جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شیره انگور
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شیره انگور

زمان:۳ساعت
تعداد:4
کالری:زیاد
سطح هزینه:کم

سر آشپز:Bahar

(۴ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شیره انگور:

امروز میخواهم طرز تهیه شیره انگور را به شما عزیزان آموزش بدهم. شیره انگور را در بسیاری از شهرهاو روستاهای مختلف کشور عزیزمان مانند قزوین , همدان , ملایر , اردبیل و ... تهیه میکنند بویژه شهرهایی که دارای تاکستان ها و باغات انگور هستند طرز تهیه شیره انگور همانگونه که برای شما عزیزانم خواهم گفت بسیار راحت و کم هزینه است و من بارها و بارها طرز تهیه شیره انگور را به دوستانم گفته ام و آنها به راحتی تهیه کرده و از فواید بی نظیر شیره انگور بهره برده اند من مختصری از فواید شیره انگور و میوه انگور برای خوانندگان مینویسم .

طرز تهیه شیره انگور

شیره انگور یکی از محبوب ترین صبحانه ها به همراه ارده در فصل سرد است که انرژی فوق العاده ای به بدن میدهد و باعث گرم شدن بدن میشود شیره انگور طبیعت گرم و تر دارد و برای افرادی,که دارای ضعف عمونی بدن هستند و یا لاغر اندام هستند و کمبود وزن دارند مفید است شیره انگور به علت طبع گرم ضد نفخ بوده و باعث تقویت بنیه بدن میشود همچنین شیره انگور باعث غلیظ شدن شیر مادر میشود البته که افرادی که دارای دیابت و قند بالایی هستند خود میدانند که شیره انگور برای آنها بدلیل قند فراوانی که دارد مضر خواهد بود شیره انگور بسیار خون ساز بوده همچنین انگور خود دارای ویتامین های A,B,C,D می باشد و همچنین دارای آهن , منیزیم , منگنز , فسفر , و بطور کل مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند برای بدن می باشد . میتوانیم شیره انگور را مانند شربت هم درست کرد و به همراه زعفران نوش جان فرمایید این فقط چند,سطری از فواید این شیره انگور ارزشمند است و به امید اینکه تمام والدین سرزمین خوبم خود به تهیه و طبخ غذاهای ارزشمند بپردازند تا فرزندانی سالم و قوی از نظر بدنی داشته باشیم

طرز تهیه شیره انگور

مراحل پخت طرز تهیه شیره انگور

1

طرز تهیه شیره انگور بسیار راحت است به این ترتیب که ابتدا انگورها را شسته و در ظرفی ریخته و آنها را به هر نحو دلخواه له کرده تا آب انگورها بطور کامل خارج شود

2

سپس انگورها را از صافی و یا یک آبکش فلزی رد کرده تا فقط آب انگور باقی بماند سپس به آب انگور خالص خاک سفید را اضافه کرده و ۲۴ ساعت زمان برای استراحت آب انگور و خاک سفید احتیاج است

3

خاک سفید را قبل از اضافه کردن کمی گرم میکنیم این کار باعث میشود هنگامی که خاک سفید را به آب انگور اضافه میکنیم حالت گل آلوده نشود

4

بعد از سپری شدن بیست و چهار ساعت زمان حالا وقت آن است که مجدد آب انگور را از صافی عبور داده و سپس روی حرارت ملایم قرار داده تا آب انگور قوام بیاید و به اصطلاح شیره مانند و کشدار شود

5

زمانی که شیره ما غلیظ و قهوه ای رنگ شد زمان خاموش کردن شعله و آماده بودن شیره انگور ماست

6

توجه داشته باشیم که نه شیره انگور باید غلیظ و سفت باشد و نه حالت رقیق و مایع مانند .

7

پس به همین راحتی ما طرز تهیه شیره انگور را باهم مرور کردیم و امیدوارم که تمام خوانندگان نازنینم در حد و میزان خیلی کم هم که شده برای خود و اعضای خانواده محترم این شیره انگور ناب و فوق العاده مقوی و مغذی را تهیه نوش جان فرمایند

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید