جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شیرینی نخودچی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شیرینی نخودچی

زمان:۲۰ دقیقه
تعداد:نامحدود
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۸ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شیرینی نخودچی:

طرز تهیه شیرینی نخودچی یکی از معروف ترین شیرینی های سنتی قزوین است که معمولا کدبانوهای نازنین قزوینی در سفره های هفت سین عید حتما شیرینی نخودچی را تهیه و به عنوان زینت بخش سفره هایشان قرار میدهند .
طبق قرار همیشگی کمی از خواص مواد بکار رفته در طرز تهیه شیرینی نخودچی را باهم مرور میکنیم .
آردنخودچی : آرد نخودچی که با نام های آرد نخود و آرد لوبیای گاربانزو هم شناخته میشود از محبوب ترین آردهای فاقد گلوتن است . آرد نخود از نخودچی پوست کنده و بدون نمک بدست می آید که سرشار از مواد مغذی بوده . آرد نخودچی سرشار از آنتی اکسیدان ها و پلی فنول ها است که به کاهش رادیکال های آزاد در بدن کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را کاهش میدهد . همچنین آرد نخودچی حاوی مقادیر بالایی از فیبر می باشد که برای سلامت بدن مفید است . و مقادیر بالای فیبر در آرد نخودچی به افزایش باکتری های سالم روده کمک کرده و خطر ابتلا به بیماریهای مختلف از جنله بیماریهای قلبی سرطان روده بزرگ را کاهش می دهد . آرد نخودچی بیشترین میزان پروتیین گیاهی را در مقابل آرد سفید و آرد گندم داراست . و به عنوان یکی از منابع خوب پروتینی برای افراد گیاه خوار و وگن مورد استفاده است . البته که باید گفت در مصرف آرد نخودچی هم مانند سایر موارد باید با احتیاط و به اندازه مصرف شود چرا که زیاده روی در مصرف آرد نخود باعث نفخ و گرفتگی شکم میشود . آرد نخود دارای طبیعت گرم و خشک می باشد و بطور کلی دارای آهن , فسفر , فولات , منیزیم , مس , سلنیوم , پروتیین و فیبر می باشد .
به امید اینکه با یادگیری طرز تهیه شیرینی نخودچی این شیرینی فوق العاده خوش عطر و خوش طعم و لذیذ نهایت لذت را از دست پخت خود برده باشید .

طرز تهیه شیرینی نخودچی
طرز تهیه شیرینی نخودچی

مراحل پخت طرز تهیه شیرینی نخودچی

1

ابتدا روغن جامد را در دمای محیط گذاشته تا آب شود . سپس یک ظرف گود انتخاب کرده و روغن بعلاوه هل و پودر قند را اضافه کرده و با همزن برقی به مدت ۴ الی ۵ دقیقه خوب میزنیم . سپس زرده تخم مرغ را اضافه کرده و هم میزنیم

2

آرد نخود را حتما باید با الک ریز الک کنیم و سپس به مواد اضافه کرده و خوب ورز میدهیم .

3

برای اینکه بفهمیم آیا خمیر احتیاج به روغن مجدد دارد یا خیر مقداری از خمیر را برداشته و مانند رخت شستن ماساژ میدهیم اگر زیر دست کاملا نرم بود دیپر احتیاج به روغن نیست . چون روغن از ۵۰۰ گرم تا ۶۰۰ گرم میتواند تغییر کند .

4

سپس خمیر را با وردنه خوب باز میکنیم و قالب شیرینی نخودچی را داخل آرد برنج زده و خمیر را قالب میزنیم . با نوک انگشت روغن جامد را درسینی پخش میکنیم فقط یک نوک انگشت روغن برای چرب کردن سینی فر کفایت میکند و سطح سینی را با آرد برنج آرد پاشی میکنیم .

5

سپس خمیرهای قالب زده را داخل سینی فر چیده و با یک خلال داخل زعفران غلیظ شده زده و یک خال وسط تمام قالب ها میزنیم .

6

سینی را داخل فر ۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه گذاشته . بعد از این مدت شیرینی نخودچی آماده است نوش جانتان .

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید