جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه مسقطی انار
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه مسقطی انار

زمان:۲۵ دقیقه
تعداد:۳ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:کم

سر آشپز:Bahar

(۹ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه مسقطی انار:

امروز میخواهیم طرز تهیه مسقطی انار را به شما آموزش دهیم که میتوانید به عنوان شیرینی و یا دسر شب یلدا آن را تهیه کنید. شب یلدا علاوه بر دورهم نشینی و مرور خاطرات و حافظ خوانی نماد استفاده از یک الگوی غذایی سالم و صحیح نیز می باشد . انار میوه ای سرشار از ویتامین ها و آنتی اکسیدانهاست . استفاده از انار در شب یلدا نماد شادی و زایش می باشد انار میوه باروری وبرکت می باشد و نتنها یک میوه خوش آب و رنگ است بلکه سرشار از ویتامین هایی مانند سی , ث , آ , ب , اسید فولیک , آهن , کلسیم , آنتی اکسیدانها می باشد و از قدیم به عنوان یک تصفیه کننده خون شناخته میشده و همین خاصیت تصفیه کنندگی خون است که انار را در سفره شب یلدا نماد زایش شناسانده است .
نشاسته ذرت هم علاوه بر مضرات فواید بسیاری دارد نشاسته سرشار از کربوهیدراتهاست و باعث تقویت سیستم گوارش شده از نشاسته در درمان سرفه , یبوست , بهبود جای زخم, شفافیت پوست , کاهش ابتلا به سرطان روده بزرگ , رفع آفتاب سوختگی , مفید فایده بوده .
گلاب که در طرز تهیه مسقطی انار جایگاه خاصی دارد علاوه بر معطر بودن دارای خواص درمانی فراوانی بوده . گلاب مقوی معده , قلب , کبد , اعصاب بوده و یک آرام بخش قوی بحساب می آید و تحریک کننده جریان خون بوده و برای رفع سردرد و بوی بد دهان مفید بوده . البته که گلاب تازه را نباید بیشتر از یک سال نگهداری کرد و از طرفی حتما در ظرب در بسته شیشه ای باید باشد و در یخچال نگهداری شود تا از کیفیت آن کاسته نشود.

طرز تهیه مسقطی انار
طرز تهیه مسقطی انار

مراحل پخت طرز تهیه مسقطی انار

1

برای طرز تهیه مسقطی انار لذیذ و خوشمزه ابتدا یک قابلمه کوچک برداشته و نشاسته ذرت را داخل قابلمه ریخته و سپس آب انار را کم کم و آرام آرام به نشاسته ذرت اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا نشاسته داخل آب انار حل شود . در این مرحله قابلمه را روی اجاق نمیگذاریم

2

چقدر بهتر و با ارزش تر است که خودمان انارها را آبگیری نموده تا آب انار طبیعی و خالص داشته باشیم و بهتر است از انار شیرین و یا ملس استفاده شود . به طور کل استفاده از آب میوه های ترش در نشاسته ذرت از قوام نشاسته میکاهد

3

بعد از اینکه آب انار را به نشاسته اضافه نموده و نشاسته کاملا در آب انار حل شد قابلمه را روی اجاق گذاشته و مرتب هم میزنیم سپس شکر را هم اضافه نموده و هم زده تا شکر داخل مواد حل شود

4

بعد از اینکه شکر بهمراه مواد حل شد گلاب را هم اضافه میکنیم تا جایی هم میزنیم که مواد غلظت پیداکند و به غلظت ماست برسد

5

سپس کره را در انتها اضافه کرده و هم میزنیم تا کره داخل مواد آب شود و وقتی کره آب شد و غلظت مواد به اندازه غلظت ماست بود سپس زیر اجاق را خاموش کرده و مسقطی را داخل ظرف مورد نظر میکشیم توجه داشته باشیم که در تمام مراحل با شعله ملایم مواد را هم میزنیم

6

مسقطی را هم میتوانیم داخل یک سینی که کف آن را چرب کرده ایم ریخته و سپس داخل یخچال به مدت تقریبا دو تا سه ساعت گذاشته و بعد از اینکه مواد کاملا سفت شد آن را از یخچال خارج کرده و با قالب انار قالب زده و در ظرف مورد نظر میچینیم

7

و یا میتوانیم در هر نوع قالب دیگر با هر شکل که مطابق سلیقه مان است ریخته اما نکته اینکه قالب را با مقدار خیلی خیلی کم فقط در حد چرب کردن , چرب کنیم تا مسقطی به راحتی از آن خارج شود

8

سپس مسقطی های که قالب زده ایم را داخل پودر نارگیل میغلتانیم تا بت پودر نارگیل آغشته شوند در صورت تمایل میتوانیم از پودر نارگیل قرمز رنگ استفاده کنیم و یا پودر نارگیل را در رنگ خوراکی مجاز انار بغلطانیم تا قرمز رنگ شوند تا جلوه فوق العاده ای به مسقطی های ما بدهد

9

امیدوارم این مسقطی انار خوش رنگ و عطر زینت دهنده میز های شما بالاخص در شب یلدا باشد

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید