جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه لیدی فینگر
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه لیدی فینگر

زمان:۱۵ دقیقه
تعداد:۴ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه لیدی فینگر:

بیسکوییت های لیدی فینگر در کیک شارولوت و تیرامیسو استفاده میشود و جز کیک ها و بیسکوییت های فوق العاده ای است که به دسر تیرامیسوی ما طعم مطبوعی میدهد . امیدوارم با تهیه این بیسکوییت , کیک شارولوت و تیرامیسوی بهتر از پیش را تهیه نمایید . لحظاتتان گرم و شیرین باد

لیدی فینگر

برای تهیه لیدی فینگر بهتر اینه که از قالب های سیلیکونی مخصوص استفاده نمایید که باعث میشود کل کار هم دقیق تر و تمیز تر  انجام بشه و کل لیدی فینگر ها در یک سایز انجام تهیه بشوند که باعث میشه ظاهر کار بسیار عالی و تمیز به نظز بیاید

لیدی فینگر

لیدی فینگر جزو کیک ها و شیرینی های خشک میباشد. و میتوان با آن بینهایت کیک و دس خوشمزه باب میل خودتون تهیه کرد.البته از بیسکویت لیدی فینگر میتوان مستقیما به عنوان یک میان وعده مناسب بهره مند شد

لیدی فینگر
لیدی فینگر

مراحل پخت طرز تهیه لیدی فینگر

1

ابتدا سفیده های تخم مرغ را کاملا با هم زن برقی زده تا سفید رنگ شود و بخوبی کف کند .

2

شکر را در سه نوبت به سفیده ها اضافه کرده و تا جایی که کاملا سفت شود و از ظرف نریزد هم می زنیم .

3

زرده ها را هم جدا گانه کاملا زده و آرام آرام به سفیده ها اضافه میکنیم توجه داشته باشیم که از یک طرف هم میزنیم .

4

سپس آرد دو بار الک شده را آرام آرام به مواد اضافه کرده و در این مرحله با لیسک مختصری هم زده تا مواد یکدست شوند .

5

سپس خمیر حاصله را داخل یک قیف با ماسوره صاف به قطر یک سانت ریخته .

6

روی سینی فر یک کاغذ روغنی انداخته و از مواد داخل قیف نوارهای به طول تقریبی هشت سانتیمتر با قیف میریزیم .

7

سینی را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت تقریبی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه قرار میدهیم .

8

بیسکوییت های لیدی فینگر ما آماده شده است .

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید