جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین

زمان:۲۰ دقیقه
تعداد:4
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۱۱ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین:

امروز طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین را با شما به اشتراک خواهیم گذاشت. شیرینی پادرازی قزوین یک شیرینی فوق العاده با طعم مطبوع و دوست داشتنی است که تقریبا با هر ذایقه ای مطابقت دارد کدبانو های هنرمند قزوینی برای مراسم و اعیاد به صورت سنتی شیرینی های شهر خود را که شامل پادرازی , قطاب , باقلوا , باقلوا لوزی , شیرینی نخود چی , شیرینی چرخی , نان چای , نان نازک و ... می پزند و در سفره هفت سین از هنر دست خود لذت میبرند . چشیدن طعم هر یک از شیرینی های سنتی قزوین عطر و طعم و لذت خاص خود را دارد و معمولا گردشگران بقدری مجذوب عطر و طعم این شیرینی ها میشوند که معرفی سوغات قزوین را معمولا با شیرینی های لذیذش معرفی میکنند .
امیدوارم با طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین بار دیگر از عطر و بوی دستپخت خود لذت برده و کام عزیزانتان را شیرین نمایید .

طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین
طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین

مراحل پخت طرز تهیه شیرینی پادرازی قزوین

1

ابتدا روغن جامد را که به دمای محیط رسیده با پودر قند الک شده خوب هم میزنیم تا کاملا پفکی و سفید رنگ شود .

2

سپس هر دو آرد را دو بار از الک رد کرده و به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم پودر هل آسیاب شده را نیز به خمیر اضافه کرده تا عطر فوق العاده ای به خمیر ما بدهد,.

3

سپس خمیر را به مدت ۲ ساعت در یخچال استراحت داده و بعد از این مدت خمیر را از یخچال بیرون آورده و داخل یک نایلون و یا دو کاغذ روغنی خمیر را به قطر ۱ سانتیمتر باز میکنیم .

4

سپس از قالب اشک برای قالب زدن خمیر استفاده کرده و خمیر های قال زده را با فاصله از هم داخل سینی فر که کاغذ روغنی زیر آن پهن شده میچینیم . و روی آنها را مقدار کمی تخم خرفه میریزیم .

5

فر را با درجه حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد که از نیم ساعت قبل گرم شده است به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار داده . بعد از خارج کردن سینی فر حتما با شیرینی ها کاملا خنک شود تا بتوانیم از سینی فر آنها را در ظرف سرو بچینیم .

6

شیرینی پادرازی قزوین در سه رنگ سفید و زعفرانی و شکلاتی تهیه میشود . برای تهیه پادرازی شکلاتی ۱ قاشق از آرد گندم کم کرده و بجای آن پودر کاکاؤ اضافه میکنیم . و برای تهیه پادرازی زعفرانی یک قاشق زعفران دم کرده غلیظ به مواد اولیه اضافه میکنیم .

7

امیدوارم طرز تهیه شیریتی پادرازی قزوین مورد توجه و استفاده قرار گرفته و شیرینی زندگی و کامتان گردد.

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید