جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه فرنی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه فرنی

زمان:۳۰ ساعت
تعداد:۳ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۶ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه فرنی:

فرنی جز دسرهای سنتی,و قدیمی ست که به عنوان یک صبحانه عالی و یا یک میان وعده غنی میتوان از آن استفاده نمود . فرنی بقدری پرخاصیت است که از وقتی نوزاد شروع به غذای کمکی میکند در کنار حریره بادام جز پرخاصیت ترین ها برای نوزاد دلبندتان است . که هضم خیلی راحتی دارد . اگر در فرنی بجای شکر از عسل استفاده شود این دسر را به یک معجون فوق العاده تبدیل میکند که به پیشگیری از بسیاری از بیماریها از جمله سرطان کمک میکند . به دلیل وجود شیر و آرد برنج در فرنی این دسر خوشمزه غنی از ویتامین ب است و به طور کلی تمام خواص شیر و عسل و آرد برنج در این دسر راحت و سریع جمع است . و آن را تبدیل به یک معجون غنی و مقوی و مغذی چه برای کودکان و چه برای هر سن و سالی میکند . به امید اینکه از تهیه و سرو این دسر فوق العاده و خواص بی نظیر آن بهره مند شویم . ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه فرنی که به صورت اصیل از دیرباز مادربزگ های ما برایمان درست میکردند را به شما آموزش دهیم البته امروزه با امکاناتی که داریم میتوانیم شکل و شمایل فرنی را کمی تغییر دهیم که برای مثال میتوانید بعد از مطالعه این مطلب ، طرز تهیه فرنی دورنگ را نیز مطالعه کنید.

فرنی
فرنی
فرنی

مراحل پخت طرز تهیه فرنی

1

ابتدا آرد برنج را داخل ظرفی ریخته و در حد چند ثانیه یک تفت کوچک به آرد برنج داده .سپس شیر را به آرد برنج اضافه کرده و مرتب هم میزنیم تا غلظت پیدا کند .

2

سپس شکر و یا عسل را اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا فرنی به غلظت ماست برسد .

3

نکته مهم این است که مدام باید فرنی هم زده شود تا حالت گلوله گلوله نشود .

4

سپس گلاب را هم تقریبا در انتهای آماده شدن فرنی اضافه کرده و هم میزنیم .

5

نکته دیگر اینکه اگر گلاب را از ابتدا اضافه نمایید عطر گلاب از فرنی خارج شده و دیگر فرنی شما عطر و بوی گلاب نخواهد داشت .

6

تا این مرحله طرز تهیه فرنی به روش ساده است . ما در مرحله بعد . موزها را حلقه حلقه برش میدهیم . داخل ظرف مورد نظر یک لایه فرنی ریخته سپس یک لایه موز و مجددا یک لایه فرنی .

7

سپس بیسکوییت ساقه طلایی و یا نانهای طعم دار دیگر را خرد کرده و در لایه بعدی روی فرنی ها میرزیم .

8

در انتها برای تزیین نهایی از گردو و گل سرخ و دارچین استفاده میکنیم . البته که با هر روش و با هر مغزی که در منزل داشته باشیم می توانیم در ظرفهای سرو به روشهای مختلف تزیین کنیم .

9

فرنی جز دسرهایی هست که بنا بر ذایقه میتوان هم سرد و هم گرم سرو نمود . نوش جانتان .

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید