جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
کاربر جدید هستید؟ ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه رب انار
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه رب انار

زمان:۲ساعت
تعداد:نامحدود
کالری:کم
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۷ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه رب انار:

طرز تهیه رب انار بسیار ساده و راحت است و با کمی حوصله میتوانیم یک رب انار بسیار خوش رنگ و خوش طعم و بی نظیر تهیه فرمایید و در انواع غذاها و چاشنی ها از آن استفاده نمایید . یک توضیح مختصر در رابطه با خواص این دانه های قرمز و آبدار برای عزیزانم مینویسم . البته که در باره انار و فواید آن آنقدر تحقیقات بعمل آمده که در پوست انار هم کلی خواص پیدا کرده اند مصرف انار فوق العاده موثر در سلامت پوست و مو و قلب و بسیاری دیگر از بیماریهاست دانه های انار غنی از ویتامین سی و آنتی اکسیدان ها می باشند گذشتگان انار را میوه باروری و برکت دانسته اند و ترکیبات مفید متفاوتی نسبت به دیگر میوه ها دارد به امید اینکه باهم طرز تهیه رب انار استثنایی و بی نظیر را درست کرده و از فواید آن که به طور خالص و سلامت تهیه شده کمال بهره را ببریم . 

طرز تهیه رب انار

مراحل پخت طرز تهیه رب انار

1

طرز تهیه رب انار خانگی به دو شکل و روش سنتی و جدید تهیه میگردد

2

ابتدا روش سنتی را که خود نیز تجربه کرده ام برای شما عزیزانم توضیح میدهم ابتدا تمام انارها را که دانه های,سالم و قرمز رنگ دارن دان کرده بهتر است غلاف سفید رنگ و پوست ها را خارج کنیم چرا که ما یک رب انار بی نظیر با عطر و طعم فوق العاده میخواهیم

3

برخی از انارهای شکسته و یا نامرغوب برای کمتر شدن هزینه استفاده میکنند که این کار فوق العاده در طعم رنگ رب انار ما تاثیر خواهد گذاشت

4

بعد از اینکه تمام انارها را بطور کامل دان کردیم داخل قابلمه ای مناسب ریخته و ۳ لیوان آب به آن اضافه میکنیم تا به کمک این آب اضاف شده آب انارها خارج شود سپس شعله را زیاد کرده تا آب بجوشد

5

در حین جوشیدن به کمک کفگیر یا ملاقه و یا گوشت کوب به له شدن دانه ها کمک کرده تا آب دانه ها خارج و فقط هسته سفید رنگ دانه ها باقی بماند

6

سپس قابلمه را در صافی توری و یا فلزی که از قبل آماده کرده ایم میریزیم تا هسته های سفید رنگ را جدا کنیم

7

حالا آب انار خالص را مجدد روی شعله با حرارت ملایم گذاشته و هر چند دقیقه هم زده تا ته نگیرد چون رب انار سریع ته میگیرد غلظت رب باید به اندازه ماست رقیق باشد چون اگر زیادی سفت شود وقتی داخل یخچال میرود مجدد سفت شده و بسختی میتوان از آن استفاده کرد اگر هم زیادی شل باشد سریعا کپک میزند

8

وقتی رب به غلظت مناسب گفته شده رسید آن را خاموش و داخل ظرف شیشه ای کشیده و در انواع غذاها و چاشنی ها استفاده میکنیم

9

روش دوم به روش جدید است به این شکل که انارها را پس از دان کردن داخل چرخ گوشت و یا آب انار گیری ریخته و آب آن را جدا کرده و حالا آب انار را روی اجاق گذاشته و با حرارت ابتدا تند و بعد از جوش آمدن با حرارت ملایم شروع به به غلظت رساندن میکنیم و مراقب میشویم تا ته نگیرد و وقتی به غلظت ماست روان رسید از روی حرارت برداشته و وقتی از حرارت رب کم شد داخل ظرف شیشه ای کشیده و داخل یخچال میگذاریم در صورت تمایل میتوانیم از یک قاشق چای خوری نمک هم استفاده کنیم .

10

نمک علاوه بر طعم به جلوگیری از کپک زدن کمک میکند . رب انار به همین سادگی آماده استفاده است نوش جان و گوارای وجود

فیلم آموزشی طرز تهیه رب انار

    نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

    avatar
      مشترک شدن  
    اطلاع از

    اشتراک خبرنامه

    جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید