جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شیرینی نان برنجی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شیرینی نان برنجی

زمان:۲۰ دقیقه
تعداد:۱۰ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شیرینی نان برنجی:

امروز میخواهیم طرز تهیه شیرینی نان برنجی را با شما به اشتراک بگذاریم که شیرینی معروف شهر قزوین است. قزوین هم مانند بسیاری از شهر های ایران پر است از شیرینی های خوشمزه و رنگارنگ که از هیچکدام آنها نمیتوان گذشت . عطر و بوی شیرینی های سنتی قزوین همه گردشگران را به خود مجذوب کرده و آنقدر این عطر جذاب است که معرفی سوغات این شهر با شیرینی های معروفش از جمله شیرینی نان برنجی , شیرینی چرخی , باقلوا , پادرازی , شیرینی بادام , نان چای , نان نازک , نان نخودی , که هر کدام از دیگری خوشمزه تر و خوش عطر و رنگ تر است . زنان هنرمند و خوش سلیقه قزوینی برای مراسم و اعیاد خود به صورت سنتی شیرینی های شهر خود را می پزند و در کنار عزیزانشان کام خود را شیرین می نمایند .
چشیدن طعم شیرینی نان برنجی قزوین لذتی دیگر دارد . و معمولا در مراسم شاد به ویژه عید نوروز از این شیرینی استقبال می شود . امیدوارم با طرز تهیه شیرینی نان برنجی قزوین کام خود و عزیزانتان را بیش از پیش شیرین نمایید .

طرز تهیه شیرینی نان برنجی
طرز تهیه شیرینی نان برنجی

مراحل پخت طرز تهیه شیرینی نان برنجی

1

ابتدا کره را در دمای محیط قرار داده تا کره آب شود سپس آرد برنج را از الک رد کره دوبار این کار را انجام میدهیم و سپس به کره اضافه کره و خوب هم میزنیم تا کاملا یکدست شود .

2

در ظرفی یک لیوان آب ریخته و شکر را به آن اضافه کرده و روی حرارت گذاشته تا شکر در آب کاملا حل و یک شربت غلیظ بدست آید . شربت را کناری گذاشته و اجازه میدهیم تا کاملا خنک شود .

3

در ظرف دیگر تخم مرغ و گلاب و زعفران را باهم مخلوط کرده و با همزن خوب هم زده تا بوی تخم مرغ گرفته شود .

4

سپس شربت سرد شده و مخلوط تخم مرغ و گلاب و زعفران را به مخلوط آرد برنج و کره اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا خمیری کاملا یکدست به ما بدهد . سپس خمیر را ورز داده یا خمیری نرم و لطیف حاصل شود .

5

خمیر را داخل ظرفی به مدت ۶ ساعت اجازه استراحت در دمای محیط میدهیم و روی خمیر را هم یک پارچه میکشیم . فر را نیم ساعت قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود .

6

سینی فر را آماده و کف آن را یک کاغذ روغنی انداخته و از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و کف دست فشار اندکی داده تا گرد شود و سپس داخل سینی فر روی کاغذ روغنی گذاشته به همین ترتیب با فاصله تمام خمیر ها را داخل سینی میچینیم.

7

در صورت تمایل میتوانیم روی شرینی ها را تخم خرفه بپاشیم . اما شیرینی سنتی قزوین بدون تخم خرفه است .

8

بعد از اینکه داخل فر در طبقه وسط در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد به مدت ۲۰ دقیقه اجازه دادیم شیرینی آماده شد سینی را از فر خارج و اجازه میدهیم سرد شود و سپس شیرینی نان برنجی را داخل ظرف مورد نظر چیده . نوش جانتان

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید