جستجو غذا کده
ورود/ثبت نام
غذاکده

غذاکده

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
ذخیره در پروفایل

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی

زمان:۱ ساعت
تعداد:۶ نفر
کالری:متوسط
سطح هزینه:متوسط

سر آشپز:Bahar

(۵ رای)1 ستاره2 ستاره3 ستاره4 ستاره5 ستاره
postrateLoading...

توضیح درمورد طرز تهیه دلمه کدو حلوایی:

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی راحت بوده و طرفداران بسیاری دارد از آنجا که کدو حلوایی خواص شگفت انگیزی دارد در طرز تهیه انواع کیک ها و دسرها و سوپ و آش از آن استفاده میشود . کدو حلوایی سرشار از ویتامین آ , کا , سی , کاروتنویید , فیبر , پتاسیم بوده و خطر ابتلا به بسیاری از بیماریها را بدلیل داشتن فواید و ویتامین ها و انواع ریز مغذی ها کاهش میدهد . کدو حلوایی بدلیل داشتن انواع ریز مغذی ها به یک خوراکی حیات بخش و شفابخش شناخته میشود . کدو حلوایی دارای آنتی اکسیدان بوده و نقش مهمی در پیشگیری از سرطان و همچنین خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را کاهش داده و مغز را تقویت میکند همچنین باعث بر طرف شدن غم و اندوه شده و قوای جسمی و روحی را تقویت میکند و نیز باعث استحکام بافت های بدن میشود . کدو حلوایی طبیعتی سرد دارد و صفرا را تسکین میدهد .
امیدوارم طرز تهیه دلمه کدو حلوایی مورد پسند شما واقع شود و از فواید شگفت انگیز آن بهره مند,شوید .

طرز تهیه دلمه کدو حلوایی
طرز تهیه دلمه کدو حلوایی

مراحل پخت طرز تهیه دلمه کدو حلوایی

1

ابتدا کدو حلوایی تقریبا کوچکی را انتخاب کرده و سر آن را گرد میبریم . و به عنوان در کنار میگذاریم سپس تخم ها را از داخل کدو حلوایی در آورده و داخل کدو را با دارچین و زنجبیل و عسل و آبلیمو و کره خوب مزه دار میکنیم به این ترتیب که مواد گفته شده را داخل ظرفی باهم مخلوط و به دیواره های کدو حلوایی مالیده و یک تا دو ساعت استراحت میدهیم تا مواد خوب جذب کدو حلوایی شود .

2

سپس در تابه مقداری روغن ریخته و پیازهای رنده شده را خوب تفت میدهیم تا حدی که سبک و کاراملی رنگ شوند .

3

گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و با پیاز و مقداری نمک و فلفل و جوز هندی خوب تفت میدهیم . توجه داشته باشیم که مقدار جوز هندی باید خیلی کم باشد چون ایجاد مسمومیت میکند .

4

سپس لپه پخته شده و برنج پخته شده را به مواد اضافه میکنیم . سپس سبزی معطر که شامل ترخون و نعنا و پیازچه و جعفری می باشد را به نواد اضافه میکنیم و همچنین زرشک و تخم گشنیز را در آخر به مواد اضافه و یک تفت داده و در انتها زعفران دم کشیده را اضافه میکنیم عطر فوق العاده ای این دلمه دارد

5

سپس داخل کدو تنبل را از مواد آماده شده پر میکنیم . فر را در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و به مدت نیم ساعت این دلمه کدو حلوایی آماده خواهد شد .

6

نکته مهم اینکه در کنار سینی فر که کدو حلوایی را گذاشته ایم یک کاسه آب میگذاریم تا حالت بخار پز شود .

7

در صورتی که نمیتوانید از فر استفاده کنید داخل یک قابلمه را آب کردهرو داخل قابلمه را آبکش مخصوص بخارپز قرار دهید و کدو را روی آن گذاشته تا بخار پز شود .

8

این دلمه عطر و طعم فوق العاده ای دارد که قطعا اشتها برانگیز و لذیذ خواهد بود . نوش جانتان

نظرات و پیشنهادات و یا هر گونه سوال راجع به مطلب بالا را میتوانید در زیر مطرح نمایید.

avatar
  مشترک شدن  
اطلاع از

اشتراک خبرنامه

جهت اطلاع از آخرین تخفیف های شهرستان، آدرس ایمیل خود را وارد کنید و در خبرنامه مشترک شوید