جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه شنیسل بادمجان
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه شنیسل بادمجان

زمان:۴۵دقیقه
تعداد:۴نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه شنیسل بادمجان:

طرز تهیه شنیسل بادمجان یکی از ترفندهایی است که ذایقه کودکان شما را با بادمجان این صیفی با ارزش دوست نماید . بادمجان در تمام فصول سال موجود است و جز صیفی جات پر ارزش و پر فایده است که سرشار از ویتامین ها و مواد مغذی است . و فواید تغذیه ای بسیار بالایی برای سلامت بدن دارا می باشد . بادمجان سرشار از فسفر , فولات , ویتامین های ب , کلسیم , پتاسیم , ویتامین آ , کربوهیدرات , آهن , فیبر , ویتامین سی , می باشد . از فواید بادمجان تاثیر بر روی خواب است کسانی که از بی خوابی رنج میبرند خوردن منظم بادمجان بسیار مفید خواهد بود . ویتامین کا موجود دو بادمجان می تواند به محدود کردن لخته خون و تقویت مویرگها کمک نماید . بادمجان به دلیل داشتن کلسیم و آهن و مواد معدنی برای رشد بدن بسیار ضروری است . فیبر محلول در بادمجان مفید دستگاه گوارشی و به جلوگیری از یبوست کمک میکند . بادمجان همچنین به پیشگیری از سرطان کمک کرده و برای افراد دیابتی نیز مفید است . همچنین بادمجان دارای آنتی اکسیدانهایی است که به افزایش ایمنی بدن کمک کرده . و همچنین بادمجان خاصیت ضد میکروبی و ضد ویروسی داشته و برای افرادی که به پوکی استخوان دچار شده اند به دلیل داشتن مس و ویتامین کا و کلسیم مفید فایده است . جالب اینکه میزان نیکوتین موجود در بادمجان باعث کاهش مصرف دخانیات میشود . همچنین بادمجان به بهبود پوست خشک کمک میکند و برای افرادی که موهای خشک و زبر دارند برای سالم و درخشان شدن موها پرفایده است . از فواید شگفت آور بادمجان وجود مقادیر خوبی از آنتوسنین بوده که این آنتی اکسیدان به عنوان یک ضد چروک موثر بوده .
به امید اینکه با تهیه غذاهای حاوی بادمجان از خواص فوق العاده و شگفت انگیز آن بهره مند گردیم . باهم طرز تهیه شنیسل بادمجان که فوق العاده خوش عطر و خوش طعم و لذیذ است را مرور میکنیم .

طرز تهیه شنیسل بادمجان

مراحل پخت طرز تهیه شنیسل بادمجان

1

ابتدا بادمجانها را از وسط با چاقو تا نیمه باز کرده درست مانند باز کردن نان باگت .

2

اگر از شیرین بودن بادمجانها مطما هستید احتیاج به خواباندن در آب و نمک نیست . اما برای احتیاط میتوانید بادمجانها را دو تا یه ساعت بعد از اینکه پوست بادمجانها را گرفتید داخل ظرفی که آب نمک است بگذارید تا تلخی بادمجان گرفته شود سپس بادمجانها را از داخل آب نمک خارج کرده و با دستمالی آب گیر کاملا آب اضافه بادمجانها را میگیریم . این نکته برای خاطر جمع شدن از تلخی بادمجانها بود ولی هنانطور که گفتم اگر از بادمجانها اطمینان کافی از شیرین بودنشان دارید احتیاج به این مرحله نیست .

3

بهتر است از بادمجانهایی استفاده شود که کمی ارتفاع دارند تا به راحتی موادی که میخواهیم در شکم بادمجان پر کنیم قرار گیرند .

4

بعد از اینکه بادمجانها را مانند نان باگت باز کردیم داخل آنها را بنا بر ذایقه از پنیر فتا و یا پنیر خامه ای یک لایه پر میکنیم سپس پیاز داغ و مقداری,پنیر پیتزا اضافه کرده .

5

در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و نمک و فلفل و پودر پاپریکا بنا به ذایقه خود اضافه نمایید . سپس بادمجانهای شکم پر را داخل تخم مرغ ها زده و بعد داخل آرد سوخاری و سپس داخل روغن سرخ میکنیم .

6

به همین سازگی سنیسل بادمجان ما آماده شده است .

7

نکته اینکه در صورت تمایل میتوانید بعد از اینکه بادمجانها را داخل تخم مرغ زدیم و بعد داخل پودر سوخاری میتوانیم دوباره اینکار راتکرار کرده یعنی دو بار ه داخل تخم نرغ و سپس ارد سوخاری میزنیم . اگر آرد,سوخاری شما طعم دار است در استفاده از ادویه ها توجه فرمایید .

8

در صورتی که تمایل به استفاده از پنیر پیتزا ندارید میتوانید داخل بادمجانها را از پنیر خامه ای و گردو و پیاز داغ و آویشن پرکنید این ترکیب نیز عطر و طعم فوق العاده ای به بادمجانها خواهد داد .

9

امیدوارم با تهیه شنیسل بادمجان از این صیفی پر ارزش و پرفایده بهره مند گردید و زینت بخش سفره گرم شما باشد نوش جانتان

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید