم گرفتم که آموزش طرز تهیه نان بربری را با شما به اشتراک بگذارم تا شما هم در این ایام خودتون بتونید نان بربری را در منزل تهیه کنید. با این کار هم نان گرم و تازه دارید ، هم از سلامت نان مطمئن هستید چون بالاخره طبق توصیه هایی که میشنویم یکی از محل هایی که خطر ویروس کرونا وجود داره ، نانوایی ها هستش. و چقدر لذت بخش است که برای خانواده و عزیزانمان با دستپخت خودمان نان بربری در سفره بگذاریم . که علاوه بر سلامت نان از عشقی که در هنگام پخت این نان وارد خمیر میشود هم تمام عزیزانمان بهره مند میگردند . به امید پرنان بودن و گرم بودن تنور زندگیتان.

طرز تهیه نان بربری
نان بربری باید به صورت تازه و داغ سرو شود تا خوشمزگی و عطر آن احساس گردد.
نان بربری را با آرد سبوسدار با کیفیت درست کرده و از آرد قنادی برای این منظور استفاده نکنید.
خمیر نان بربری باید خوب استراحت کند تا پف کرده و دو لایه شود.
نان بربری را با خمیر مایه عمل آمده درست کنید و به اندازه کافی استراحت دهید تا نان باکیفیتی حاصل شود.
خمیر نان بربری شل و چسبنده است و باید به همین شکل طبخ شود. هرگز به خمیر آرد اضافه نزنید و آن را ورز ندهید تا نان بربری ترد و پوک شود.
نان‌های بربری را یکی یکی در فر قرار دهید و پس از اینکه پخت یکی تکمیل شد، دیگری را در فر بگذارید.
برای پخت نان بربری باید فر و سینی فر را کاملا داغ کنید، موقع قرار دادن خمیر در آن از دستکش استفاده کنید و مراقب باشید دست شما نسوزد.
طرز تهیه نان بربری

مراحل پخت طرز تهیه نان بربری

1

ابتدا برای تهیه خمیر مایه در یک ظرف آب ولرم و شکر را حل کرده بعد پودر خمیر مایه فوری را اضافه کرده و سرپوش در را گذاشته و ظرف را در محیط آشپزخانه , تقریبا گرم باشد , قرار داده به مدت تقریبی ده دقیقه تا خمیر مایه به عمل آید و در واقع پف کند در این حالت از سالم بودن خمیر مایه اطمینان حاصل میشود .

2

در ظرفی دیگر نمک و روغن و آب را بعلاوه خمیر مایه اضافه کرده و سپس آرد را اضافه میکنیم احتمال دارد آرد از دو پیمانه کمی بیشتر نیاز,شود بسته به نوع آرد دارد,. وقتی خمیر شروع به جمع شدن کرد از اضافه کردن آرد,خودداری کرده و شروع به ورز دادن میکنیم چسبندگی آرد را با ورز دادن و کوباندن بر روی سطح رفع میکنیم . تقریبا ده دقیقه زمان برای کوباندن خمیر و ورز دادن احتیاج است .

3

خمیر را در ظرفی گذاشته و روی ظرف را سلفون کشیده و یک پارچه روی آن انداخته به مدت یک ساعت استراحت میدهیم .در این مدت خمیر تقریبا دو برابر شده است .

4

روی سطح را آرد,پاشی کرده و خمیر را دو قسمت میکنیم و باز,کرده و با دست و یا یک سیخ روی خمیر را شکل میدهیم .

5

کف سینی فر را سبوس گندم پاشیده و خمیر را روی آن قرار داده و برای رو مال روی نان بربری ها هم میتوانیم از یک قاشق آرد بعلاوه ۱/۳ آب که روی حرارت غلیظ شده استفاده کرد . و یا در صورت تمایل به کره ای بودن بربری از رومال زرده تخم مرغ و کمی زعفران یا زردچوبه و شیر غلیظ شده استفاده کرد .

6

سپس روی خمیر ها را کنجد پاشیده و روی خمیر ها را با یک پارچه نمدار یا یک نایلون چرب شده میپوشانیم و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت احتیاج دارد بعد از این مدت سینی را در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار میدهیم تا روی نانها کامل برشته شود .

7

نکته قابل توجه اینکه در فر یک کاسه آب هم کنار سینی فر قرار میدهیم .

8

نان های بربری ما آماده است نوش جانتان

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید